24/01/13

Colour me good

6 59 P1242380.JPG

Tajusin tässä hiljattain, että olen tyystin unohtanut esitellä teille joululahjapaketista löytyneen aarteen, jolla pikkuveljeni muisti minua viime jouluna. Olen aiemminkin ylistänyt pikkuveljeäni, jolla on paitsi erinomaisen kiva tyyli, myös loistava musiikkimaku (sanomattakin siis selvää, että jaamme samankaltaisen maun molemmissa, hah). Veikalta ei ole tainnut jäädä huomaamatta Ryan Gosling -fiilistelyni, sillä joulupaketista paljastui jonkun lukijankin täällä blogissa vinkkaama Ryan Gosling -värityskirja! :D Vielä en ole vihkoseen kajonnut, mutta tässäpä hauskaa tekemistä elämän tylsiin hetkiin. ;) Ja koska tiedän, että siellä ruutujen toisella puolen on monta muutakin Ryan-fania, niin vinkiksi, että niitä värityskirjoja saa siis ostaa TÄÄLTÄ!

Mutta ajatelkaa nyt, miten suloinen pikkuveli meikäläisellä on! <3

P1242384.JPG P1242381.JPG P1242383.JPG

Tags: ,

Categorised in: Elämä

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • SM

  Taidat olla melkoisen kiva sisko myös hänelle, kun noin kivan lahjan sait :). Onko sinulla muuten muita sisaruksia? :)

 • MAH-TA-VA! tommonen oliski huippu, ku noin kivoja kuvia. Rakastan värittämistä, viimeksi jouduin tosin tyytymään Mansikka-Marja (vai mikä lie?) värityskirjaan :-D

 • Ahahhahaa! Aivan mahtava. Täällä on myös tunnustettava, että Ryan on kohtuu ihana…

 • Terhi

  Aivan huippu lahja! Mullekin kelpais… Blue Valentine <3

 • dd

  Aa ihana! Mäki haluun värityskirjan :D:

 • mju

  Noi tussit menevät helposti läpi paperin toiselle puolelle, joten niillä ei kannata värityskirjaa välttämättä väritellä. :)

Related posts