11/02/13

Hello Lovers!

7 82 mulberry-cecily-mint.jpg

Suurin osa teistä varmaan ei ole voinut välttyä tiedolta, että tämä tyttö on ihan heikkona mintunvihreään väriin. Olen saattanut sen lisäksi jokusen kerran mainita, että Mulberryn laukkujen muotokieli puhuttelee kovasti. No voitte uskoa, millaisia reaktioita minussa herätti, kun tänään sähköpostiin tupsahti uutiskirje, jossa esiteltiin Mulberryn mintunvihreä laukku-uutuus Cecily! Sukat pyörivät jaloissa ja sydämen kuvat silmissä. ;) Tuollainen hempeän pastellinen suloisuus olisi täydellinen piristämään keväisiä asujani. Eniten sydämeni sykähtelee tuolle ihan minille tai siten keskikokoiselle Cecilylle. Pitäisiköhän kerrankin panostaa…

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tuo keskikokoinen kelpaisi oikein hyvin minullekin! Tai noh, kaikki kelpaisivat jos totta puhuvat! :D Ihania ovat. <3

 • Taina Rainto-Kullström

  On ihan äärimmäisen söpö väri ja laukku. Sopivat hyvin yhteen! Ihana!!!

 • Sini

  Jenni, tää on ihan tuskaa! Siis jos mulla olisi loppumattomat rahavarat niin ehdottomasti ostaisin joka ikisen tuotteen mitä blogissasi välähtelee. Sun maku vaan niin mätsä mun maun kanssa! Ja jos nyt jotenkin tätä itse asiaa kommentoisin niin toi isoin laukku kyllä kelpais mulle, kaikkea pientä kivaa kun laukkuun aina eksyy ;)

 • Joo mä olen katsellut tota mulberryn sivuilla jo tovin.. ihana ihana ihana! Niin keväinen ja söpö pikkulaukku! Menee nyt ”alkukeväästäkin” vaikka mustan villakangastakin kanssa. Täyttä rakkautta <3

 • Kairo

  Mulberryyn kannattaa satsata aina :-)

 • Jenn|

  Tuo on niin täydellinen, että kannattaa panostaa. Tuo on samalla tapaa ajaton, nuorekas ja hauska ja täynnä ihastuttavia yksityiskohtia.

 • K

  Kauniit ovat veskat. Toisen käden lähteestä olen kuullut, että Mulberryn laukut ovat hinnastaan huolimatta olleet ostajilleen pettymyksiä – monista on etenkin vuori hajonnut ja firman puolelta ollaan oltu todella nihkeitä reklamaatioasioissa, jos niitä on ollenkaan hoidettu. Tämä siis vaan tiedoksi, jos mietit tuon kalliin ihanuuden hankkimista. Voihan olla, että kyseessä on vain huono tuuri osaltani, kun näistä tapauksista olen kuullut. Eihän merkki voi olla läpeensä mätä. Eihän tuota silmä voi vastustaa! (Mutta entäs järki…hmm…)

Related posts