10/02/13

Kurkistus Samujin syysmallistoon 2013

6 103 samuji-fw13-feeling-book8.jpg

On tämä aikamoista poukkoilua kevätmallistojen ja syysmallistojen välillä, mutta tällaistahan se aina muodin sesongin vaihtuessa on. Vaikka tänä aamuna fiilistelinkin kevämuotia, niin nyt on taas aika kurkistaa ensi syksyyn, sillä sain käsiini Samujin syysmalliston 2013 fiiliskuvat ja pääsette nyt ensimmäisten joukossa näkemään nämä ihanat tunnelmakuvat ja välähdykset siitä, mitä Samuji ensi syksynä iloksemme lupaa. :) Fiiliskuvien tähtenä loistaa upea Kirsi Pyrhönen, joka näyttää näissä kuvissa minusta kauniimmalta kuin koskaan. 

PS. Muistakaahan, että vielä tämän päivän ajan on aikaa osallistua TÄHÄN KISAAN! :)

samuji-fw13-feeling-book1.png samuji-fw13-feeling-book7.jpg samuji-fw13-feeling-book1.jpg samuji-fw13-feeling-book9.jpg samuji-fw13-feeling-book10.jpg samuji-fw13-feeling-book11.png samuji-fw13-feeling-book14.png

samuji-fw13-feeling-book19.png samuji-fw13-feeling-book3.jpg samuji-fw13-feeling-book4.jpg samuji-fw13-feeling-book4.png samuji-fw13-feeling-book5.jpg samuji-fw13-feeling-book6.jpg

Photography by Johnny Kangasniemi

Styling by Minttu Vesala

Hair & Make Up by Miika Kemppainen

Model Kirsi Pyrhönen

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Roosa

  kuvat on kyllä kauniita!

 • Saraa

  Näin sut eilen Kluuvissa mutta en viittiny tulla jutteleen ku nii innoissaan pyörit niitten vaatteiden kanssa :D

 • ddd

  Miks kaikki mallit on tollasia harmaita hiirulaisia :( Ei kovin kauniita mun mielestä, näyttelijät/laulajat aina paljon persoonallisempia ja sykähdyttävämpiä kuin mallit.

 • Sirkka

  Onko jotain maxia nyt ilmassa … olen nimittäin kaivannut nuoruuteni maxiaikoja. Tästä varmaan näee, että olen blogin seuraaja vähän vanhemmasta päästä…… ;)

 • tiippa

  kirsi <3

 • Johanna

  Tuossa lumikuvassa on huikaiseva siluetti!

Related posts