29/01/13

Marimekko AW 13 + Terhi Pölkki

10 102 marimekko-aw13-4.jpg

Olen jännityksellä odotellut Marimekon syysmalliston näytöskuvia ihan erityisesti siitä lähtien, kun eilen sähköpostiin kolahti tiedote siitä, että Suomen kiinnostavimpiin kenkäsuunnittelijoihin kuuluva Terhi Pölkki on tehnyt tulevan syysmalliston tiimoilta yhteistyötä Marimekon kanssa. Tiedotteessa kerrottiin, että mallistoon sisältyy kaksi wedge-pohjaista kenkämallia ja olen innosta hihkuen odotellut, milloin yhteistyön hedelmät ovat näytillä. No nyt nuo Marimekon näytöskuvat Tukholman muotiviikolta on julkaistu ja kuvissa näkyvät myös nuo Terhi Pölkin Marimekolle suunnittelemat kengät. Kiilakorkojen sijaan kengät ovatkin tuollaiset paksupohjaiset ja teräväkärkiset herrainkengät – ja omien odotusteni vastaisesti olen noihin aivan ihastunut. :D En siis yleensä tykkää tuollaisista läskipohjista, mutta hitto vie, näissä on jotakin!

marimekko-aw13-1.jpg

Muutenkin tuossa syysmallistossa on kivoja värejä ja elementtejä mukana. Olen aina tykännyt erityisesti juuri tuosta Lumimarja-kuosista, joten on hauskaa huomata, että sitä on osattu hyödyntää myös vaatteissa. Kaikesta en innostu, mutta tykästyin erityisesti tuohon kukkahaalariin, Lumimarja-housuihin ja -pikkumekkoon sekä pieneen pillerilaukkuun. Mitäs te muut tykkäätte? Ja miltä näyttävät mielestänne nuo Terhi Pölkin suunnittelemat kengät?

EDIT: Kävikin ilmi, että Terhi Pölkin ja Marimekon yhteistyö koskee vain tätä Tukholman muotiviikolla nähtyä näytöstä, eikä siis itse mallistoa. Nuo malliston yhteydessä esitellyt kengät ovat siis Terhi Pölkin omaa ensi syksyn mallistoa. Jos siis ihastuitte kenkiin, niin metsästäkää niitä ensi syksynä Marimekon liikkeiden sijaan Terhi Pölkin jälleenmyyjiltä! :)

marimekko-aw13-5.jpg marimekko-aw13-2.jpg marimekko-aw13-3.jpg marimekko-aw13-6.jpg marimekko-aw13-7.jpg marimekko-aw13-8.jpg marimekko-aw13-9.jpg

Kuvat: Kristian Löveborg

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Osa on kivoja, mutta varsinkin tuosta ensimmäisestä tulee mieleen meidän äidin omat Marimekko-viritykset.

 • Ihailin juuri tänä aamuna tätä mallistoa! Aivan ihana ja upea (: Todella tyypillistä marimekkoa, juuri sitä mistä minä pidän (:

  XX
  MI MI MENDINE, blogi muodista, trendeistä ja inspiraatiosta

 • Liisa

  Tuo kukkahaalarin kuosi on ihan mahtava! Toivottavasti sitä saisi sisustukankaana, tulisi hienot sohvatyynyt. Vaatteissa se ei itselleni kyllä käy, olen niin lämmin väreiltäni.

 • Itsekin olen aika hulluna tuohon kukkahaalariin. Tai en välttämättä haalariin, mutta tuohon kuosiin. Ihana! Voi kumpa sitä tulisi vaikka jonkin ihanan mekon muodossa.

 • Tuo kukkahaalari on kyllä aivan ihana kokonaisuudessaan !
  Ja nuo kengät ovat kyllä todella onnistuneet yksinkertaisuudessaan ! voisin kotiuttaa molemmat sen enempää miettimättä ! :)

 • Minäkään en yleensä läskipohjille lämpene, mutta Nuo. Kengät. On. Pakko. Saada. Siis varrettomat versiot. Syksyynkö asti niitä on nyt odotettava? Pahus! Voi Jenni, minkä teit, pakkomiellehän tästä tulee. Ja tuo keltainen pikkumekko voisi olla mustana versiona tosi hieno…

  http://thesunshinerecorder.blogspot.com/

 • n

  Tosi kiva postaus:) Kiitos !

 • Apua mikä tuo viimeinen ihana mekko on! Pakkosaada! Tosin penninvenyttäjä minussa miettii, voisiko tämäntyylisen hurtakkeen tehdä itsekin (ilman noita sivulaskoksia).

 • Pilkku

  Kiitos ihanasta blogista!
  Satun omistamaan tuollaiset Terhi Pölkin matalammat kengät mustana.Ne ovat viime syksyn mallistoa ja niitä löytyy vielä muutamia pareja Hki:stä Acolyth -nimisestä putiikista,alessa:).Kävin siellä eilen…
  Tuo korkeampi malli on tulevan syksyn uusi malli ja sitäkin saa syksyllä samaisesta paikasta.

 • Essi

  Löysin Terhi Pölkin kahdet kengät Designshopoutletin feissarista hintaan 99eur. Kuulema niitä voi kysellä sieltä, ovat poistossa. Hinta noille on yleensä 186eur!! Ihan järjetön ero. Eläköön alet!

Related posts