22/01/13

Voimalauseita

62 160 P1222323.JPG

Olen ehkä ollut kokemistani murheista viime päivinä avoimempi kuin yleensä, mutta tuumasin, että kaikki me kohtaamme joskus vaikeuksia ja huonoja aikoja, joten ehkäpä se on ihan inhimillistä, että myös bloggaaja saa joskus olla allapäin. Kuten moni viime viikon postauksen kommenteissa sanoikin, blogeja lukiessa on helppo unohtaa, että näitä tekstejä kirjoittavat ihan tavalliset ihmiset suruineen ja murheineen, vaikka niitä kaikkia huolenaiheita ei kaikelle kansalle paljastettaisiinkaan.

Perus-elämänasenteeni on optimistinen ja enemmin hyvään keskittyvä kuin huonoja juttuja vatvova. Yllättävien ja ahdistavien asioiden edessä on välillä vaikea löytää itsestään sitä positiivista ja elämäniloista tyyppiä, mutta kyllä se siellä sisimmässä majailee, vaikka välillä menisikin piiloon. :) Tällä viikolla olen löytänyt itsestäni jälleen sen vahva nainen -moodin, että hitto vie, minä selviydyn tästä! Matkan varrella tulee varmasti vielä montaa heikkoa hetkeä, kun olo on kaikkea muuta kuin vahva ja myönteinen, mutta tänään en sitä murehdi. Tänään olen laittanut ripsiväriä ja kirjoittanut seinälle voimalauseeni. Kaiken maailman voimalauseet saattavat tuntua aika hölmöiltä, mutta sellaisilla hetkillä, kun oma usko kaipaa vähän lisäbuustia, kaikenlaisista ajatuksia herättävistä sloganeista on ihmeesti apua. Oman voimalauseeni lisäksi lohtua ja tsemppiä ovat tuoneet myös lukijan pari päivää sitten jakamat nämä kaksi mietettä:

Mitä elämä tuokaan, kaksi totuutta pysyy. Olet vahvempi kuin luulet, etkä ole koskaan yksin.

Sometimes when things are falling apart, they may actually be falling into place.

Olisi kiinnostavaa kuulla, mistä te olette saaneet voimaa ja lohtua omina elämän vaikeina aikoina. Eli voimalauseet jakoon! :)

Tags: ,

Categorised in: Elämä

62 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Tämä muumisitaatti Tove Janssonilta kolahtaa aina vaan; en tiedä sopiiko tilanteeseesi kuinka, mutta viimeiset sanat ovat aina ajankohtaisia – periksi ei anneta!

  ”On niitä jotka jäävät ja toisia jotka lähtevät, niin on ollut aina. Kukin saa valita itse, mutta on valittava ajoissa, eikä koskaan saa antaa periksi.”

 • Miia

  ”Mikään ei ole yhtä tärkeää kuin puutarhanhoito, eikä sekään ole kovin tärkeää”. So what! NOW what? Voimia!!

 • R

  ”Every path is the right path. Everything could have been anything else. And it would have just as much meaning.”

  ”In three words, I can sum up everything I’ve learned about life: it goes on.”

  Jaksamisia sinnepäin! :)

 • Alina

  Vaikean eron jälkeen siskoni tokaisi minulle että mut hei ”parempi likainen tiskivesi kun ei tiskivettä ollenkaan” tuo on jäänyt mieleen vahvasti !

 • Laura

  Moikka Jenni!

  Tuo sinun voimalause jonka jo viime viikolla jaoit täällä, tuli itsellenikin tarpeeseen juuri tämän hetken elämäntilanteeseen! Joten kiitos siitä ja paljon voimia sinulle! :) Minulle tärkeä voimalause on pitkään ollut Mahatma Gandhin lause ”Strength does not come from physical capacity. It comes from an indomitable will.”
  Uskon että jokainen kaipaa silloin lannistumatonta tahtoa, kun on vaikeaa ja tulevaisuus tuntuu pelottavalle. Silloin on vaan uskottava itseensä ja siihen että kaikki järjestyy!

