6/02/13

Neon Bomber

11 62 P2012930.JPG

Nyt jo hyvän aikaa jyllännyt varsity jacket- ja pilottitakki-trendi on pikkuhiljaa alkanut upota myös meikäläiseen, ja itse asiassa löysin joulun alennusmyynneistä kivan takin, jota en ole vielä ehtinyt esitellä. Ajattelin pukea sen ylle vasta sitten, kun sää on tuollaisille ohuille takeille suotuisampi. Mutta sitä odotellessa bongasin Kööpenhaminan muotiviikolla Gallery-messuilta todella herkullisen värisiä bomber-takkeja. Lähtökohtaisesti pilotit herättävät ehkä vähän kyseenalaisia viboja, mutta uskallan epäillä, ettei kukaan aatteellinen nuori käyttäisi neonväristä pilottia, joten ei varmaan tarvitsisi pelätä tulevansa sekoitetuksi mihinkään ryhmittymään tuollainen päällään. ;) Ja ainahan voi tietysti yhdistää bomberinsa vaikkapa kukkahousuihin tai johonkin muuhun yhtä villiin, niin väärinkäsityksiä tuskin pääsee syntymään. American Collegen ensi syksyn mallistoon kuuluvista herkullisen värisistä bombereista ensi sykähdyttivät kaikki, mutta erityisesti tuo showroom-tytön päällä nähty pinkki oli aika upea.

Mitäs mieltä olette muut? Ovatko mielestänne ihan hirveitä vai aivan mahtavia? :D

P2012931.JPG

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Muoti

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Jaana

  Luulen että sinun yleisellä tyylillä voit pukeutua vaikka mustaan oranssivuoriseen pilottiin maastokuvioisten reisitaskuhousujen ja maihareiden kanssa eikä sinua silti sekoitettaisi ääriryhmiin :D

 • Jenni

  Hahahah! :D Saatat olla oikeassa. ;)

 • sarafia

  Tuollainen takki täytyy osata kantaa todella hyvin.. Itse saattaisin näyttää lähinnä juntilta:D Ja tuollainen ei sovi kyllä kaikille vartaloille! Tuon mallin päällä näyttää kyllä kieltämättä aivan ihanalle!

 • Voi mitä värejä! Ei välttämättä ihan minun juttuni, mutta never say never! :D

 • s

  ihan hirveitä :D

 • Niin hirvee, että on jo aika mahtava! :D

  http://2-roads-diverged.blogspot.co.uk/

 • Toi pinkki olis ihan kiva..

 • Jutta

  Aivan järkyttävä ensi näkemältä (vaikka neonväreille sytynkin) mutta pelkistettyjen vaatteiden ja asusteiden kanssa varmaan kääntäisin kelkkani. Minut siis saisi luultavasti vakuutettua, mutta en näkisi ehkä itselläni..never say never.

 • kissthesky

  olen itsekin pitänyt bombereita jokseenkin epäilyttävinä.. silti kaapistani löytyy niitä 2 kappaletta :D toinen on vaaleanharmaa neulebomber ja toinen tummansininen kankainen versio, hieman bleiseriviboja. molemmat ovat hurmaavia, en vain ole osannut yhdistää niitä mihinkään – vielä :)

 • Takki

  Voi pyhä sylvi, millaisia käsityksiä ihmisillä on. Että joku halvatun takki voi olla ”epäilyttävä” tai takki herättää ”kyseenalaisia viboja”! Naurattaisi niin p*********i, ellei tuo heijastaisi karmealla tavalla idiotismia pullollaan olevaa ajan henkeä.

  Jos tulee valinneeksi perinteisen vihreän/mustan pilottitakin ja sen päälle pukeminen jää pikku pollaa kovin mietityttämään, olisiko parempi, että kirjoittaa pilottitakin selkään kissankorkuisin kirjaimin ”Ps. olen suvaitseva, tiedostava ja vieläpä rasismista vapaa (vihreä) nuori”?

 • Jenni

  Kylläpä viestistäsi huokuu ylenkatsova asenne. Ikävä kyllä pilottitakki on todella monien suomalaisten silmissä leimautunut nimenomaan tiettyjä arvoja ja asenteita edustavien alakulttuurien tai ryhmittymien univormuksi, joten minusta on ihan normaalia miettiä, onko tällaisen monissa kanssaihmisissä vahvoja mielipiteitä herättävän vaatteen käyttämiseen itse valmis. Jo tuohon myöhemmin tekemääni pilottitakkipostaukseen tulleet kommentit osoittivat, että monen ajatuksissa tämä vaate kytkeytyy niin vahvasti tiettyihin asentesiin, että itse ei haluaisi pukeutua siihen. Varmasti vaikutusta on myös sillä omalla elinpiirillä. Tuntuu aika erilaiselta vetää tuollainen takki ylle Helsingin ihmisvilinässä kuin vaikkapa jossakin pienemmällä paikkakunnalla, jolla tätä pilotin omakseen ottanutta porukkaa on edustettuna enemmänkin. Idiotismilla ei ole minusta mitään tekemistä sen kanssa, että pilottitakilla on Suomessa tietty leima – halusit sinä sitä myöntää tai et.

Related posts