8/02/13

I don’t know about my dreams

6 66 james_blake_james_blake_LP_1.jpg

Olen viime päivinä kokenut pitkästä aikaa hetkeen jonkinlaisen musiikki-heräämisen ja Spotify on soinut melkein taukoamatta. Tällä hetkellä nonstoppina soi James Blaken The Wilhelm Scream. Vähäeleinen ja vähän vaikea biisi riipii sydänjuuria myöten, kun sille malttaa antaa hetken aikaa ja kuuntelukertoja. Rakastun tuohon joka kuuntelulla vähän lisää. Nyt vain harmittaa, että meni se viime syksyn Flow-keikka ohi sen pirun hammassäryn takia. Noh, keikkoja tulee ja hyvältä tämä kuulostaa kotonakin. :)

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Musiikki

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Emilia

  Tää on kyllä ihan huippubiisi :-) Suosittelen myös kuuntelemaan ko. miekkosen ”A case of you” jos ei jo tuttu; soi mulla välillä ainvan non-stoppina.

 • Momo

  Ei se tainnu viime syksynä olla se Flown keikka, vaan 2011, mutta anyway hyvä biisi. :)

 • emm

  Oooh, james blake on kyllä upea, tuli nähtyä viime kesänä Belgiassa festareilla mutta itekin missasin Flow:ssa sillon aikoinaan, samoin kun nyt tammikuussakohan se oli kun mies kävi Suomessa :-(

 • Jenni

  Niin on! :) A Case Of You:takin olen testannut, mutta se taas ei herättänyt minussa samanlaista musiikillista euforiaa kuin tämä. :) Mutta kaikki musavinkit otetaan ehdottomasti suurella ilolla vastaan!

 • Jenni

  Oliko se jo toissa vuonna? No joka tapauksessa jostain syystä missasin sen. :( Onneksi James kuulostaa levylläkin hitsin hyvältä. :)

 • Jenni

  Missasin myös tuon tammikuun keikan, kun olin tosiaan täällä vuoteen omana siinä hirmuflunssassa, mutta kyllä tätä kelpaa stereoistakin fiilistellä. :)

Related posts