21/02/13

Hyvä tukka, parempi mieli

17 80 P2213536.JPG

Olen vähän sellainen tyyppi, että käyn aika harvakseltaan kampaajalla ja usein havahdun kampaajakäynnin tarpeeseen vasta siinä vaiheessa, kun olisi ehkä jo pitänyt käydä. :D Eli tukka on yleensä kampaajantuoliin pääsyä odotellessa jo aika kauhean näköinen ja täysin mallista ulos kasvanut. Ei minulla ole mitään erityistä syytä käydä leikkauttamassa tukkaani niin harvoin, mutta jotenkin se aina vain unohtuu. Olen sellainen tukka-boheemi. :D No mutta nyt oli taas kerran se tilanne, että hiukset jotenkin vain yhtenä päivänä lopettivat täysin yhteistyön kanssani – tiedättekö, kun se voi tapahtua ihan yhtäkkiä joskus? Että eilen vielä toimi ja tänään ei. No niin kävi.

P2213519.JPG

Katastrofitukka ennen leikkausta :D

Olen käynyt pitkän aikaa samalla kampaajalla, mutta nyt vähän hetken mielijohteesta varasin ajan uudelle kampaajalle, kun satuin ohikulkumatkalla kävelemään kampaamo Loiston ohi. Kampaamossa  työskentelee moista kuvioista tuttu Mikko Vainio, joka kirjoittaa myös Pintaa-blogia. Mikko on muutaman kerran laittanut minulle kampauksia eri tilanteissa, mutta en ole koskaan istahtanut hänen tuoliinsa hiustenleikkaukseen. Olen kuitenkin pitkään miettinyt, että olisi kiva antautua Mikon taitaviin käsiin joku kerta (kuulostipa muuten kyseenalaiselta, haha). No nyt sitten ryhdyttiin tuumasta toimeen ja Mikolla oli heti visio, mitä hän haluaisi hiuksilleni tehdä. :) Kesällä tukka on kivan värinen, kun aurinko loihtii siihen raitoja ihan luonnostaan, mutta näin pitkän ja pimeän talven jälkeen tyvi on ollut aika yksitoikkoisen ja tunkkaisen värinen. Mikko ehdottikin, että laitettaisiin hiuksiin sellaisia hyvin luonnollisia, auringonraitoja muistuttavia ihan hiuksenhienoja raitoja ja leikattaisiin mallia vähän skarpimmaksi aiemman hiukan rikotun mallin sijaan. Suunnitelma kuulosti minusta hyvältä, joten annoin Mikolle aika vapaat kädet.

P2213532.JPG

Leikkauksen ja raitojen jälkeen hymyilyttääkin vähän jo :D

Minulla on ehkä viime aikoina ollut hiusten suhteen vähän sellainen olo, että ne ovat periaatteessa aina olleet ihan kivat kampaajakäyntien jälkeen, mutta sellaista fiilistä ei ole syntynyt, että olisin kampaajan jäljiltä aivan haltioissani. Tänään kuitenkin todella sain sen tunteen. Katsoin lopputulosta peilistä ja etsin sopivia ylistyssanoja. :D Hiukset ovat nyt täydellisen luonnollisen näköiset, mutta vähän raikkaammat kuin ennen. Vähän kun olisin käynyt parin viikon lomalla etelässä auringon hellimänä. Tuntuu, että kasvotkin kirkastuivat heti, kun hiukset saivat ”auringonraidat” takaisin. Mallia nyt ei täysin näe vielä, kun Mikko taiteili tukkaan vähän laineita, mutta nyt on hyvä fiilis. Suorastaan tosi hyvä fiilis! Taidan todellakin mennä Mikon käsittelyyn toistekin. :)

P2213535.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Myy

  ”Hyvä tukka, parempi mieli” on kyllä niin totta. Omalla kohdallani ainakin tuntuu, että päivä menee auttamatta pilalle, jos tukka ei aamulla asetu tai tuntuu kesken päivän likaiselta. Ei auta, vaikka kuinka yrittäis olla asiaa ajattelematta.

 • viivi

  voi, ihanan keväisen ja kevyen näköiset on! kyllä kirkastaa ilmettä :)

  oon jotenkin aatellut, että raitoja saa laittaa vaan kesällä, mut ehkä pitäis hyväksyä se että kevät tulee oikeasti kohta ja sehän on mitä mainioin varaslähtö kesään! :)

  nimim. yks joka tarviis kampaaja-aikaa kanssa, ja pian! :D

 • firefly

  Miten ihanat hiukset! Olen aina salaa toivonut näkeväni sinulla vaaleampia hiuksia, ja nyt se toive toteutui! Olet toki jo valmiiksi kaunis, mutta blondina olisit eteerisen kaunis keijukainen… sitä odotellessa ;)

  Tiedätkö, eilen muuten katsoin kaikki ”Päivän asu” -tagin alla olleet postaukset ja inspiroiduin mahtavasti :)

 • Ihanan freesi tuli! Piristää ilmettä… Mullakin on jostan syystä tapana antaa hiusten tummua rauhassa talvisin, ja usein pohdin että miks kesällä aina tuntuu että on kivemman näkönen. Ehkä se on sen rusketuksen lisäks ne vaaleammat kutrit!
  Hiuksista se hyvä olo lähtee, vai miten se meni… :)

 • Näyttää tosi hyvältä ja pirteeltä! :) Mullakin on ens viikolla kampaaja enkä malta oottaa! Se kampaamoreissun jälkeinen fiilis on aina niin ihana. (kunhan siis on ollut onnistunut reissu :D)

 • Loki

  Kävin viikko sitten ja lopputulos oli ihan sama (jopa sama viimeistely laineineen!), oma luonnollinen väri hiukan kirkastettuna ja pituus hiukan kerrostettuna. En ole käynyt kampaajalla reiluun vuoteen tai värjännyt hiuksiani seitsemään vuoteen. Ryhti suoreni ja ajatukset puhdistuivat kerralla. Toivottavasti näin myös sinulla. Ei uusi alku vaan reipastunut jatkuvuus.

