28/01/13

Kalenterijuttuja, taas

6 70 musla-kalenteri3.gif

Olen kirjoitellut tänne blogin puolelle aika paljon kaikenlaisista ihanista kalentereista, mutta koska kertakaikkiaan vain rakastan kalentereita, niistä olisi luvassa juttua taas. :D Ja eikös tammikuu vielä sopivasti ole vuoden alkua, joten aihehan on ihan ajankohtainenkin, right? Esittelin uuden vuoden tiimoilla ihanan itse printattavan seinäkalenterin ja nyt löysin tuolle söpöliinille kotimaisen vastineen, sillä Musla-blogissa on nimittäin julkaistu myös kaunis itse printattavissa oleva kalenteri, jonka voi tulostaa kolmessa eri koossa, eikä maksa mitään. :) Suloisen kalenterin pääsee printtaamaan itselleen TÄÄLLÄ!

Suosittelen muutenkin tutustumaan tuohon Musla-blogiin, jos ei ole entuudestaan tuttu. Visuaalisesti kaunis ja muutenkin tosi kiva blogi! :)

musla-kalenteri2.gif

Tags: ,

Categorised in: Elämä

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts