28/01/13

Double denim

22 97 P1282392.JPG

Inspiraationi pukeutumisasioissa on viime päivinä loistanut poissaolollaan, mutta yritinpä silti tänään keksiä jotain kivaa päällepantavaa. Asukuvaajaa ei ole nyt ollut hollilla, joten tänään mentiin taas peilikuvalinjalla, mutta eiköhän tuosta asusta selvän saa peilinkin kautta. :) Olin pitkään miettinyt, että haluaisin jonkun lyhyen farkkupaidan, sillä ainoa omistamani on ollut sellainen pitkänmallinen ja sen sullominen housujen sisään on mahdottomuus – ilman sellaisia vyötärönauhan alta pursuavia kangasmöykkyjä siis. Olinkin iloinen, kun löysin alennusmyynneistä tällaisen hauskan farkkupaidan, jossa on pieni erityinen juju, sillä farkkukankaaseen on painettu vaaleansinisiä pikku-sydämiä. Kaukaa katsottuna ne näyttävät pilkuilta, mutta lähempi tarkastelu paljastaa ne sydämiksi. :)

P1282458.JPG

Olen viime aikoina jotenkin viehättynyt sellaisista univormu-asuista, joissa sama väri jatkuu päästä varpaisiin ja tänään päätin toteuttaa tuon idean denimin avulla. Puin siis farkkupaitani kaveriksi samansävyiset farkut. Kaulusten alle pujotin suosikkikoruni, joka on kyllä ollut loistolöytö, sillä tuo tuntuu sopivan ihan kaiken kanssa ja saa aina mielettömästi kehuja osakseen. :) Jalkaan vedin Rodebjerin karvavuorella varustetut Alfa-korkonilkkurit ja nappasin kainaloon kenkiin matchaavan ruskean Lumi-laukun. Olisin mieluusti pitäytynyt pelkässä denimissä, mutta koska ulkona on kylmä, tuumasin, että lienee parasta, jos laitan takin alle vielä lisää kerroksia. Niinpä farkkupaidan päälle päätyi vielä kummitädiltä äidille ja äidiltä minulle periytynyt Mallimarin bleiseri, joka on edelleen kuin uusi. Tukan sidoin huolettomalle nutturalle ja piristin asua vielä punaisella huulipunalla. 

P1282498.JPG

Farkkupaita H&M, pillifarkut Stefanel, musta bleiseri Mallimari / second hand, kaulakoru Cubus, korkonilkkurit Rodebjer, nahkalaukku Lumi Accessories (Arto / Mhann), huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 55)

P1282394.JPG P1282434.JPG P1282480.JPG P9059730.JPG P1282448.JPG P1282506.JPG

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

22 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tupladenim on aina ollut inhokkini, mutta kappas, saat sen näyttämään freesiltä ja kivalta! Papukaijamerkki.

 • Ihana asu! Tykkään niin paljon kaikesta denimistä:))

 • Vau, mikä farkkuasu! Tykkään!

 • Sun paalla aivan ihana asu, mutta mulle liian kasari.

 • mb

  Mutta noi nilkkurit. Ai että, tykkäilen. :)
  Kokonaisuuskin toimii meitsiin, eka kuva etenkin.

 • Johanna

  Tuplafarkku on mullakin kummitellut mielessä, ehkäpä mäkin uskaltaudun kokeilemaan kun kerran noin hyvältä näyttää! :)

 • Sindu

  Ihanan freeshi! Ja jotenkin niin keväinen <3

 • Liz

  Ihana yhdistelmä!! Pitäisi itsekin joskus kokeilla…..hmmmm;)
  Ja ainiin, kiitos vinkistä:sisustuskauppa Pinosta! Ihastuin kutakuinkin jokaiseen asiaan, mutta lopuksi vain ihastuttavan Vie Jolie-sisustustarran! Olet yksi suosikkibloggaajistani upealla omaperäisyydelläsi!!!!!:) Jatka samaan malliin!!!!:):)

 • Liz

  …lopuksi *ostin vain….

 • Voi onpa ihana asu! Rakastan farkkua ja tuo koru on aivan upea <3

  XX
  MI MI MENDINE, blogi muodista, trendeistä ja inspiraatiosta

 • Jenni

  No onpa mahtavaa kuulla, että onnistuin muuttamaan mielesi tuossa asiassa. :) Kiitos!

 • Jenni

  Kiitos! :) Olen kyllä itsekin farkkutyttö henkeen ja vereen eli demimin puolesta liputetaan täällä myös!

 • Jenni

  Kiitos kovasti! :) Itsekin tykästyin tähän ja mietin jo muitakin variaatioita asusta, esimerkiksi neuleen kera niin että farkkupaidan kaulukset pilkottavat vain sieltä alta. :)

 • Jenni

  Hahaa, itse en näe tässä kasaria, mutta ehkä eri ihmisille ne kasarivibat tulevat vähän eri jutuista. :) Mutta kiitos, hauskaa kuulla, että tykkäsit vaikkei ollutkaan omaa tyyliä!

 • Jenni

  Nilkkurit ovat kyllä ihan superhyvät. :) Nuo ovat jotenkin niin nätit, mutta silti lämpimät ja käytännölliset talvikeleissä. Ja kiitos, tosi kiva kuulla, että tykkäsit! :)

 • Jenni

  Ehdottomasti kannattaa kokeilla! :) Itse olen kokeillut aikaisemmin yhdistellä vain eri värisiä farkkukankaita, mutta itse asiassa tämä univormu-fiilis miellyttää vielä enemmän. :)

 • Jenni

  Kiitos! :) Luulen, että se keväinen fiilis tulee punaisesta huulipunasta ja tuosta denimin vaaleasta pesusta. Jotenkin sitä tulee helposti talvella käytettyä vain niitä tummempia housuja, joten tämä oli kivan piristävä värivaihtoehto. :)

 • Jenni

  Onpa kiva kuulla, että löysit vinkkaukseni avulla Pinon. Se on kyllä ihana  putiikki ja olisin itsekin voinut ostaa sen helposti tyhjäksi sillä ensivisiitillä. :) Yksi sieltä tekemäni löytö onkin vielä esittelemättä, joten pitää jossain välissä tehdä uusi juttu!

 • Jenni

  Kiitos! :) Olen kyllä ihan rakastunut tähän kaulakoruun, se tuntuu sopivan yhteen oikeastaan minkä tahansa asun kanssa.

 • Maailman söpöin paita!

 • taryn

  Tosi nätti asu! Kuten joku muukin kommentoi, en ole koskaan tykännyt farkkupaidoista mutta tässä toimii :)

 • JJ

  Onko paita tuore tulokas? Ihana!

Related posts