 • Sini

  Olipa kiva löytää tuo samainen lause sunkin blogistasi! Se on nimittäin majaillut kännykkäni taustakuvana jo muutaman viikon, ja joka kerta kun avaa puhelimeni, jaksan aina uskoa parempaan. Ja varsinkin kun itselläni on juuri nyt sellainen hetki näin niinkuin ihmissuhde elämässä, että erään henkilön kanssa vähän on jonkin laista juttua, mutta ei sittenkään… Tuo lause saa silti uskomaan, että mitä jos sittenkin! kauhea romaani tuli tästä kommentista… :D

 • Erika

  Tällainen voimalause on mulla:
  ”Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten.”
  Mielestäni myös tämä on hyvä:
  ”Molemmilla oli ollut tosi huono päivä töissä. Siitä se sitten lähti. (Kumppanin nimi), rakastan sinua.”

 • Jo edesmennyt isoäitini sanoi: ”Asioilla on tapana järjestyä”. Sota-ajan kokenut, monien sairauksien koettelema, mutta loppuun asti tämä tarmoa ja elämäniloa pursuava nainen oli kylän keskipisteitä. Hän taisi tietää, mistä puhuu. Tähän minäkin uskon. Asioilla on taipumus järjestyä, tavalla tai toisella. Voimia sinulle.

 • H

  Aina ei itseltä löydy sanoja. Onneksi joku on jo keksinyt ne…:

  Älä ylpeile sillä, ettet kaatunut, vaan sillä, että nousit ylös.
  *
  Kukaan ei voi palata menneeseen
  ja tehdä uutta alkua,
  mutta kuka tahansa voi aloittaa tänään
  ja tehdä loppumatkan
  haluamansa kaltaiseksi.

  Päätä mitkä ovat korkeimmat arvosi ja
  päämääräsi. Ole rohkea ja sano hymyillen
  ja anteeksi pyytämättä ”ei” muille asioille.
  Ja kun teet näin, entistä isompi ”kyllä”
  hehkuu sisälläsi.

  -Stephen Covey

  *

  Älä pelkää pimeää pimeyttäsi,
  siinä on toivon siemen:
  se voi muuttua valkeudeksi.
  Ja vain hän joka on pimeyden kokenut
  osaa iloita valosta.
  Valo muuttuu kirkkaudeksi
  pimeyttä vasten.
  Vain pimeässä näkyvät tähdet.
  Vain hiljaisuudessa kuuluu laulu
  ja rauha rauhaa
  vasta taistelulla kivulla lunastettuna.
  -Maaria Leinonen-

  *

  Valoa kohti.
  Valoon.
  Mutta ensin pimeän läpi.
  Ensin etsittävä
  pimeälle nimeä,
  ensin etsittävä
  pimeästä ovi
  itsensä kokoinen,
  mentävä läpi
  pimeän puhki.
  Yksin. Yksin,
  itseään kysyen
  pelkonsa nimeä kysyen.
  Mentävä
  pimeän taakse
  kohti
  läpi.

  Ja katso: valkenee!
  Ja katso:
  eräänä päivänä
  kaikki valoa.

  -Maaria Leinonen-

 • Ami

  When nothing goes right, go left :)

 • Minulla ei ole mitään voimalauseita sinänsä. Olen tatuoinut ranteeseeni sanan ”Happiness” koska onnellisuus on kuitenkin se mihin loppujen lopuksi pyrin, mutta eläessä se tuppaa unohtumaan. Minut kaikkein matalimmista ojista noukkii ylös ihanat ihmiset ja etenkin rakas kihlattuni, joka osaa kallion tavoin tukea minua ja sanoa aina ne oikeat sanat! Ihanista ihmisistä elämässäni olenkin aivan tajuttoman kiitollinen.

  XX
  MI MI MENDINE, blogi muodista, trendeistä ja inspiraatiosta

 • Nina

  ”I have a life. And it only goes in one direction: forward.” -Don Draper

 • Noora

  The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow.
  Tämä loistava ajatus oli liitetty bodaamiskuvaan ja siihen tarkoitukseen olen sitä käyttänytkin – kun salilla hiki lentää ja tuntuu ettei vaan enää pysty, muistutan tästä itseäni. Kun kuitenkin jouduin kohtaamaan vähän rankempia asioita tässä viime aikoina, tajusin, että sehän sopii ihan hyvin muuhunkin elämään. Ennen kaikkea epäonnistumisista kannattaa ottaa opiksi ja ajatella, että enpähän tee samaa virhettä toiste.
  Kun elämä potkii päähän niin potki takaisin!

