15/02/13

Henkaritaidetta

22 81 P2153309.JPG

Minun oli tarkoitus tehdä juttua uusista henkareista ja tavallaan sitä tämäkin on, mutta jätän sen itse jutun vielä myöhemmäksi. Näin alkuun on nimittäin vain ihasteltava, että hitsi miten kaunis voi olla niinkin yksinkertainen esine kuin henkari. :) Tunnistaako joku jo näistä kuvista, mitkä kaunokaiset hankin vaaterekkiä koristamaan?

P2153311.JPG P2153306.JPG P2153310.JPG

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Koti

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • tiuku

  hmm.. en tunnista hengareita, mutta olen aina miettinyt kannattaako vaatteita säilyttää noin kapeissa hengareissa. jo puiset hengarit saa vaatteet välillä venähtämään hartioilta. toivottavasti noiden kanssa ei käy niin!

 • Jenni

  Enpä ole tuota tullut ajatelleeksi! Ehkä säilytän itse henkareissa pääasiassa sellaisia vaatteita, joissa tuota venymisriskiä ei niin ole kuten kauluspaitoja, bleisereitä ja mekkoja. Harvemmin siis trikoota tai neuleita, joissa on enemmän se taipumus venymiseen. Voisiko sillä olla merkitystä? :)

 • Miss T

  Hay? Ihanat! Punakulta rokkaa!

 • Oi, ovat kyllä kauniita!

  Lämpimät terveisiet Miamista!
  Tibs

 • magdalena

  Olen miettinyt ihan samaa! Siksi olen vähentänyt kaikkien neuleiden ym. pitämistä henkareissa ):

 • Elina

  Hay!

  Ihastelin Stokkan sivuilla myös Nomess Copenhagen -merkin vastaanvalaisia henkareita, mutta niissä enemmän ”mutkaa” :) Miten vaikea selittää! Noi on kyllä tosi kauniit, 5kpl/25e? Täytyy varmaan käydä hakemassa.

 • Anna

  Onko noi sieltä Pinosta?

 • Hah juuri tänään kävimme siskoni kanssa Pinossa ja siskoni käski minun ostaa nuo :)

 • Tutuilta näyttää kyllä ;—) Noi on ihanat! Haluaisin ehkä iteki noita hommata tulevaan kotiin.

  Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

 • Neuleitahan ei suositellakaan pidettävän henkareissa ollenkaan :)

 • Jenni

  Nämä olivat halvempia, joten suosittelen näitä, jos visuaalinen ilme miellyttää. :) Fredalla sijaitsevassa Pinossa maksoivat siis nämä Hayn Hang-henkarit 5 kpl / 10 e, ja väreinä oli saatavilla tämä ruusukulta sekä musta. :)

 • Jenni

  Kiitos vinkistä Peeta! :) Nimenomaan sinua käy kiittäminen, että päädyin juuri näihin, vaikka lopullinen päätös syntyikin vähän hetken mielijohteesta kaupassa. :)

 • Jenni

  Juuri näin! Varsinkin painavammat neuleet helposti venyvät, kun niitä säilyttää roikkuvassa asennossa. Eli kaappiin vain viikaten! :)

 • Jenni

  Kyllä vain, sieltä ostin. :) Teen vielä sen varsinaisen jutun näistä, niin siinä sitten tarkemmat tiedot ja koordinaatit!

 • kati

  Moi Jenni! Mahtaakohan asiat olla jo paremmalla mallilla? Vaikutat paljon iloisemmalta. :)

 • Jenni

  Toivoisin, että voisin vastata kyllä. Ikäväkseni en voi. Olen vain yrittänyt parhaani mukaan keskittyä positiivisiin asioihin ja pitää mieleni kirkkaana. Sanotaan näin, että on parempia päiviä ja huonompia päiviä, mutta valitettavasti asiat eivät ole muuttuneet kuukauden takaisesta mihinkään suuntaan. Ihmismieli onneksi sopeutuu mitä ikävimpiinkin tilanteisiin ja murheenkin keskellä on mahdollista nähdä valoa. Ainakin olen kovasti yrittänyt. :)

 • Kati

  Voi ei, tosi ikävä kuulla. :( Toivottavasti kyseessä on asia, joka voi muuttua vielä paremmaksi. Tai jonka kanssa voi ainakin oppia pärjäämään. Toivotan sinulle voimia koko sydämestäni.

 • Tee

  Päijät-Hämeen keskussairaalan vaatevarastosta? Näyttävät ihan samanlaisilta! ;)

 • Mari

  Olet Jenni ihan mahtava supertyttö.

 • Jenni

  Sydämet eivät vieläkään toimi täällä kommenteissa jostain syystä, mutta sellaisen nyt kirjoittaisin, jos pystyisin. :)

 • Jenni

  Tyylikkäitä henkareita siellä siis? ;)

 • Jenni

  Kivaa kuitenkin, jos blogista on välittynyt positiivisempi fiilis. Sellaisen haluaisin täällä pitääkin! Kyseessä on sellainen asia, joka selvinnee vasta ajan kanssa, mutta tiedän selviytyväni tilanteesta, kävi miten kävi. Tai olen vain päättänyt selvitä. Se on asenteesta kiinni. :) Sen verran voin sanoa, että terveyteni ei ole vaarassa, joten siitä ei tarvitse kenenkään olla huolissaan. Muuten vain elämässä vaikeita asioita, joihin en voi itse juurikaan vaikuttaa. Mutta kiitos ihana tsemppauksesta! <3

Related posts