13/02/13

StyleLoving – virtuaalinen ostoslista verkkokauppoihin

10 80 style-loving-logo.png

Täytyy sanoa, että olen aika ylpeä ystävästäni Helene Auramosta, jonka pitkäaikainen projekti StyleLoving näki vihdoin eilen päivänvalon. :) Olen nähnyt, millä hartaudella tätä on tehty ja miten paljon ja kauan siihen on käytetty aikaa varsinaisten työpäivien ulkopuolella, joten en voi kuin ihailla sitä tarmoa, jolla Helene toteuttaa visioitaan. Kirjoitan aiheesta siksi, että kuten moni projektin nimestä ehkä arvaa, tämä on sellainen juttu, joka saattaisi kiinnostaa teitäkin. StyleLoving on siis sosiaalisen median palvelu, jossa voi merkitä muistiin verkkokaupoista tekemiään kivoja bongauksia ja haluamiaan vaatteita ja asusteita. Voit halutessasi myös seurata muita käyttäjiä ja heidän tekemiään bongauksia, ja parhaimmillaan tehdä samalla mahtavia löytöjä itsekin. Idea on hiukan samankaltainen kuin Pinterestissä, mutta merkintöjen yhteyteen tulevat näkyviin myös tuotteiden hintatiedot, ostopaikka sekä muita yksityiskohtia. Palvelu pelaa yhteen suuren osan verkkokauppoja kanssa niin, että se osaa automaattisesti poimia tiedot nettiputiikkien sivuilta. Tämä toki riippuu hiukan siitä, miten verkkokauppa on rakennettu ja toisinaan tietoja täytyy täydentää vielä käsin tai lisätä kuva manuaalisesti, mutta vaiva on varsin pieni. 

style-loving1.png

Olen itse nyt testaillut palvelua tässä jonkin aikaa ja tykkään siitä kovasti. Toistaiseksi käyttäjiä on vielä melko vähän, mutta uskon, että kansainvälisen palvelun kautta löytyy pian sellaisia tyylinikkareita, joiden bongauksia ainakin itse haluan inspismielessä seurailla. Kiinnostavien tuotteiden yhteyteen voi lisätä myös kuvalinkkejä, jos on onnistunut vaikkapa bongaamaan kyseisen vaatteen jonkun bloggaajan tai julkimon päältä – tai jos itse jo omistaa vaatteen ja se näkyy jossakin oman blogin asukuvassa. :) Lisäksi vaatteita on mahdollista haluta salaa eli jos ei halua muiden näkevän kaikkia omia bongauksia, ne voi merkitä muistiin ihan yksityisesti vain itselleen. 

Beta-testivaiheessa palvelu oli avoin vain kutsutuille kävijöille, mutta nyt se on avattu kaikille kiinnostuneille, joten jos kuulosti mielenkiintoiselta, niin käykäähän rekisteröitymässä mukaan TÄÄLLÄ! Ja jos haluatte seurailla minun bongauksiani, niin meikäläisen profiilia voi seurata TÄÄLLÄ! :)

style-loving2.png

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Milena

  Just tommosta oon alitajuisesti halunnut! Käynpäs kirjautumassa :)

 • Kiitos Jenni! Aivan ihanasti kirjoitit ja kuvasit palveluamme. Ja sait minut jopa hieman nolostumaan kehuistasi. :)

 • Ellis

  Tää on aivan mahtavan kiinnostava juttu näin ammatillisestikin asiaa katsovana, kiitos vinkistä ja sukellan heti tutustumaan asiaan lisää! :)

 • Miss T

  Oi, kuulostaa hyvälle! Juuri eilen tallentelin verkkokauppojen kivoja juttuja koneen kirjanmerkkeihin… Tää on paljon kätsympää! Hieno idea! Täytyykin kokeilla!

 • Oho, onpas jännä! Pitää ehdottomasti käydä tsekkaamassa palvelu! :)

 • jarna

  Vau kuulostaa upeelta!

 • vautsi! :-) luulin, et kaikki olis ollu jo keksitty. näyttää ja kuullostaa mahtavalta!

 • Karoliina

  Nasta juttu! Samanhenkinen kuin Svpply.com?

 • Mahtava idea! Selaimen kirjanmerkit ovat lisääntyneet uhkaavaa tahtia, joten olenkin kaivannut tämän tyyppistä palvelua.

 • nahjulia

  Oih, tämähän on vähän niinkuin Fashiolista, mutta vain parempi versio! :D ainakin jos oikein ymmärsin?

Related posts