23/01/13

Pariskunta palttoo ja pipo

7 69 stockholm15.jpg

Inspiroiduin eilen bussimatkalla, kun kyytiin hyppäsi hauskasti pukeutunut nainen. Mitään kovin ihmeellistä naisen tyylissä ei ollut, mutta hän oli yhdistänyt sellaiseen varsin siistiin talvitakkiin sellaisen vähän homssuisen ja yllättävän rennon tupsupipon. Ihmettelin saman tien, miksi en ole itse yhdistellyt huolettomammin hassuja pipojani ja asiallisia takkejani. Tuohan toimii nimittäin itse asiassa todella hauskasti. Hillitty pipo hillityn takin parina luo vähän tylsän vaikutelman ja rento pipo rennon takin parina näyttää helposti vähän turhankin huolettomalta tai siltä, että on menossa viemään vain roskapussia. Liian hieno hattu toppatakin kaverina taas näyttää pelkästään omituiselta, mutta rönttäpipo ja villakangastakki – TOIMII! :D Ja aina voi tuunata pipoa asteen hienommaksi ”timanteilla” kuten kuvassa, jos kontrasti tuntuu liian ahdistavalta. ;)

thesart10.jpg

Kuvat: Stockholm Street Style, The Sartorialist

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • diudiu

  hmm. mä oon pukeutunu noin ihan aina enkä oo ikinä ajatellu et oon jossain rönttöpipossa tai resusen näkönen. millanen ees on jotenki hieno pipo? :O onpas töölöläisneidillä höpsöjä mielipiteitä vaikka sun blogista muuten niin kovin tykkäänkin.

 • Upeita tyylejä! Etenkin tuossa ensimmäisessa kuvassa värien käyttö on niin taitavaa (: Pidän myös vaatteilla hassuttelusta ja kontrastien tekemisestä (:

  XX
  MI MI MENDINE, blogi muodista, trendeistä ja inspiraatiosta

 • Jenni

  En minä nyt oikein tajua, miten tästä voi mitenkään negatiivista fiilistä saada? :) Enpä vain ollut tajunnut yhdistää rentoa tupsupipoa tai tuollaista paksumpaa käännetyllä reunalla varustettua myssyä siistiin takkiin. Älä hyvä ihminen siis pahastu, tässähän juuri kehuttiin tyyliäsi! :D

 • Jenni

  Todellakin. Ja nuo alemman kuvan lenkkaritkin ovat ihan huikeat! :)

 • Minna

  Jälkimmäisessä kuvassa on ihanaa värien käyttöä, mut ei kyllä Suomessa oo kertaakaan tullut tollasta keliä vastaan, että paljain säärin vetelis villakangastakissa pipo päässä! Ihan hullu jo pelkkä ajatus.

 • Jenni

  Joo ei ihan Suomen keleihin tuollainen asu kyllä passaa. Mutta eipä tuossa paljon luovuutta vaadita, kun vetäisee vain säärten peitoksi sukkahousut ja voilà! Kokonaisuus ei siitä paljon kärsi, jos tuollaista lookia siis haluaa kokeilla. :)

 • diudiu

  sori, tarkoitus ei ollut negailla vaan sarkastisen humoristiseen sävyyn pohdiskella omituiseksi kokemiani sanavalintoja ja keskustella. mulle joku rönttöpipo ois ehkä lähinnä joku duudsonit-pipo eikä suomen sääoloihin hyvin sopiva lämmin peruspipo. ja mulle villakangastakit on jotenkin niin peruskauraa että en osaa ajatella niitä mitenkään fiineinä takkeina vaikka toki jotain parkaa juhlavampia ovatkin. mutta joo, kiitos kehusta ja blogista!

Related posts