12/02/13

Neonvärinen piristys keittiössä

8 59 P2083226.JPG

Uskomatonta kyllä, en ostanut itselleni taannoiselta Kööpenhaminan muotiviikkoreissulta oikeastaan mitään tätä hauskaa purnukkaa lukuunottamatta. Hullaannuimme Fashionweek-blogista tutun Johannan kanssa sisustusliike Plintissä täysin ja olisimme voineet kantaa putiikista varmaan lähes kaiken mukanamme, mutta sattuneesta syystä kaikkea sisustusroinaa ei ole maailman helpointa roudata käsimatkatavaroiden joukossa tai lentokoneessa ylipäänsä. Niinpä tyydyin sellaiseen tuliaiseen, jonka saattoi helposti tunkea käsilaukkuun. Neonvärein kuvioitu teepurkki viehätti innokasta teenjuojaa – se tuo mukavasti väriä tähän kovin valkoiseen keittiöömme. :) Ja jos purnukassa haluaa joskus säilyttää jotakin muuta kuin teetä, tuon tekstipuolenhan voi kätevästi vain kääntää piiloon.

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Koti

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • L

  Ihana teepurkki ! Krunikassa Liisankadulla Wanha Eva -putiikki myy Bloomingvillen tuotteita ja näin noita samoja purnukoita siellä myöskin ainakin viime vuoden lopussa :) Tuolla samalla merkillä on ihania astioitakin..

 • Jenni

  Oi kiitos vinkistä! :) En tiennytkään, että näitä saa myös Suomesta ja Helsingistä! Mahtavaa, pitääkin heti tutustua tarkemmin. :)

 • Hei! Onpas pirteä purnukka, hyvä löytö Kevään tullen tekee mieli saada kotiin väriä ja iloa. Tällainen hauska purkki voisi piristää hauskalla tavalla musta-valkoista modernia keittiötä.

  Tervetuloa vastavierailulle Modernisti Kodikkaaseen blogiini: http://modernistikodikas.blogspot.fi/ :)

 • Oi miten hurmaava purnukka! Juuri tuollaisilla pienillä väripilkuilla yritän itsekin tuoda iloa ja katseenvangitsijoita sisustukseen. :)<3

 • mju

  Kävitkö tuolla http://www.illumsbolighus.com/ ? Oi mikä sisustustaivas sekin. Kaikki Skandinaaviset muotoiluherkut saman katon alla.

 • Jenni

  No kävin! Ja olisin voinut muuttaa sinne asumaan. :D

 • Vaikken teestä pidäkään, voisin silti hankkia itselleni! Tuollainenhan on kuitenkin tosi monipuolinen sisustusesine. :)

 • …Tai sitten voi aina vaihtaa nimensä Teaksi ;D

Related posts