4/02/13

Pinkkejä pusuja

8 72 P2043018.JPG

Rakas ystäväni Cindy ilahdutti minua synttäripäivänä räväkän pinkillä huulipunalla, jota kokeilin tänään ensimmäistä kertaa. Olen aiemminkin vouhottanut noista Diego Dalla Palman huulipunista, jotka ovat mattapunien ystävän parhaita kavereita. Se pysyvyys ja pigmentti on vertaansa vailla! :) Tämä ihanan häikäisevä pinkin sävy on numero 53 ja yllätyin, miten kivalta tuollainen Barbie-pinkki näyttääkään huulissa. Yksi suosikeistani on aiemmin ollut sellainen MSCHICin vähän liilaan taittava pinkki, mutta luulenpa, että tämäkin pääsee vakkareiden joukkoon. Pinkit pusuhuulet piristävät kivasti tällaista harmaata maanantaita, että PUS vain teillekin! :)

PS. Tiedoksi näistä Diego Dalla Palman huulipunista kiinnostuneille, niin kyseessä on siis salonkimerkki, jota myydään Suomessa vain kauneushoitoloissa. Helsingissä Diegon tuotteita myy ainakin Cindy sekä RVB-putiikki Hietalahden torin kupeessa. 

P2043005.JPG P2043016.JPG P2043022.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Kauneus

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Toi väri muistuttaa paljon mun Topshopin ”Tease” huulipunaa! :)

 • menni

  Mä en pysty käsittämään kuinka hyvältä toi väri sulla näyttää! Omassa naamassa kun tuo sävy saa mut näyttämään äidin meikkipussilla vierailleelta pikkutytöltä,Tuksulta tai wnb-Barbielta…

 • Ida

  Minkä hintasia noi Diego Dalla Palman punat on? :)

 • Jenni

  En muista nyt ihan tarkkaa hintaa, mutta siinä 25-30 euron hintahaarukassa pyörivät. Mutta vaikka hinta saattaa tuntua kovalta, niin väitän, että ovat todellakin hintansa arvoisia. :)

 • Jenni

  Itse asiassa ryhdyin nyt miettimään, että onkohan minulla olemassa se täsmälleen sama sävy itselläkin. Jotenkin se on ehkä juuri sen verran eri sävyinen nimittäin, ettei oikein sovi minulle. Se on pienestä kiinni näissä huulipunajutuissa! :D Sinulle se Tease kyllä sopii aivan upeasti. :)

 • Jenni

  Kiitos! :) Olen aiemmin vähän ehkä arkaillut tätä Barbie-pinkkiä aiemmin, mutta näköjään pitää kokeilla kaikkea!

 • Jenni

  No en ehkä olisi itsekään ensimmäisenä hoksannut kokeilla tätä sävyä, mutta ystävä oli fiksu ja antoi sen lahjaksi. ;) Mutta tässä se taas nähdään, että kaikkea kannattaa kokeilla! 

Related posts