4/02/13

Kalpeaa pinkkiä pöksyissä

20 105 P2043076.JPG

Pinkillä maanantaiteemalla jatketaan, tosin räväkästä Barbie-pinkistä vaihdetaan nyt haaleanvaaleaan kalpeaan vaaleanpunaisen sävyyn. Lapsuusvuosina lempivärini oli vaaleanpunainen (tietysti!), mutta sen koommin en ole pitänyt hailakkaa vaaleanpunaista sellaisena värinä, johon osaisin pukeutua. Jotenkin tuollaiset tosi hempeät pastellivärit eivät useimmat vain sovi ihoni sävyyn ja saavat minut näyttämään jotenkin aivan aneemiselta. Päätin kuitenkin antaa kalpealle pinkille mahdollisuuden, kun 2OR+BYYATin suunnittelija Yat oli järjestänyt minulle (taas!) pienen yllätyksen ja jemmannut minulle liikkeeseen pienen salaisen pussukan, johon hän oli laittanut pari viime syksyisen malliston vaatetta, joiden ajatteli sopivan minulle.

P2043116.JPG

Toinen yllätyspussukan vaatteista olivat nämä kuvissa näkyvät kalpean vaaleanpunaiset housut. Arastelin alkuun hieman tuota väriä, mutta pöksyt istuivat täydellisesti ja hoksasin niitä sovitellessani, että itse asiassa melkein mitä tahansa väriä voi käyttää alaosassa. Kasvoja vasten haalea pinkki ei minulle sopisi, mutta housuissa väri ei riitelekään ihoni sävyn kanssa ollenkaan. Tykkään myös housuissa olevasta yksityiskohdasta eli tuosta satiininauhasta sivusauman yhteydessä. No useamman kuukauden nuo housut ehtivät odotella kaapissa, ennen kuin uskalsin laittaa ne päälle, mutta nyt vihdoin uskaltauduin. Ja totesin, että olen arastellut ihan turhaan. :)

P2043059.JPG

Yhdistin vaaleanpunaiset housut rentoon harmaaseen toppiin, josta olen ennenkin tarinoinut, sillä se on täydellinen vaate sellaisiin asuihin, joista meinaa tulla helposti liian hienoja. Tällä rönttäpaidalla downgreidasin muun muassa sen hulppean helminauhan ja nyt se sai rauhoittaa housujen vaaleanpunaista sävyä ja tyttömäisen sliipattua fiilistä. Tämä on siis se sama ex-poikakaverilta saatu riepu, joka on joskus kauan sitten pelastettu lattialuutun kohtalolta. Puin paidan päälle vielä suosikki-kaulakoruni ja nappasin olalle samaten 2OR+BYYATin pikkulaukun. Olisin voinut lähteä asussa ulos näinkin, mutta lämpömittarin pakkaslukemat saivat vetämään harteille vielä tuon perintö-bleiserin. Sipaisinpa vielä huuliin tuota räväkämpääkin pinkkiä punaa, jonka juuri esittelin aiemmin tänään. Itse asiassa asusta tuli omasta mielestäni yllättävän kiva ja tässäpä nähtiin, että aikuinenkin voi käyttää vaaleanpunaista näyttämättä pikkutytöltä. :) Millainen suhde teillä muilla on tuollaiseen babypinkkiin?

P2043097.JPG

Vaaleanpunaiset housut 2OR+BYYAT (saatu blogin kautta), harmaa toppi second hand, musta bleiseri Mallimari / second hand, korkonilkkurit Clou / Nilson, vetoketjulaukku 2OR+BYYAT, kaulakoru Cubus, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 53)

P2043104.JPG P2043117.JPG P2043148.JPG

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Aivan ihana värimaailma tässä asussa. En itsekään ole käyttänyt tuollaista haaleaa vaaleanpunaista pitkiin aikoihin, mutta ehkä sitä voisi kun näyttää sinunkin päällä niin hyvältä?:D

 • elizz

  Onpa ihanat housut! Paita ei kyllä mielestäni tee asukokonaisuudesta kovin onnistunutta, mikä vika siinä on jos hienojen housujen pariksi laittaisi hienon paidan? :) Huoliteltu look on aina tyylikäs.

 • Hanna

  Ihastuin noihin housuihin aivan totaalisesti! Olen itsekin etisnyt hyviä ei liian tyttömäisiä vaaleanpunaisia housuja, mutten ole löytänyt täydellistä sävyä. Kolmet vaaleanpunaiset pöksyt on kyllä kaapissa… :D

 • Piparminttu

  Hei Jenni!

