19/02/13

Vaahtokarkkivärejä ja luumusuu

15 75 P2193423.JPG

Jotenkin tuo harmaa sää on vähän sellainen pukeutumisen ankeuttaja, että ikkunasta ulos katsoessa tekisi mieli kääriytyä vain mahdollisimman mukaviin vaatteisiin: leggingseihin ja johonkin jättiläismäiseen neulepuseroon. Olen kuitenkin nyt yrittänyt haastaa itseäni keksimään uusia asuyhdistelmiä vaatekaapistani ja tänään päädyin noiden kotilöhöilykamppeiden sijaan pukemaan ylleni hailakan vaaleanpunaiset housuni ja niiden kaveriksi denim-sinisen sydänkuvioidun paidan. Kengiksi valikoituivat Aiglen tummanruskeat ratsastuskengät, jotka ovat muuten palvelleet todella hyvin viimeisten vuosien ajan. Tummanruskeiden kenkien kaverina toimii aina hyvin samansävyinen Lumin Arto-laukku.

P2193490.JPG

Koska vaaleansininen ja vaaleanpunainen herättävät helposti yhdessä melkoisia pastellikammoreaktioita, olennaisena juttuna lisäsin vähän särmää tuomaan tuon luumunsävyisen huulipunan. Kohtalokkaat luumuhuulet tasapainottavat hyvin muuten melko hempeän väristä asua. Kuvitelkaapa huviksenne tähän kokonaisuuteen jotkut hempeän vaaleanpunaiset huulet – koko fiilis muuttuu täysin! Niin ihania kuin My Little Ponyt ja vaahtokarkit ovatkin, en halua itse näyttää sellaiselta… :D Aika simppeleillä linjoilla mennään näin kaiken kaikkiaan, mutta eipä kai sitä aina mitään niin ihmeellistä tarvitsekaan!

P2193434.JPG

Sydänkuvioitu farkkupaita H&M, vaaleanpunaiset housut 2OR+BYYAT (saatu blogin kautta), ruskeat ratsastuskengät Aigle, nahkalaukku Mhann/Lumi (Arto), kaulakoru Cubus, huulipuna Yves Rocher (sävy 23 Mauve Pensée)

P2193460.JPG P2193476.JPG P2193487.JPG P2193473.JPG" src= p9059730.jpg P2193431.JPG P2193497.JPG

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • LLaura

  En kestä miten ihana tuo paita on! Olen yrittänyt etsiä, mutta vielä ei ole osunut silmään ;(

 • Tinas

  Ihana, ihana asu!

 • Maarit

  Samoin sanoin,superihana tuo paita !!! Ja tuo laukku…nam !!!

 • Jenni

  Löysin paidan joulunjälkeisistä alennusmyynneistä, joten voi olla aika vaikea enää löytää, mutta onnea metsästykseen! Divided-mallistoa on tämä söpöläinen. :)

 • Oi, ihana asu taas! Toi farkkupaita olis kyllä ihana omassakin vaatekaapissa. ;)

 • Luumuhuulet on täydellinen piste i:n päälle! Ei mene liian vaahtokarkkimaiseksi.
  Ihana toi Lumin laukku.
  Itse piristin päivää just lakkaamalla kynnet vaalenasinisiksi… http://www.shoptravelfood.blogspot.com/2013/02/nail-it.html

 • Miekin oon iskeny silmäni tuohon paitaan, niiiin ihana!! Tykkäilen myös tuosta Cubuksen kaulakorusta ja oikeastaan koko asusta :)

 • Voi Jenni.. Oletko koskaan ajatellut henk.koht. styliksiksi ryhtymistä? Luulen, että ainakin itse tarvitsisin kipeästi pukeutumisapua! En osaa oikein yhdistellä värejä vaatteissa, vaikka mulla muuten värisilmää onkin..

 • Emmi L.

  Ihana asu! Jäin oikein pitkäksi aikaa katselemaan kuvia kun oli niin kivoja :) Mulla on kanssa sama ongelma, kun ei tarvitse lähteä joka päivä töihin niin sitten sitä istuu vaan legginseissä ja jossain rennossa paidassa.

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Kaisa

  Tuo paita on kyllä niin ihana! Muutenkin olet niin kauniina :) Tuon laukunkin voisin itselleni ottaa koska tahansa.

 • Marjori

  Kiva asu,eipä silti päälläsi kaikki vaatteet näyttävät ihanilta.Veikkaisin,että vanha kauhtunut kylpytakkikin saisi päälläsi loistoa.
  Vielä rosmariinista.Ei helpompaa kasvia ole.Tiedätkö,että se kukkiikin,pieniä sinisiä kukkia.Täällä Ranskassa ainakin kerran jos ei parikin kertaa kesässä niinkuin laventelikin.Minulla on molempia ulkona,enkä pidä niistä huolta olleskaan paitsi laventelin leikkaan pallonmuotoiseksi syksyllä.Kyllä ne purkissakin viihtyy tai laita parvekkeelle kesäksi.Sisällä tarttee kastella aina joskus,mutta ei liikaa.Keittiössä käytän rosmariinia porsas- ja lammasjutuissa.

 • Näytät aivan upealta! Asukin on kiva :)

 • Pinja

  Hei! Olisin kysellyt tuosta kamerastasi. Oletko ollut siihen tyytyväinen ja mitä objektiiveja käytät? Oletko käyttänyt kameraa myös kuvatessasi esimerkiksi reissuilla maisemia, rakennuksia, katuelämää yms ja miten kamera mielestäsi soveltuu tämmöiseen kuvaamiseen?

 • Jonna

  Heippa!

  Pakko kysyä mistä olet löytänyt noin hienon kameranauhan? :)

 • iiihana asu! :-)

Related posts