21/01/13

Väriä elämään

20 84 p1212295.jpg

Kaikkien näiden murheiden keskellä pääsin tänään sellaiseen mielentilaan, että halusin ilahduttaa itseäni jollakin kauniilla ja värikkäällä. Niinpä marssin rakkaaksi tulleeseen lähikukkakauppaani ja ostin kimpun suloisen värisiä jaloleinikkejä. Oranssin ja hempeän pinkin sävyissä hehkuva kimppu tuokoon iloa näihin päiviin, kun hymyä joutuu vähän etsimään. Ja totta puhuen, pelkästään tuo kimppu ikkunalaudalla hymyilyttää jo vähän.

P1212317.JPG

Lisää aihetta hymylle sain, kun kävin lounaalla ystäväni Annan kanssa. Olen tarinoinut Annasta niin monta kertaa, että koen jotenkin tarpeelliseksi aina mainita, että kyllä, tämä on se sama kaunokainen, joka tekee töitä graafisena suunnittelijana ja kuvittajana sekä jonka kanssa aina annamme toisillemme hassuja pikku-lahjoja ihan muuten vain. No taisipa hänellä olla taas joku taka-ajatus, kun kutsui minua sinne lounaalle, sillä pääsin jälleen aukomaan lahjapaketteja. Annan ystävänä oleminen on kuin joulu tulisi joka kuukausi. Rakas ystävä on lennähtämässä pysyvämmin maailmalle ensi kuun alussa ja hänellä on tällä hetkellä menossa megalomaaninen kämpän raivaus -projekti ja niinpä hän lahjoittelee kaapeistaan löytyneitä aarteita mieluusti läheisilleen, koska ei voi mitenkään säilyttää tai ottaa mukaan kaikkea.

P1212316.JPG

Yksi Annan vaalituimmista aarteista on ollut hänen omalta äidiltään saama Pantonen boksi, joka on täynnä eri värein koristeltuja kortteja. Anna oli kuulemma miettinyt, että kukakohan hänen ystävistään osaisi arvostaa tätä kaikkein eniten ja tullut siihen tulokseen, että minä. No arvostan kyllä, hyvin ajateltu! Innostuin heti mallailemaan, mitä korttien värejä löytyi kukkakimpustani. Nämä kortit ovat myös aika hauska apuväline kaikenlaiseen muuhunkin värisommitteluun. :) Lisäksi paketeista paljastui nippu hienoja väritusseja, joita Anna on työssään käyttänyt. Minulle hän oli valinnut hempeän pastellisia sävyjä sekä heleän unikonpunaisen. Tällainen väripommi ankeana maanantai-aamuna saa uskomaan, että kyllä tämä tästä vielä. <3

P1212318.JPG P1212308.JPG P1212302.JPG P1212321.JPG P1212306.JPG P1212314.JPG P1212310.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Upeita kukkia! Nuo värit todellakin muistuttavat siitä, että kevät on päivä päivältä lähempänä. :)

 • Cindy

  Ihania värejä!! Ja upeita kukkia ja fiiliksiä.. Mistä noita postikortteja saa?

 • Jenni

  Kiitos! :) Todellakin, kevät on tulossa! Ja viime päivien aurinkoinen (vaikkakin kylmä) sää on jotenkin antanut uskoa, että kyllä se sieltä tulee.

 • Jenni

  Kiitos muru! <3 Taisi olla telepatiaa taas, kun juuri laitoin sinulle viestiä muualla. :) Nopealla googlauksella selvisi, että kortteja saa ainakin Amazonilta: http://www.amazon.com/Pantone-Postcard-Box-100-Postcards/dp/081187754X

 • Joliel

  Oi, olipa kiva yllätys! Milloin me saatais nähdä taas tyylikuvia ihanasta Annasta?

 • Mmiia

  Hei,

  En yleensä kommentoi mitään, mutta halusin nyt tulla jakamaan muutaman ajatuksen :)

  Miulla on takana pari vuotta ylä- ja alamäkeä, ja varsinkin viime syksy oli koetteleva. Ja nyt olenkin sitten löytänyt itseni tilanteesta, jossa mietin haluanko vaihtaa koulutusalaa. Ja tajusin tänään, että viime viikkoina minulle on ensimmäistä kertaa nykyisen opiskelupaikkani aikana ollut aikaa elämän muilta kriiseiltä pohtia tätä asiaa..

