5/02/13

Say my name (Cyril Hahn Remix)

5 62

Veikkaan, että siellä saattaa nyt joku fanaattisin Destiny’s Childin ystävä saada pienen slaagin, mutta silläkin uhalla laitan tämän aivan mahtavan remixin jakoon. Viime viikkoisella Tanskan visiitilläni nimittäin kuulin nimittäin jossain putiikissa takavuosien Destiny’s Child -hitistä ihan mielettömän version ja tuumailin siinä hämmentyneenä, että kylläpä voi tällainen mieskuoro-versio house-henkisellä (?) rytmityksellä Say my name -biisistä kuulostaakin hyvältä. Lopulta myös matkassa ollut Silver onnistui selvittämään tuon vaatekaupassa kuullun kappaleen alkuperän ja en ollut kyllä uskoa sitä todeksi. Kyseessä todellakin on remix, ei coveri. Hämmästyttävää, miten pelkällä miksauksella Beyoncen ääni on saatu kuulostamaan ihan mieheltä! Joka tapauksessa, jos ei anna sen liikaa häiritä, niin versio on ainakin minusta tosi hyvä. :D
 

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Musiikki

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Werty

  Mulle ainut oikea Say My Name on Within Temptationin :D

 • Hanna

  Tämä versio kuulosti kyllä hyvältä! rakastin tuota kappaletta joskus muinoin, kiva kuulla siitä uusi versio

 • Harmaavarpu

  Yhdyn edellä olevaa! Olin myös suuri Destiny’s Childin fani aikoinani, mutta tapanani ei ole saada slaageja ;) kiva oli kuulla erilainen versio, ei tietenkään alkuperäisen veroinen, mutta ilman vertailua toimii hyvin!

 • tepu

  ihana :)

 • Loistava! Ei tosiaan uskoisi remixiksi.

Related posts