12/02/13

Tyylihaukka esittäytyy

2 66 P2053156.JPG

Huh, tämä päivä on mennyt jotenkin ihan harakoille, kun kaikki on vienyt odotettua enemmän aikaa, mutta toivotaan, että huomenna on paremmin! :) Tajusin juuri, että olen tyystin unohtanut esitellä teille, millainen on tuo helmikuun tuoreen Trendin myötä uudistunut palstani! Trendi Loves -osio meni siis lehdessä remonttiin ja sen myötä uudistettiin myös tuota minun palstaani, joka kantaa nykyään nimeä Tyylihaukka. Olen aivan superinnoissani uudesta palstasta, jolla keskitytään bongailemaan mahtavia tyylejä katumuodin kuningattarilta. Mukana on joka numerossa myös joku kiinnostava bloggaaja – kuka tietää, ehkä joku teistä kanssabloggaajista komeilee vielä tulevien numeroiden sivuilla! :) Miltä vaikuttaa uusi palstaidea? Ja jos tulee mieleen joku trendi tai vaate, jonka yhdistelyyn erityisesti kaipaisitte vinkkejä, niin huikkailkaahan kommenttiosiossa ja yritän sitten tsekkailla täsmäiskuna, josko juuri sellaiseen pukeutumispulmaan löytyisi katumuotitaitureilta ideoita!

PS. Kun nyt Trendiin liittyvillä asioilla ollaan liikenteessä, niin vinkkaanpa tässä samalla, että Trendin viime helmikuun kansi on ehdolla Vuoden parhaaksi suomalaiseksi aikakauslehden kanneksi 2012, jee! :) Ehdokkaita on mukana yhteensä 20 ja voittajan valitsee yleisö, joten käykäähän äänestämässä suosikkianne eli toivottavasti Trendiä!

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Nana

    Olis kiva nähdä erilaisia asuja, joissa on farkkupaita! Mua houkuttelis farkkupaidan osto, mutta koska olen aikamoinen farkkutyttö muutenkin, eikä farkku-univormu innosta, en ole vielä uskaltautunut moista ostaa :)

  • Jenni

    Monilla muillakin tuntuu olevan vaikeuksia yhdistellä farkkupaitoja, joten laitetaanpa tämä korvan taakse! :)

Related posts