 • Katinka

  Varo peilejä, niistä näkyy vain se, mitä itse ajattelette itsestänne.
  – Coco Chanel

  Mitä pimeämpi yö, sitä kauniimpi aamu. Mitä vaarallisempi taistelu sitä loistavampi voitto.
  – Z. Topelius

  Uskon myös vakaasti siihen, että asioilla on tapana järjestyä…tavalla tai toisella :) Ystäväni äiti sanoi aina, että nukutaan yön yli niin kaikki näyttää aamulla paremmalta :)

 • Essu

  Joskus on tosiaan tunne, että mikään ei ole varmaa.. Voisiko se johtua elämän käännekohdasta (omallani 30v)?? Tulee liikaa asioita, joihin ei ole vastauksia. Ehkä se pitäisi nähdä mahdollisuutena.. ..vaikeaa :) Jos omaa tuskaa helpottaa se, että ymmärtää muidenkin omistavan vaikeuksia. Kiitos, että olet jakanut myös niitä.

  Jotenkin ikä on opettanut, että elämä kantaa ja aika näyttää tehtävänsä :) Kaikkea hyvää ja tsemppiä aina seuraavaan päivään!! Älä ole liian ankara itsellesi – pahaa oloakin saa tuntea.

 • Mia

  ”Don’t worry, everything is going to be amazing” – kumman lohduttava lause. Tsemppiä sinulle vielä.

 • Mari

  En harrasta varsinaisia voimalauseita. Mutta joskus jonkun sanoma satunnainen sivulause saattaa jäädä mieleen ja se antaa voimia. Useimmiten saan voimani tarinoista. Kaikenlaisten fiktiivisten romaanien henkilöt ja tapahtumat saavat helposti sellaisen merkityksen, että ne antavat voimia omaan elämään. Lisäksi vielä se upea kokemus, jonka saa kun lukee loistavasti kirjoitettua tekstiä. Kirjoitan itse päiväkirjaa. Vaikka se ei mitään runoutta tai kaunokirjallisuutta ole niin silti se avaa omia ajatuksia. Lisäksi se myös jättää jäljen siitä ajasta kun kirjoittaa.

  Voimia sinulle! Muista että huumori auttaa (myös musta sellainen) ja yksi klisee minullakin tähän loppuun: se mikä ei tapa, vahvistaa!

 • Veera

  En tiiä onko tää hirveen voimaannuttava aforismi, mutta jotenkin tosi söpö ja piristävä kumminkin:

  ”You can’t buy happiness, but you can buy cupcakes, and that’s kind of the same thing.”

 • ”Opi eilisestä, Elä tänään, Toivo huomista.”
  Ollut mottoni jo vuosia ja toimii!

 • noora

  Elämä kantaa :) Oli se sitten kuinka kliseinen lause tahansa, sen huomaa etenkin vaikeuksien jälkeen olevan niiiin totta.

 • minävain

  Etsi aina elämässä kaunista ja hyvää,
  silloin kannat sydämessä onnen kultajyvää.

  Mik’ on kauneimmin valaissut elämäntieni,
  ei kunnia, ei kiitos, vaan hymyily pieni.
  Hymy = silmien ikkunasta loistava valo,
  joka osoittaa että sydän on kotona.

 • SM

  ”Not all those who wander are lost.”

  Tämä lause on opettanut minulle paljonkin, ja ollut tukena silloin kun olo on ollut vähän .. noh, hukassa. Aina ei tarvitse olla kartalla, aina ei tarvitse tietää mitä tekee ja miksi. Täytyy vain uskoa, että päätökset ja ratkaisut – ne pienimmätkin – vievät aina eteenpäin. Aina ei myöskään tarvitse tarkalleen tietää mitä haluaa ja milloin.

