20/02/13

Hymyn jäljillä

10 69 P2183332.JPG

Olen joskus aiemminkin kirjoittanut siitä, että uskon onnellisuuden olevan osaltaan myös asennekysymys. Minulla myönteinen tapa suhtautua elämään tulee kuin luonnostaan, mutta kyllä niitä aurinkoisia ajatuksia saa joskus vaikeina aikoina ja huonoina päivinä itse kukin kaivella vähän syvemmältä. Surra pitää, kun surun aika on, eikä ihminen voi aina olla iloinen ja onnellinen, mutta on todella voimauttava tunne voida löytää hyviä fiiliksiä, hymyä, kauneutta ja merkitystä myös niistä ei-niin-kivoista hetkistä. Niinpä edellinen voimalause vaihtui eilen sellaiseen, joka muistuttaa minua niinä huonoinakin päivinä etsimään sitä hymyä. Väitän, että useimmiten etsivä löytää. Ainakin minä olen siinä onnistunut. :) Sen kunniaksi siteeraan tällä kertaa liitutaulullani Abraham Lincolnia, joka on joskus lausunut näin: ”People are just as happy as they make up their minds to be.”

Ja kyllä tuo lisääntynyt valo ja iso kimppu valkoisia tulppaanejakin ovat auttaneet asiaa. :)

P2193390.JPG P2183333.JPG P2183342.JPG P2183337.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Emilia

  Ihana inspiraatio-Jenni! Välität usein hyvää mieltä. :)

 • Just näin. :)

  Mullakin on kotona useampi tulppaanipuntti piristämässä, ja lisähymyä löytyy selaillessa samaa positiivista asennetta huokuvia mietteitä Pinterestissä! Muutama oma lempparini sitaattitaulustani (http://pinterest.com/duussi/wise-words/) :)

  Turn your face towards the sun
  and the shadows fall behind you.

  We can complain because rose bushes have thorns
  or rejoice because thorn bushes have roses.

  Your day will go the way the corners of your mouth turn.

 • kati

  Veikkaan, että juuri sinä tulet olemaan yksi niistä elämäänsä tyytyväisistä mummeleista! Niistä, jotka hyväksyy vaikeudet osaksi elämää ja porskuttavat iloisina siitä huolimatta, koska elämä on! :)

  Mistä olet muuten löytänyt tämän liitutaulun?

 • hampaatnäkyy

  Tästä hymystä tuli mieleen: tosi harvoissa kuvissa hymyilet niin, että hampaat näkyy! En tiedä miks se alko ihmetyttämään ja kaivelemaan mua, mut onko siihen joku tietty syy? :D Pyydän sua kaivelemaan arkistoja ja etsimään hampaatnäkyy -hymykuvia ja todistamaan, että olen väärässä asian suhteen, ja että oot hymyilly useammissa kuvissa myös hampailla :D

 • Nelsu

  Tähän sun postaukseen sopii kans täydellisesti mietelause jonka löysin Happy Joe pullon korkista yhtenä aika surulisena iltana: ” We make ourselves either happy or sad. The amount of work is the same.” Laitto aika hyvin ajattelemaan että tosiaan, aikalailla se taitaa valintakysymys olla!

 • Aurinko, sähköpostiin tupsahtaneet lentoliput Milanoon, kotitekoinen latte ja uudet legginssit; siinä syitä, joiden vuoksi hymyilen tänään kuin se kuuluisa naantalinaurinko. ♥

 • eeva

  ihanat, suorastaan läpikuultavan valkoiset tulppaanit!

  nyt pitää antaa blogipalautetta, mitä olen jo pitkään miettinyt. suurin syy siihen että tätä blogia luen on juuri se positiivisuus ja myönteinen asenne. joku kyynisempi voisi kutsua sitä epäaidoksi, mä uskon mielummin aitouteen. kuten itse sanoit, kaikilla on huonoja päiviä, mutta positiivinen asenne saa aikaan positiivisuutta muuallakin, negatiivinen taas negatiivista. kiitos siis tästä! piristät mun päiviä :)

  salikoninruusut.blogspot.com

 • Emmi L.

  Tulppaanit on kyllä niin ihania!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • LK

  Vähän aiheen vierestä, mutta tuli tästä mieleen, että nuo elintarvikepakkauksissa olevat piilotetut viestit on mielestäni tosi kivoja, varsinkin kun viestin löytää jostain uudesta tuotteesta, missä ei tiennyt sitä olevan. Niin kuin nyt esimerkiksi tuo Happy Joen pullonkorkki sekä Innocent-smoothietölkkien pohjat, joista paras on ”Stop looking at my bottom.”. Yogi-merkkisen teen teepusseissa siinä narun päässä olevassa paperipalassa (onko tälle joku oma nimikin?) on mukavia mietelauseita, nämä tosin ei ole varsinaisesti piilotettuja.

 • Kukkia ja positiivista energiaa! Parasta :)
  Pakko kommentoida tähän väliin koska itsekin olen jopa koukussa Yogi teen lauseisiin. Olen ottanut tavaksi ottaa kupin teetä jos mieltä painaa joku, ja annan Yogin päättää miten kannattaisi suhtautua. Ihan huippuja positiivisia juttuja :)

Related posts