 • Jennnni

  Ihan täydelliset hiukset! Tosi kauniit :) Toi väri sopii sulle ihan mahtavasti ja mallikin saa tukan (ainakin näissä kuvissa) näyttämään paksummalta kun ennen! Itsellä on aina vähän sama juttu, että kun hiuksissa ei oo mitään suoranaista vikaa niin kampaajakäyntien väli venyy aina vähän liian pitkäksi… Nyt olis edellisestä käynnistä 10 kuukautta eli taitaa olla taas hiusten leikkuun aika:D

 • Jenna

  Voi, aivan ihanan pehmeän näköiset hiukset! Ja hienoa, että sain muistutuksen kampaajalle ajan varaamisesta. Kohta on nimittäin kulunut jo about 4-5 kuukautta viimeisestä leikkauksesta ja raidoittamisesta! Apua, onko siitä jo tosiaan noin pitkä aika. Hulluksihan tässä tulee näiden katkeilevien latvojen kanssa, että huhhuh. Pakko huomenna soittaa kampaajalleni, ettei hän luule vaihtaneeni luottokampaajaa toiseen :D

 • Riikka

  Heippa! Hiuksesi ovat nyt aivan ihanat ja nuo laineetkin sopivat sinulle! :) Haluaisin kuitenkin vähän poiketa aiheesta ja kysyä, mitä mieltä olet siitä, että kuviasi lisätään Pinterest-sivustolle (tai jollekin muulle samankaltaiselle sivustolle) ilman ns. ”lupaasi”? Itse olen muutaman kuvan täältä blogisi puolelta lisännyt omaan Pinterestiini (siis sellaisia kuvia, joita et ole itse lisännyt omalle Pinterest-tilillesi/sivullesi). Aina olen tietenkin kirjoittanut, mistä kuvat ovat ja näkyyhän blogisi osoite automaattisesti kuvan vieressä.

  En tiedä kuinka typerä kysymys tämä taas oli, mutta halusin nyt kuitenkin vain varmistaa, ettet pahastu tällaisesta toiminnasta. :)

 • Anne Malia

  Voi miten ihanalta näyttää! Kyllä nuo raidat raikastivat ilmettä hirmusti. Mulla on ihan sama juttu, liian harvoin tulee mentyä kampaajalle. Viime käynnillä olisi pitänyt vaalentaa vähän enemmän tyveä, seuraavaksi kyllä pyydän extramäärän raitoja. :)

 • Onpa kauniin kesänen lopputulos! Ja voi kyllä, tuo hiusten yhtäkkinen yhteistyökyvyttömyys on niin tuttua. Havahduin pari viikkoa sitten siihen, että ylikasvanut sivuotsis roikkuu raskaana soirona silmillä, vaikka se vielä edellisenä päivänä – ja edelliset kaksi kuukautta – oli ollut ihan asiallinen. Pari päivää sitä katselin, kunnes sain minäkin aikaiseksi varata ajan kampaajalle; itse luotan Glow Helsinkiin :)

 • Ellis

  Kaunis neito ja hiukset! :) Olen myöhäisherännäinen kampaajakäynnin merkityksen suhteen, mutta onneksi viime vuonna löysin oman vakkaripaikkani pitkän etsinnän jälkeen. Kampaajalla on ja itse lopputuloksella on merkitystä!

  Meillä on muuten ihan sama tukka! :D Eli juuri samoilla ideoilla: oman (maantiehiekkaisen) värin lisäksi ohutta, luonnollista vaaleaa raitaa, siististi rikottu olkapäille ylttävä leikkaus ja laineita päälle. :)

 • ade

  Olet tosi nätti näissä kuvissa! Hiusten väri on kaunis ja leikkaus ryhdikäs. Laita ihmeessä itsekin välillä laineita hiuksiisi :). Kuvissa vilahtava neule näyttää ihanalta. Mistä se mahtaa olla?

 • JaNe

  Niin kauan kun Loisto on ollut olemassa ja jo ennekin sitä olen käynyt näiden ammattitaitoisten kampaajien käsittelyssä. Se on vaan sellainen juttu, että kun kampaaja tuntee hiukseni ja elämäntapani, tulee paras lopputulos. Ei liian vaikeita minulle vaan pese ja pidä. Loistossa myös ollaan ammattilaisia värien kanssa, koskaan ei ole mitään vahinkoja sattunut vaan joka kerta 100% tyytyväinen olen ollut. Kiitos Loisto ja Ilona!

 • Ann-Marie

  Minäkin olen Loiston tyytyväinen asiakas! :) Kun sinne kerran eksyin, en ole muualle aikoja varaillutkaan. Lisäksi sain sieltä aivan loistavan hoitoaineen mukaan, joka pesee kyllä kaikki aiemmat mitchellit, redkenit ja tigit mennen tullen.

 • Tuollaiset hiukset sopivat sulle kyllä tosi hyvin. :) Niistä tulee sellainen kesäinen fiilis.

 • Sophia

  Entäs se punainen…? ;) Itse muuten toteutin haaveeni palata punaisiin hiuksiin; nyt aikaisempaa vaaleampana eli käytännössä aidomman näköisenä punapäänä. Tykkään todella paljon! Nuo aurinkoraidat on tosi kauniit, ja kuten joku aikaisemmin totesi, saattaisit olla todella keijukaisen näköinen kokonaan vaaleilla hiuksilla.

Related posts