  Toisekseen, tuo liittyy mielestäni hetkessä elämiseen ja elämästä nauttimiseen. Siihen olotilaan, kun vieraassa kaupungissa harhailee pitkin katuja ja nauttii päämäärättömyydestä – koskaan kuitenkaan eksymättä. En ole ihan varma mitä eksyminen edes on, sillä sehän on vain uusien paikkojen, ihmisten ja ajatusten löytämistä. :)

  Ja asioilla on tapana järjestyä, siihen uskon päivästä toiseen ja näin on aina käynytkin. :)

 • mrl

  ”You’ll always have yourself.”

  Ihmissuhteiden loppuessa tai vaikeutuessa, uusien ja pelottavien muutosten äärellä… Luota itseesi, rakasta itseäsi, tee sitä mikä sinusta tuntuu hyvältä ja mikä saa sinut tuntemaan olosi Sinuksi.

  Tätä olen toistellut itselleni viimeiset pari kuukautta.

 • Jasmin

  Mulle tuli mieleen jokunen aika sitten Junior Master Chefista ohimennen kuulemani lause, joka nyt varsinaisesti ei istu tähän tilanteeseen, mutta pakko jakaa :D Yksi lapsi nimittäin teki kolmatta tuulihattutaikinaansa, joka viimein onnistui ja hän siihen totesi, että ”Ku ei lannistu, ni onnistuu”. Siinä oli mun mielestä ihanan reipasta tekemisen meininkiä, ei mitään itkupotkuraivareita, jotka itseltäni ois tossa kohtaa saattanu päästä….

 • Kati

  Minä olen löytänyt monista biiseistä säkeitä, jotka lohduttavat, kun on vaikeaa. Tässä muutamia:

  ”Been obscured by too much darkness, overcome with so much sadness, I’m still shining bright as ever.” (Hanoi Rocks, Obscured)

  ”Life’s a bitch and then you live.” (Michael Monroe, säe on myös biisin nimi)

  ”And down the waterfall, wherever it may take me, I know that life won’t break me…” (Robbie Williams, Angels)

  Angels soi bussissa kolmisen vuotta sitten, kun olin ahdistunut määrittelemättömän pituisen lomautuksen takia, ja tuo kohta kolahti ja tuli sellainen olo, ettei tämä mikään maailmanloppu ole. Puolentoista kuukauden työttömänä olon jälkeen sainkin onneksi toisen työn. Nyt minulla on taas huono tilanne työelämässä, joten voimabiiseille ja -lauseille on käyttöä.

  Tsemppiä sinne!

 • Tykkään myös sanonnoista ja niitä löytyy muistikirjallinen melkein. Mutta tänä vuonna päätin pyrkiä päivittäin vain huomaamaan elämän ja maailman kauneutta ja tähän mennessä olen onnistunut yllättävän hyvin huomaamaan miten jokaisessa päivässä jokin asia saa hymyilemään. http://thankyoufor365.wordpress.com/

 • S

  Itse olen painiskellut hankalahkojen asioiden kanssa tässä viimeisen pari kuukautta – vaikka saan olla monesta asiasta kiitollinen eikä mitään sen vakavampaa ole onneksi sattunut, olen huomannut oman elämäni suunnan olevan hukassa, en tiedä ollenkaan mitä haluan ja sitä myötä ajatukset ovat sekaisin ja itsetunto nollassa. Tällaisella epävarmuuden hetkellä minua lohduttaa eniten ihanan äitini käyttämä lause ”asioilla on tapana järjestyä”. Kuulostaa turhankin simppeliltä ja kliseiseltä, mutta aina sitä jossain vaiheessa huomaa, että näinhän ne asiat taas järjestyivät :)

  Tsemppiä Jennille ja kaikille muillekin.

 • ElinaKoo

  Juuri nyt, tällä hetkellä iskee sellainen kun
  ”If you love somebody, set them free.”
  Ei huvittaisi näin toimia, mutta nyt taitaa olla pakko:( ..

  Jaksuja Jennille!

 • Tutui

  Toivottavasti asiasi järjestyvät oikein päin ja mielesi paranee. Olen käynyt itse läpi juuri elämäni vaikeimmat 2 vuotta ja vieläkin välillä meinaa usko horjua, mutta eteenpäin. :)

 • vee

  Mun versio tosta on: When there´s nothing left, go right.

