11/02/13

Galleria Esplanad -lahjakorttien voittajat!

121 galleria-esplanad.jpg

Olipas mahtavaa huomata, miten sankoin joukoin olette osallistuneet tuohon Galleria Esplanad -kisaan ja miten ihanasti tämä tuleva yhteistyökin on otettu vastaan! :) Mieluusti olisin lahjonut lahjakortilla teistä vaikka jokaisen, mutta tällä kertaa onnettaren valittuja on vain kaksi. Älkää silti huoliko, jos onni ei tänään potkaissut, sillä tämän kisan myötä käyntiin polkaistun yhteistyön tiimoilta kivoja yllätyksiä ja kilpailuja Galleria Esplanadiin liittyen on tosiaan luvassa jatkossakin. Kyselin kisakysymyksessä suosikkiliikkeitänne kauppakeskuksesta ja ylivoimaiseksi yleisön suosikiksi nousi hillittömällä etumatkalla COS ja kakkoseksi taisi tulla oma kotoinen Marimekkomme. :) Mutta loppujen lopuksi melkein kaikki liikkeet taisivat saada aika mukavasti kannatusta. Muutamat siellä kommenteissa sanoivat, että ovat arkailleet astua Galleria Esplanadin putiikkeihin sisään, koska siellä näyttää niin hienolta, mutta älkäähän höpsikö. Sinne sisään rohkeasti vain! :)

Mutta nyt hölinät sikseen ja asiaan! Eli arpaonni suosi tällä kertaa näitä kahta onnenmyyrää:

Satu K.:

Gant ja Tommy Hilfiger ovat ehdottomat lempparit <3 Gantille menis kyllä 150 euroa enemmän kuin helposti..opiskelijalla on harvoin varaa päivittää vaatekaappia klassisilla laatuvaatteilla! Kannattaa muuten kokeilla Kämpin - siis Galleria Esplanadin, heh - Gran Delicatoa, ihan mielettömiä ja kohtuuhintaisia salaatteja!

Murkinamasu:

Filippa K:hon suuntaan aina jos tarvitsen vaatetta vapaa-aikaa tai töihin. Olen ollut erittäin tyytyväinen leikkauksiin ja laatuun. Se on lempiliikkeeni ja sinne ottaisin erittäin mieluusti lahjakortin.
Tällä hetkellä olen remontin takia ostolakossa, koska nyt on pakko säästää. Alennusmyynneistäkään en ostanut mitään. Olisi ihan ihana voittaa lahjakortti ja hemmotella itseään jollain kivalla kevätneuleella, koska muuten mennään vanhoilla. :)

Kipaiskaahan pikimmiten sähköisille postilaatikoillenne, sillä siellä odottaa lisäinfoa! Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille! :)

Tags: ,

Categorised in: Elämä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts