25/01/13

Thakoon Addition Pre-Fall 2013

3 84

Totesin jo joskus aiemmin, että tuntuu hassulta katsastaa syysmuotia, kun kevätkin on vielä edessä, mutta lupasin jakaa omat suosikkini syksyn pre-fall-mallistoista, joten lisää herkkuja olisi taas luvassa. :) Kyllä sitä kevätmuotiakin ehditään vielä vatvomaan piiitkään tulevien kuukausien aikana, joten no worries! Yksi ensi syksyn pre-mallistosuosikeistani on ollut ehdottomasti Thakoonin Addition-kokoelma, jossa nähdään paljon harmaameleerattua neulospintaa, farkkusinisiä sävyjä, kauniita printtikuoseja, laskeutuvia materiaaleja ja hauskoja kerrostuksia. Pistipä silmään myös tuo leopardi-kuvioitu villakangas, vaikka en eläinkuosien ylin ystävä olekaan. :) Mitäs tykkäätte? Itse voisin pukea tuosta mallistosta päälleni oikeastaan kaiken!

Tällä viikolla on muuten julkaistu tuollainen verkkopalvelu kuin The Fashionmags, jossa voi ”taittaa” itse helposti verkkolehtiä ja minä sain kunnian olla yksi ensimmäisistä testikäyttäjistä. Minusta tällä saa tosi kivaa visuaalista ekstraa myös blogiin, joten ajattelin, että käytän mielelläni tätä blogipostausten mausteena jatkossakin. :) Olisi kiva kuulla teidän mielipiteitänne tuosta myös! Tämä on vasta ensimmäinen tekemäni kokeilu, mutta varmaan näitä tullaan näkemään myös jatkossa. Jos haluatte seurata tekemiäni ”Magseja” myö tulevaisuudessa, niin voitte tsekkailla niitä paitsi täältä blogin kautta, myö tuolta The Fashionmagsin sivuilta minun profiilistani. :) Jos tuo alla oleva kuva ei jostain syystä näy, niin päivittäkää sivu uudelleen.

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • nyt näyttää mukavalta :-)

  • Tiinanen

    Ipadilla luettaessa kollaasit eivät näy kokonaan, vaan katkeavat tuosta oikealta samasta kohtaa, miten tekstikin on palstoitettu (en osaa selittää tätä ymmärrettävästi)…. Mutta, näkeehän tämän kollaasiin myös tuolta sun Fashionmagsin profiilistakin, että ei täs mitään katastrofia ole tapahtunu, ilmoittelen vain :)

  • Jenni

    Hyvä kun raportoit! :) Itse asiassa oli tarkoituskin pyytää teiltä käytännön kokemuksia ja kommentteja tuosta The Fashionmagsista, mutta unohtui tekstistä. Käytännössä kollaasin pitäisi mukautua palstanleveyteen automaattisesti, mutta jouduimme kiertämään systeemiä vähän toisella tapaa, koska blogialusta ei tuekaan javascriptiä, jolla tuo mags-palvelu on toteutettu. Katsotaan siis, saataisiinko tämä toimimaan oikein kaikilla laitteilla. Mutta laita jatkossakin huomioita, jos tulee jotain mieleen – näistä on hyötyä, kun voidaan sitten yrittää korjailla parempaan suuntaan! :)

Related posts