 • juju

  “I’m selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best.”
  ― Marilyn Monroe

 • Lisbe

  Tässä tilanteeseen sopiva Viivi ja Wagner ;)

  http://www.hs.fi/viivijawagner/1329103820861

 • Winston Churchillin lausahdus: ”If you’re going through hell, keep going” auttoi tosi paljon viime vuonna, joka oli kaikin puolin raskas.

  Voimia sinne! <3

 • maia

  http://you-are-the-universe.tumblr.com

  mm. ”there is nothing more beautiful than the way ocean refuses to stop kissing the shore line, no matter how many times how many times it is sent away.

 • Mar

  Nukkumaan käydessä ajattelen:
  Huomenna minä lämmitän saunan,
  pidän itseäni hyvänä,
  kävelytän, uitan, pesen,
  kutsun itseni iltateelle,
  puhuttelen ystävällisesti ja ihaillen, kehun:
  Sinä pieni urhea nainen,
  minä luotan sinuun.

  – Eeva Kilpi

 • hei,

  löysin hiljakkoin eppujen biisin Näinhän täällä käy:
  http://www.youtube.com/watch?v=ZOBxWZ_3yHA
  se antaa voimaa pimeisiin hetkiin.

  ”älä siitä huoli/
  näinhän täällä käy/
  aurinkokin paistaa/
  vaikkei sitä näy/

  tuuli ajan mittaan/
  pilvet valjastaa/
  ikuisuuteen karkaavan/
  tähden paljastaa”

  tsemppiä!
  xoxo

 • mandariini

  Rohkeus ei ole sitä ettei pelkäisi, vaan sitä että vaikka pelottaa niin uskaltaa silti :)

  Herran haltuun!

 • Elena

  ”Don’t cry because it’s over. Smile because it happened” on oma suosikkini. Ajattelen tätä lausetta, kun jokin ihana elämääni kuulunut asia ei enää voikaan olla osa mun elämää. Ajattelemalla tätä lausetta pystyn paremmin päästämään ihanasta asiasta/ihmisestä/ajanjaksosta irti ja keskittymän muistelemaan hyviä aikoja ja juttuja. Kun luopuminen sattuu todella paljon, hyvien juttujen muisteleminen ja niistä kiitollisena oleminen voi auttaa ajattelemaan asioita filosofisesti ja kestämään menetyksen paremmin. Ajattele, jos et olisi koskaan saanut tutustua tähän ihanaan ihmiseen ja kokea ne kaikki ihanat yhteiset hetket?

 • Tiitu

  Tää on ehkä vähän korni, mutta läheisen sairastaessa syöpää sain tästä lohtua: ”Niin kauan kuin on elämää, on toivoa.”

  Toinen ihana, Fernando Pessoan runo:

  ”Pane kaikki mitä olet, pienimpäänkin mitä teet.
  Älä itsessäsi mitään liioittele, älä mitään sulje pois.
  Kuu mahtuu lampeen, koska se paistaa niin korkealta.”

  En tiedä sopiiko se juurikaan tähän tilanteeseen, mutta kaunis runo se silti on. :> Tsemppiä!

 • nothing is impossible.
  the word itself says,

  im possible.

 • Inna

  Viime aikoina omia voimalauseita ovat olleet Nalle Puh-kirjoista olevat lainaukset, kuten ”

  “You can’t stay in your corner of the Forest waiting for others to come to you. You have to go to them sometimes.”

  Jääkaappin ovessa taas majaili pitkän aikaa seuraava lainaus, joka onkin myös useimpien blogeissakin näkynyt:
  ”Everyone wants happiness, nobody wants pain. But you can’t have a rainbow without a little rain.”

 • Itse olen keräillyt ajatuksia Pinterestin syövereistä: http://pinterest.com/kikatus/words/

 • henna

  kun vuosi sitten erosin poikaystäväni kanssa, minulla ei ollut juuri muita kenelle puhua kuin esimieheni. Hän sanoi, että pitää muistaa tehdä vain kolme asiaa: syödä, nukkua ja käydä välillä ulkona, olipa helppoa. Aina vähän kerrassaan olo parani. Hän oli minua melkein 40 vuotta vanhempi ja kertoi avoimesti omista eroistaan ja pahemmistakin jutuista, ja miten niistä oli päässyt yli. Hän myös hommasi minulle väliaikaisen asunnon erään työkaverin nurkista. en varmaan kiittänyt silloin tarpeeksi..

