15/02/13

Wannabe Ballerina – tällä kertaa oikeasti!

4 71 6315_treenikassi.jpg

Olen pantannut teiltä yhtä ihan huikeaa juttua nyt koko alkuvuoden, sillä en ole oikein meinannut uskoa sitä itsekään todeksi. Mutta tuumasin, että nyt on aika ja taidan vihdoin uskaltaa paljastaa, mitä olen viimeisen kuukauden ajan teiltä salaa puuhaillut. Otsikko kertookin oikeastaan, mistä on kyse. Meikä on nimittäin nykyään WANNABE BALLERINA! Apua, en ihan tajua sitä vieläkään, mutta tässä sitä vain ollaan! :D Mutta miten tässä näin pääsi käymään, sen saatte lukea tuolta Treenikassialma-blogin puolelta! :)

Kirjoitin joskus syksyllä ensimmäisen balettituntini jälkeen jutun otsikolla Wannabe Ballerina. Siitä kirjoituksesta on tultu puolessa vuodessa aika pitkälle. Innostuin aikuisbaletista heti ensimmäisellä kerralla valtavasti ja se innostus on kuluneen ajan myötä säilynyt ja jopa kasvanut. Ja nyt minulla on teille aika huikeita uutisia!

Syksyn mittaan innostukseni aikuisbalettia kohtaan tosiaan vain kasvoi ja minusta alkoi tuntua, ettei yksi balettitunti viikossa enää riittänyt. Halusin oppia enemmän ja kehittyä nopeammin, joten ilmoittauduin myös toiselle balettitunnille. Sitä päätöstä en ole katunut hetkeäkään, koska tuntuu, että mitä enemmän harjoittelen, sitä enemmän haluan tehdä juuri tätä. Yksi suuri syy innostukselleni on myös todella hyvä opettaja, jonka johdolla pääsen joka tunti ison askeleen eteenpäin. Gabriella ei syyttä ole Footlightin suosituin balettiopettaja. Nautin siitä, että hän huomaa jokaisen virheen, antaa paljon yksilöllistä ohjausta sekä haastaa jatkuvasti oppilaitaan parempiin suorituksiin. Hän saa minut tuntemaan, etten halua mennä sieltä, mistä aita on matalin. 

Lue koko juttu!

wb1.jpg wb2.jpg wb3.jpg wb4.jpg

<p style=”text-align: justify;”>wb5.jpg

wb6.jpg wb7.jpg wb8.jpg

Kuvat: Tommi Hynynen

Tags: ,

Categorised in: Elämä

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Mahtavaa! Onneksi olkoon! Ihanaa kun unelmista tulee totta :)

  • Riikka

    Aivan hirveästi onnea!! Esiinnyttekö vain Helsingissä vai kierrättekö myös muualla Suomessa? :) Olisi kiva päästä katsomaan (Jyväskylästä käsin vain on vaikea lähteä Helsinkiin :( ).

  • Myy

    Ihanaa! Onneks olkoon! Millonka sut pääsee bongaamaan esiintymislavalta? ;)

  • n

    Elämä on ihanan arvaamatonta-siitä ei koskaan tiedä <3

Related posts