30/01/13

Inspiraatioseinän alku

5 87 P1292513.JPG

Olen huomannut, että Pinterest-sivulleni kertyy jatkuvasti kuvia kaikenlaisista kuvia, lippulappusia ja julisteita täynnä olevista inspiraatioseinistä sekä ilmoitustauluista. Jokin siinä ajatuksessa viehättää, että kaikki tuollaiset itseä inspiroineet, jollain tavalla koskettaneet tai muuten vain visuaalista silmää miellyttävät jutut olisivat koottuna näkyville jossain yhdessä paikassa mieltä ilahduttamassa. Sisustuksellisesti inspiraatioseinät näyttävät kaoottisuudessaan aika hauskoilta oikeastaan. Niinpä minulla heräsi ajatus päällystää tämän kämpän valkoista seinäpinta-alaa samalla idealla. Peilipöytäni yläpuolella on juuri sopiva paikka tuollaiselle inspisseinälle, joten olen jo kokeeksi liimaillut siihen muutamia kuvia. Aika alkutekijöissään tuo vielä on, mutta ajatuksena on, että tulevaisuudessa kuvasato rönsyilisi runsaampana. :) Tämä on siis vähän tällainen work in progress… 

P1292516.JPG

Hauskan pienen lisän tuollaiselle inspisseinälle voi antaa käyttämällä kuvien liimaamiseen kuvioituja teippejä. Bongasin itse nuo suloiset kuvioteipit Pinosta ja ostin niitä pari silloin. On pakko kehua Pinon erinomaisen ihanaa palvelua, sillä siinä jo kassalla ollessani huomasin, että kassakoneen vieressä oli tuollainen vihreäraidallinen teippirulla ja kysäisin, olisiko sitä väriä ja kuosia vielä jäljellä, koska ihastuin siihen kovasti. No valitettavasti kyseessä oli viimeinen rulla, joka oli siis jo avattu ja ollut henkilökunnalla käytössä kaikenlaisia paketointeja ja muita juttuja varten. Mutta myyjäpä ehdotti, että voi hyvin antaa avatun rullan minulle kaupan päälle lahjaksi, kun kerran siitä niin kovasti tykkäsin eikä avaamattomia pakkauksia ollut enää jäljellä. Voi että, miten kultaista. :) Ja nyt minulla sitten on tuo raitateippi myös seinääni koristamassa!

Ja jos jotakuta kiinnostaa, niin tällä hetkellä seinällä on pari kuvaa menneistä REVS Magazineista, Northern Women In Chanel -näyttelyn kutsukortti, pari R/H:n kevätmallistokuvaa sekä Monkin lookbook-kuva. :)

P1292521.JPG P1292518.JPG P1292520.JPG P1292512.JPG

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Koti

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • SP

  Hei, toipa on kyl kiva idea. Oon muuttamassa uuteen vuokrakämppään ja kun seiniä ei voi maalata/tapetoida niin voisinpa itsekin kehitellä seinille jotain tuollaista :)

 • Iipa

  Hmmm, otsikko pisti vähän silmään ja mun on nyt pakko kysyä että puuttuukohan siitä i-kirjain? :) Kiva idea, toteutus miellyttää kovin omia silmiäni. :)

 • Jenni

  Tämä on kyllä tosi kiva idea toteuttaa juuri sellaisissa asunnoissa, joissa seiniin ei voi naulata tai porata mitään. Eli suosittelen! :)

 • Jenni

  Voi apua, onneksi huomasit ja sanoit! :D Kuulosti aika rajulta sen kirjoitusvirheen kanssa. ;)

 • Hauska idis piristää valkeaa seinää helposti. Etenkin nuo washi-teipit ovat todella kivoja, myös paketoinnissa ja korttien askartelussa.

Related posts