30/01/13

Laukkuhyllyn punainen piristys

16 80 P1302919.JPG

Jatketaan vielä postauksen verran laukku-jutuilla, sillä tänään tuli vihittyä käyttöön laukkukokoelmani uusin tulokas. Lumin ohella 2OR+BYYATista on tullut toinen kotimainen suosikki-laukkumerkkini ja käytössäni onkin entuudestaan kaksi merkin laukkua. Ostin pari vuotta sitten ihanan mustan nahkalaukun, jota tekin olette ihastelleet kerta toisensa jälkeen. Puolisen vuotta sitten sain puolestaan näyteikkunastailauksesta kiitokseksi vapaavalintaisen laukun 2OR+BYYATin valikoimista ja valitsin omakseni pikkuisen vetskarilaukun, josta on tullut myös yksi laukkusuosikeistani. Merkin suunnittelija Yat oli tikahtua nauruunsa, kun hän näki miten täynnä huulipunia tuo pikkulaukkuni oli, kun törmäsimme joskus viime marraskuussa. Ja tilanteen inspiroimana hän laittoi minulle myöhemmin viestiä, että liikkeessä odottaa minua yllätys, johon mahtuisi muutakin kuin niitä huulipunia. :D

P1302920.JPG

Kipitin uteliaana Eerikinkadun liikkeeseen ja siellä minua odotti eräs punainen kaunokainen, jota olin ehtinytkin jo I love me -messuilla ihastella. Kangaskassilta muotonsa lainannut laukku on superkätevä, sillä sitä reunustavan koristevetoketjun avulla laukun kokoa voi säätää tarpeen ja fiiliksen mukaan. Kun vetoketju on kiinni, laukku on kapeampi ja litteämpi, ja kun vetoketjun puolestaan avaa, laukun sisus kasvaa miltei kaksinkertaiseksi. Ihan mahtava innovaatio! :) Tykkään tästä tosi paljon, ja väri sopii mahtavasti punaisten huulipunapäivien sekä Acnen Star-nilkkureiden pariksi. Kiitokset siis ihanasta laukku-yllätyksestä 2OR+BYYATille!

P1302921.JPG P1302924.JPG P1302922.JPG P1302927.JPG P1302928.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Oi, miten ihana laukkuyllatys!
  Aivan mahtava laukku!

 • Werty

  Oi, ihana! Ja tonne varmaan mahtuu pari huulipunaa lisääkin?! :D

 • Paula

  Mahtuuko tuon sisään MacBook Pro tms. suurehko läppäri? Itsekin harkitsen ostamista mutta tämä pitäisi tietää. Tosi nätti on!

 • Odette

  Ihana! Tosin laukkukyylänä kiinnitin huomiota siihen, että tuossa(ko) ei ole mitään sulkusysteemiä tai nipsukkaa, jolla laukun suun saisi vähän kiinni. Itse tykkäisin sellaisesta, laukku ei rehota auki ja jos laukku kaatuu, ei kamat leviä ympäriinsä. Nätti laukku, mutta todellinen taskuvarkaan unelma.

 • Aivan upean värinen. Väriä tähän kaivataankin kun muuten sitä pirteyttä saa hakemalla hakea. Vaikuttaa muutenkin käytännölliseltä laukulta kun taitaa saada ton vetoketjun kanssa suurennettua/pienennettyä.
  Kiinnitin itsekin (kuten myös Odette aikaisemmassa kommentissa) tuohon ettei laukkua saa varsinaisesti kiinni, koska kärsin myös pienoisesta neuroosista sen suhteen, että laukku on saatava kiinni.

 • Lora

  Aijai miten mahtava piristyslaukku näihin harmaisiin loskakeleihin. Sointuvat kivasti punaisten Acne Stars nilkkureiden kanssa ;)

  Ihanaa ”Köpistelyä”! Sisko oli uuden vuoden yli Köpiksessä ja tykkäsi kovasti.

 • Marjukka

  Kaunis on, ja ihanan värinen!

  Mutta minäkin kannattaisin edes jotain painonappia tms., jolla suun saisi vähän kiinni.

  Ja niin kiva kuin tuo vetoketju onkin, vähän epäilyttää minkälaista tuhoa se tekee esim. villakangastakeille?

 • Jenni

  Laukku on kyllä aivan mahtava! :) Ja vetskarin avatessa myös ällistyttävän tilava!

 • Jenni

  Hahaa, kyllä vain! ;) Toivottavasti en joudu siihen pisteeseen, että tuo kuitenkaan täyttyisi huulipunista. :D

 • Jenni

  Kyllä tuonne läppäri mahtuu helposti ainakin kun vetskarit ovat auki. :) 

 • Jenni

  Minulla itselläni on paljonkin laukkuja, joissa ei mitään erityistä kiinnitystä ole, eikä kyllä koskaan ole varastettu mitään. :) Toisaalta, onhan se siitäkin vähän kiinni, miten sitä laukkua kantaa. Olen itse ehkä oppinut niin varovaiseksi ja puristan aina laukkuja tiukasti kainalossa ja mieluiten vielä vähän täällä kehon etupuolella, jos on yhtään sellainen tilanne, missä voisi tulla ryöstetyksi. Eli ehkäpä sellainenkin varovaisuus riittää? :)

 • Jenni

  Joo, tummat talvivaatteet ja päällystakit todellakin kaipaavat vähän piristystä. :) Minua ei tuo kiinnityksen puuttuminen häiritse, mutta kannan laukkuja muutenkin aina vähän ylivarovaisesti kainalossa puristaen ja enemmän tässä kropan etupuolella kuin selkäpuolelle heittäen. :) Se on ainakin suojellut minua taskuvarkailta.

 • Jenni

  Kiitos! :) Olen itsekin heti tykästynyt tuohon, vaikka niitä Stareja en kyllä näissä loskakeleissä uskallakaan käyttää. :) Ja kiitos, täällä Köpiksessä jo ollaan eli terkkuja!

 • Jenni

  Kiitos. :) Pitää vinkaa 2OR+BYYATin tuotekehittelyyn, että joku kiinnitysnappi voisi olla hyvä, koska niin moni sellaista tuntuu kaipailevan. :) Ja mitä vetskariin tulee, niin itse en ainakaan vielä huomannut, että se hankaisi takkiin millään tavalla. Mutta tietysti sen näkee kunnolla varmaan vasta ajan kanssa, että tuleeko osumaa vai ei.

 • Odette

  Ehdottomasti vinkkiä eteenpäin! Mä tykkäisin myös avainnauhasta. Mulla ei ole enää kertaakaan ollut avaimet hukassa tai unohduksissa sen jälkeen kun aloin käyttää Lumi laukkua, joissa nauha taitaa olla vakiovaruste. Paranneltua versiota odotellen…. :)

 • riitu

  Hyvin tutun näköiset nuo metallirenkaat ja palmikot. Muutama vuosi sitten tuli kaupan pesuainehyllyllä vastaan hauska juttu. Pesuainepulloon oli liimattu pieni muovipussi, jossa oli nahkainen rannekoru. Nahkahihnan toinen pää oli punottu ja kiinnitys tapahtui tuollaisen samanlaisen renkaan kautta. Ihastuin koruun ja vielä suurempi oli ilo, kun kotona huomasin, että tämähän on ihan huippudesignia – oli nimittäin 2or+byyat:n koru :). Myös tyttärelle piti hakea samanlainen pullo (=koru) ja meillä onkin sitten vuosikausia ollut kaapissa kaksi isoa pulloa Perlanaa – se oli hienopesuainetta jota kuluu todella vähän…

  Ja juttuni pointti oli…? Ehkä se, että ihan tavan marketeistakin voi joskus löytää elämyksiä :).

Related posts