 • Irma

  Hengitä.
  Tämä sana on se mitä sanon itselleni, kun tarvitsen voimaa ja rentoutta. Huomaan, että pysähdyn hetkeksi ja hengitän. Huomaamattani voimaannun. Minulla toimii.

 • jennie

  Tämä nyt ei varsinaisesti ole voimalause, mutta on jäänyt mieleen. Ystäväni sanoi taannoin, että jos ei edes yritä, epäonnistuu varmasti. Tämän lauseen nappasin välittömästi omaksi ohjenuorakseni, jotta uskallan aina yrittää parhaani ja tavoitella uskomattomaltakin tuntuvia asioita.

 • Rautahannu

  http://www.youtube.com/watch?v=to1PCOpLcYU

  Les Miserables – Do You Hear the People Sing

 • Sarda

  Audrey <3

 • Ella

  ”A lion doesn’t loose sleep over the opinion of sheep”

  Ja lopuksi, tämä nyt ei ole varsinainen voimalause, mutta niin totta:
  ”Rudeness is the weak persons imitation of strength”

 • a.

  Hankalan sairauden kanssa eläessä, ja nytkin pitkällä sairaslomalla ollessa on välillä tuskainen olo kun ei tiedä miten nyt käy opiskeluiden ja töiden ym.

  Itseäni auttaa tässäkin tilanteessa usein yksi sana: hengitä.

  Ei ole ehkä sattumaa ehkä saan myös paljon voimaa kappaleista, joiden nimissä tuo sana esiintyy.

  Ingrid Michaelson – keep breathing

  Anna Nalick – Just breathe

  Sia – breathe

  Kun kipuni ova liian kovat, keskityn vain olennaiseen, hengittämiseen.

 • Maarit

  Everything will be okay in the end. If it’s not okay, it’s not the end. (unknown)

 • nina

  Mun oma suosikkisitaatti on gautama buddhan ”when you realize how wonderful everything is, you will tilt your head back and laugh at the sky” joka ensilukemalla ei vaikuta ehkä oikein miltään mutta on mulle tosi tärkeä. Oon vähän melankolisuuteen taipuvainen, mutta toi lause muistuttaa että kaiken tän takana, kaikesta huolimatta everything is wonderful eikä sen tajutessaan pysty kuin nauraa. Antaa jotenkin sellaista toivoa että aikalailla oma tapa katsoa asioita on se joka määrittää eniten elämää.

 • Athelas

  Juu, tämä lause on itselläkin usein mielessä, nim.m. neljäs asuinmaa menossa. Kuljen ehkä eri polkuja kuin monet, mutta niin se lienee tarkoitettukin. Syystä tai toisesta, ja sen syyn usein ymmärtää vasta myöhemmin.

  Tämä Tolkienin runo on niin hieno, että ansaitsee tulla mainituksi kokonaisuudessaan:

  All that is gold does not glitter,
  Not all those who wander are lost;
  The old that is strong does not wither,
  Deep roots are not reached by the frost.

  From the ashes a fire shall be woken,
  A light from the shadows shall spring;
  Renewed shall be blade that was broken,
  The crownless again shall be king.

 • Kilttityttö

  Today is the tomorrow you worried about yesterday.

  Tämän kun muistaisi ja osaisi olla murehtimatta.

 • Tyyppi

  Valitettavasti en tiedä, kenen lausahduksesta on kyse, mutta ruttuinen paperi, jossa tämä lausahdus lukee on ollut tallessa pitkään: ”Today is a gift. That’s why we call it the present.”

 • Maria

  Minä kanssa! Aivan ihania mietelauseita kommentit pullollaan.

  “I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie-burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” Audrey Hepburn

  “Opi se, mitä jokaisen uneksivan lapsen tulee tietää – mikään taivaanranta ei ole niin kaukana, ettei sen yli tai sen tuolle puolen voisi päästä.” –Beryl Markham

  ”Life is too short to wake up in the morning with regrets. So love the people who treat you right, forget about the ones who don’t, and believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said that it’d be easy; they just promised it’d be worth it.” Harvey MacKay

  ”Life isn´t about waiting for the storm to pass, it´s about learning to dance in the rain.”

