17/02/13

Karen Walker ja ihanat aurinkolasileidit

7 67 kw1.jpeg

Minua ilahduttaa aina, kun huomaan, että joku suunnittelija on käyttänyt kampanjansa tai näytöksensä mallina jotakuta perinteisistä malli-ihanteista poikkeavaa. Bongasin tänään Karen Walkerin aivan hurmaavat kampanjakuvat, joissa aurinkolasimalliston malleina toimivat lemppariblogini Advanced Stylen ikääntyneemmät tyylikkäät leidit. :) Olen aivan rakastunut paitsi noihin mahtaviin aurinkolaseihin, myös noihin upeisiin naisiin. Juuri näin se kuuluu tehdä, hatunnosto Karen Walkerille sekä näille poikkeuksellisen ihanille malleille!

Ja jos joku haluaa ihastella noiden mahtavien leidien tyyliä enemmänkin, klikkailkaa itsenne Ari Seth Cohenin Advanced Style -blogiin, jossa esiteltyjen tyyliniekkojen keskimääräinen ikähaarukka kulkee jossakin 70-100 vuoden tuntumassa. :)

kw4.jpeg kw8.jpeg kw12.jpeg kw2.jpeg kw6.jpeg kw9.jpeg kw11.jpeg

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kuvat ovat kyllä erilaisuudessaan ihanan freesejä! :) Tuo punahiuksisen keltaisia laseja käyttävän naisen kuva on ihan uskomaton

 • jenya

  Ihanan näköinen toi harmaapäinen, jolla on letti! Lisää tämmösiä vaan.

 • Kuvat on kyl ihania! Ihanaa, kun kuvat on kuitenkin suht ”luonnollisia”, että mummoilla näkyy rypyt ja ikääntyminen. Ettei mummoja oo muokattu siloposkisiksi. :)

 • Henna

  Aivan ihania! Jotenkin tuosta ekasta mallista tulee ihan sinä mieleen, samantyyppinen hymy ja ehkä tollanen klassinen tyyli mikä sulla on ja voisin kuvitella että vielä tossakin iässä pukeudut tyylillä mutta klassisen kauniisti.

  Toivottavasti sitä on itsekkin tuossa iässä noin viitseliäs, kaunis ja pitää edelleen koruista, huulipunasta ja on uskollinen omalle tyylilleen. Vaikka monesti kuulee ja lukee kuinka tietyn ikäisenä pitäisi pukeutua tietyllä tavalla niin toivon etten itse siihen muottiin koskaan sovellu.

 • Laura

  Minä googlasin Karen Walkerin jälleenmyyjät heti, kun Ari muutama viikko sitten tämän postauksen teki. Lähin jälleenmyyjä löytyy Ruotsista. Lasien tilaaminen sovittamatta netistä on melko riskaabelia.

  Ja kyllä näin persoonalliset lasit nimenomaan ansaitsivat tulla kuvatuiksi persoonallisten vahvojen kaunottarien päässä. Minusta on aina todella epäuskottavaa, kun suu auki törottävä teini markkinoi hölmistynyt ilme kasvoillaan kalliita luksustuotteita. Olen todella kyllästynyt nimenomaan siihen, että malleilla on lähes 99 prosentissa kuvista suu auki. Aina.

 • Oli kyllä ihania kuvia, ihan tuli hyvälle tuulelle! :)

 • Kirsi - Marja

  Olen pähkäillyt kampaajalle menoa ja mallin hakua.Nähdessäni tämän hurmaavan kuvan harmaapäisestä ladystä letti kehystäen kasvoja päätin kasvattaa edelleen hiuksiani.

Related posts