18/02/13

Viltti harteilla

4 58 sart1.jpg

Olen monesti miettinyt, että kylmällä säällä voisi olla kiva pitää jotain ponchoa tai oikein suurta huivia harteilla vielä takin päälläkin. Toistaiseksi olen käyttänyt yhtä poncho-tyylistä huiviani vain kaulan ympärille kiedottuna kaulaliinan tapaan, mutta olen viime aikoina ihastunut ajatukseen kerrospukeutumisesta vähän toisella tavalla. Varsinaisten ponchojen lisäksi samaa tehtävää voisi toimittaa ihan vain joku vanha villahuopa, jonka voisi kääräistä harteiden peitoksi lämmittämään. Helmikuun Trendissä Lainahöyhenissä-blogin Piret näyttääkin, miten vanhasta viltistä tuunataan toimiva asuste, tosin kyllä tuo periaatteessa toimii ilman tuunaustakin. :) Ja jos kotoa ei löydy sopivaa huopaa harteille kiedottavaksi, niin kannattaa tsekata kirpputorien tarjonta ihan ensimmäiseksi!

garance2.jpg

Kuvat: The Sartorialist & Garance Doré

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Toissapäivänä Tallinnassa ihastelin valkoista virkattua ponchoa/viittaa Fankadelik-vintagekaupassa. Sinne jäi, nyt vähän harmittaa, etten ostanut.

  • Neera

    Ihan kivaltahan tuo näytää, mutta minun silmiini osui kylläkin ensimmäisessä kuvassa vilahtavat pandakuosiset housut, kuinka makeet!

  • Kate

    Tässä lookissa saa kyllä olla tosi nuori ja nätti, tai näyttää kajahtaneelta kasvatustieteilijältä. :D

  • Jenni

    Hahahahah. :D Kiitos illan parhaista nauruista! Tosin eihän tuo ensimmäisen kuvan nainen kovin nuorelta näytä. Ehkä se on enemmänkin se yleinen habitus? ;)

Related posts