  ”Strong people don’t put others down … they lift them up.”

  Ja vielä lopuksi lause, joka aikoinaan oli entisen kuviksen opettajani seinällä luokassa:
  ”We don’t make mistakes, we do variations.”

 • Netta

  Minullekin on sattunut ja tapahtunut kaikenmoista, ja olen huomannut saavani paljon voimaa lohduttavista lausahduksista. Pitääpä itsekin ostaa jostain tuollainen ihana liitutaulu, johon voi kirjoittaa aina senhetkisen tärkeimmän voimalauseen esille! Tässä muutamia lemppareitani:

  ”Tulla lujaksi, pysyä pehmeänä. Siinä on haastetta kylliksi yhdelle elämälle.” -Tommy Tabermann

  ”Murheeseen suhtautukaamme kuin raskaan lumen painama oksa. Joko kestän tai katkean, mutta toukokuun tullen jossain kukkii oksa.” -Tommy Tabermann

  “I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they’re right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.”- Marilyn Monroe

  ” I only want to live in peace, plant potatoes and dream”- Tove Jansson

  “Maybe the past is like an anchor holding us back. Maybe you have to let go of who you were to become who you will be.” -Carrie Bradshaw

 • SP

  Voi että, tää sai mun kyynelkanavat todella auki… Itellä päättyy kohta yks elämäni vaikeimmista ajanjaksoista ja oon aika tuntemattomaan päin menossa, jos nyt asian näin ilmaisisin.
  Sen muuten sanoisin, että mun mielestä ei ikäviä asioita pidäkään liikaa peitellä, tietenkin blogi on tosi julkinen paikka eikä kaikkea tod. kannata kertoa, mutta on todellakin musta niin ihanan inhimillistä ettei kaikkia suuriakin ongelmia vaan lakaista maton alle ajatellen että ”kyllä se siitä”, koska joskus vaan on niin että ”ei se siitä”.

  Tekis mieli sanoa jotain… viisasta, tai kun itse en voi todellakaan sanoa että olisin mitenkään järin positiivinen ihminen enkä todellakaan vahva, mutta jotenkin sitä tässä eteenpäin mennään… Että onneksi ihmisellä on kuitenkin melko suuri elämänvietti, joka vetää eteenpäin. Väkisinkin sitä menee eteenpäin, vaikka musta tuntuu että menis melkein takapakkia.

  Äh, en nyt oikein osaa kirjoittaa mitään järkevää tähän, mutta tekisi mieli sanoa, että jos on todella pahoja ongelmia, kannattaa ehkä jolle kulle ulkopuoliselle ammattiauttajalle jutella. Ja yks minkä oon huomannut et auttaa niin on se et ei jotenkin liikaa ajattele ikäviä asioita, yrittää vaan jotenkin jatkaa normaalielämää niin paljon tai vähän kuin jaksaa. Aika auttaa, vaikka joskus voi mennä pitkäkin aika ennen kuin asiat rupeaa todella helpottamaan. Lainaanpa tähän mielensäpahoittajaa, mielestäni sanoi niin osuvasti, että ”tällaistahan tämä elämä on, kaikenlaisia vaiheita tuppaa, vaikkei pyytäisikään”. Tai jotenkin noin se meni :).

  Mutta kyllä se joskus kuitenkin helpottaa ja pystyy sittenkin ajattelemaan, että kyllä se siitä. Motivaatiovalas.com tsemppaa silloin, on se vaan niin symppis :D.

 • Halla

  ”Whatever happens tomorrow, we had today. I’ll always remember it.”

 • SM

  Voi, en olekaan tiennyt tämän voimalauseeni kuuluvan näin upeaan kokonaisuuteen. Nyt se sai vielä mahtipontisemman ja vaikuttavamman merkityksen minulle. Kiitos! Ja aivan oikein oivallettu, omat polut ne vaan on tallattava kaikesta huolimatta. Tsemppiä sullekin! :)

 • Anu Nieminen

  Luovuttajat ei voita eikä voittajat luovuta.
  Mun urheilumotto.

 • Lora

  You’ve only got three choices in life:

  Give up, give in or give it all you’ve got.

  http://pinterest.com/pin/134404370101335364/

Related posts