31/01/13

Band Of Outsiders Pre-Fall 2013

1 92

Eivät ole nämä super-aikaiset aamuherätykset meikäläistä varten, mutta kohta hyppään taksiin ja kohti lentokenttää. Tarkoituksena olisi siis katsastaa ensi syksyn muotia Kööpenhaminan muotiviikolla, joten toivotaan, että minulla on sieltä lähipäivinä kivaa raportoitavaa ja kuvasatoa jaettavaksi teillekin. :) Sitä odotellessa virittäydytään tunnelmaan Band Of Outsidersin kanssa ja kurkistetaan pre-fall-mallistoa. Tein kollaasin taas sen The Fashionmags -sivuston kautta, mutta tuo kuva ei tosiaan (vielä) mukaudu palstanleveyteen esimerkiksi tableteilla tai monibiililaitteilla, mutta palvelua kehitellään ja tarkoitus olisi, että jossain vaiheessa kuvat skaalautuvat palstanleveyden mukaan. Jos kollaasi ei siis näy oikein, sen voi kurkata myös profiilistani The Fashionmagsin sivuilta TÄÄLTÄ. :) Menin pakkaamishässäkkäni keskellä nimeämään Magsini epähuomiossa nimellä AW13, vaikka kyse on siis pre-fall-mallistosta, mutta eipä kai tuo niin vaarallista. Olen tykännyt ihan älyttömästi kaikista näkemistäni Band Of Outsidersin mallistoista tähän asti ja niin muuten tykkään tästäkin. Entäs te? :) Ja psst, jos kuva ei jostain syystä näy, niin kokeilkaa päivittää sivu!

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Beiget housut oli tosi kivat, kuin myös samanvärinen takki. Pidin paljon myös kokomustasta asukokonaisuudesta.

Related posts