12/02/13

Maailman ihanin nainen

3 61 9254-Julia-Sarr-Jamois-by-Hanneli-Mustaparta-777x521.jpg

Olen tänään tehnyt varmaan viisi tuntia yhtä inspiraatiopostausta, kun kuvien alkuperäisiä lähteitä etsiessäni totesin astuneeni loputtomaan suohon. Koska tosiaan olen metsästänyt niitä kuvien lähteitä tänään jo tuntikausia, enkä vieläkään päässyt projektissani loppuun, päätin hiukan pitää taukoa ja oikaista! Inspispostaus on tulossa, mutta sitä odotellessa saatte ihastella tyylikuvaa, jonka olen bongannut Hanneli Mustaparran blogista. Mielettömän kiharapilven alla hymyilevä kaunotar on Wonderland Magazinen muotitoimittaja Julia Sarr-Jamois, joka on ansaitusti saanut kestosuosikin aseman katumuotikuvaajien keskuudessa. Enkä ihmettele hetkeäkään miksi. Entinen mallityttö tunnetaan huikeasta tyylistään, jota esittelen laajemmin heti, kun saan ne kuvien lähteet raavittua kasaan nettiviidakosta. :) Mutta siis nauttikaa näistä nyt ensin! Kuka on messissä Julia-faniklubissa meikäläisen seurana? Ja nyt himoitsen tuollaista kukkakolttuakin.

9258-Julia-Sarr-Jamois-by-Hanneli-Mustaparta-751x521.jpg

Kuvat: Hanneli Mustaparta / Hanneli.com

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Jep faniklubissa ollaan! Hänellä on aina niin super tyylikkäitä, erikoisia ja hauskoja asuja ! JA voi mitkä hiukset….

  • Jenni

    Nuo hiukset ovat puhdasta rakkautta! <3 Ja todellakin, Julia todella taitaa hauskojen asujen luomisen. :) Lisää inspiskuvia on luvassa lähitulevaisuudessa!

  • koo

    minä minä minä! viimeks tänään puin juliasta inspiroituneen asun itse asiassa :D täytyy kyl sanoa, että ilman tota tukkaa tuokin asu ois aika perus, jämäkkä afro tuo heti söpöydelle kontrastia! :)

Related posts