  Blogisi on ihana, olen lukenut sitä jo useamman vuoden! Tarvitsisin vinkkejä harmaiden farkkujen pariksi. En oikein tiedä millainen yläosa niiden kanssa sopisi, olisiko ehdotuksia?

 • Itekin kyllä vierastaisin tuon värisiä housuja, mutta tässä asussa näyttää kyllä aivan mahtavalta! Ja tuo rönttöpaita sopii aivan loistavasti noiden housujen kaveriksi, etenkin tuon näyttävän korun kanssa :)

 • Mari

  Minulla on aivan sama ongelma vaaleanharmaiden farkkujeni kanssa.

 • Aivan ihana asu! Tuon väriset pöksyt olisivat tervetulleet munkin vaatekaappiin, vaikken suuri vaaleanpunaisen ystävä olekaan :)

 • Werty

  Ihana asu! <3

 • Jenni

  Kiitos! :) Itse asiassa juuri tuo meleeratun harmaan ja hailakan pinkin yhdistelmä toimii älyttömän hyvin. Eli suosittelen antamaan vaaleanpunaiselle uuden mahdollisuuden! ;)

 • Jenni

  Eihän kyse ole siitä, että olisi mitään vikaa laittaa hienojen housujen pariksi hienoa paitaa. :) Itse tykkään arjessa rennommasta tyylistä ja tällä kertaa kokeilin tällaista yhdistelmää. Omasta mielestäni kokonaisuus on oikein onnistunut, mutta makuasioitahan nämä ovat. Varmasti kokeilen joskus housuja vielä hienommankin yläosan kanssa, mutta arjessa viihdyn yleensä rennommassa tyylissä.

 • Jenni

  Mahtavaa! Vaaleanpunaiset pöksyt valloittavat sydämiä. :D Minä olen aina kokenut tuollaisen haalean vaaleanpunaisen juuri sellaiseksi liian lapsekkaaksi väriksi, mutta nytpä tuli kokeiltua tätäkin. Ja pyörrän saman tien puheeni! ;)

 • Jenni

  Kiitos ihanasta palautteesta! :) Harmaat farkut ovat minusta itse asiassa aika helppo yhdisteltävä, koska harmaa neutraalina värinä sopii melkein kaikkien muiden värien kanssa yhteen. Kokeilepa farkkujen seuraksi jotakin kirkkaanväristä tai pastellisävyistä neuletta tai kauluspaitaa? :) Ja joku kaunis silkkipaita on ihana kaveri farkuille myös. Väreiksi ehdotan harmaan seuraksi keltaista, pinkkiä ja oranssia – ja niistä käy hyvin niin kirkas kuin pastellinenkin sävy. Mutta kuten sanottua, melkeinpä mikä tahansa väri käy harmaan kaveriksi eli rohkeasti vain kokeilemaan. :)

 • Jenni

  No niin minäkin tosiaan aluksi ajattelin, mutta näköjään housuille pitää vain löytää sopiva yläosa, niin vaaleanpunainen värikin menee. :) Ja kiitos! Olin itsekin positiivisesti yllättynyt tästä yhdistelmästä!

 • Jenni

  Kiitos! :) Ehkä tästä alkaa vaaleanpunainen housubuumi, johon pastellien inhoajatkin yhtyvät? ;)

 • Jenni

  Kiitos! :) <3

 • viiliä

  Minä olen vältellyt tuota väriä niin kauan kuin muistan koska koen sen aika haastavaksi, se kun näyttää helposti valkoiselta joka on eksynyt samaan pyykkiin punaisen kanssa. Sinun asussasi tällaisia värjäytymisviboja ei tullut, ehkä itsekin joskus uskaltaudun käyttämään tuota vaikka asusteissa.

 • Piparminttu

  Kiitos vinkistä! Keltaista kaapista jo löytyykin ;)

 • Jenni

  No mutta tästähän sai samalla hyvän idean, kuinka kotona voi tuunata hailakan vaaleanpunaiset farkut ihan itse. ;) 

 • Oi onpas jotenkin tosi kiva asuyhdistelmä ! :) Tykkäilen ! Ja ihanan keväinen myös..

  -Maria

 • Emmi L.

  Onpa kiva asu! Mulla on tuo sama kaulakoru punaisena, ja tykkään siitä ihan hulluna :)

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Related posts