  No se nyt ei tule tässä ihan hetkeen ratkeamaan, ei välttämättä ikinä – mistä sitä tietää loppuunsa mitä haluaa loppuelämänsä tehdä. Ainakaan tällä mielialavaihtelumäärällä..

  Olen kerännyt yksiöni maalatulle seinälle minulle tärkeiden ihmisten valokuvia ja merkityksellisiä sanomia sisältäviä kortteja. Se on miun voimauttava valokuvaseinä. Sitä katsomalla, tiedän että elämän aallot kannattaa pinnalla loppuunsa aina, vaikka välillä tuntuukin että nilkkaan on sidottu painava punnus ja jää sinne pinnan alle.

  Tärkeimmiksi sanomiksi viimeisen puolen vuoden aikana ovat nousseet:

  Mitä elämä tuokaan, kaksi totuutta pysyy. Olet vahvempi kuin luulet, etkä ole koskaan yksin.

  Sometimes when things are falling apart, they may actually be falling into place.

  Tsemppii ja paljon värikkäitä kukkia sinne :)

 • Ihana lahja, ihanat kukat! Ystävät ovat korvaamattomia.

 • Jenni

  No voihan hitsi. Niin mieluusti hänen tyyliään esittelisin, mutta neitokainen muuttaa siis ulkomaille parin viikon sisään, joten voipi olla, että ihan vähään aikaan asukuvien ottamiseen ei ole mahdollisuutta. Lupaan kyllä napsia kuvia taas, kun siihen on mahdollisuus. :)

 • Jenni

  Kiitos omien kokemustesi ja voimalauseidesi jakamisesta. Sain itselleni heti noista uutta ajateltavaa ja energiaa. :) Ihan mielettömästi voimia myös sinulle haastavaan elämäntilanteeseen, rohkeutta hypätä uusiin tuuliin sekä halauksia epäuskon hetkiin. <3

 • Jenni

  Ystävät todellakin ovat korvaamattomia. <3 Olen onnekas, että minulla on joukko niin ihania tyyppejä ympärilläni. :)

 • anukaroliina

  Aina vain yhtä ihania palleroisia nuo jaloleinikit! Vähän kuin minipioneja. Osaatko Jenni sanoa, onko ko. leikkokukilla joku ”sesonkiaika” vai myydäänkö niitä ympäri vuoden? Voisin nimittäin joskus tuoda omaankin kotiin noita söpöläisiä ;)

 • llaura

  ah, en kestä! oot hehkuttanut tuota kukkakauppaa niin paljon, että taitavat saada uuden vakiasiakkaan kun noille kulmille parin viikon päästä muutan! lisäsyy sille, miksei meinaa jaksaa millään muuttoaan odottaa! :)

 • anukaroliina

  Hih, itsekin asun kulmilla, mutten ole vielä tullut astuneeksi sisään kyseiseen kukkakauppaan. Ohi olen usein kävellyt :)

 • Näistä väreistä tulee niin onnelliseksi!!

  Jaksamisia ja värikkäitä päiviä, Jenni :)

 • Voi ah, mitä kuvia jälleen kerran! Näitä kuvia ihastellessa pääsi automaattisesti kevättunnelmiin! :)♥

  Voimia sinulle kevääseen Jenni.

 • Sara

  Ihania värejä ja keväistä fiilistä. Tsemppiä sulle Jenni ja kiitos ihanasta blogistasi.
  Olisin tiedustellut minkä merkkiset nuo ystävältäsi saadut tussit ovat? Pitäisi hankkia hyvälaatuiset ja noissa näyttää kivoja sävyjäkin löytyvän.

 • Jenni

  Kiitos! :) Tussit ovat Letraset Pro Marker -merkkiset. Ovat ilmeisesti aika kalliita, mutta kuulemma tosi hyviä. :)

 • Sara

  Hihii, ihania nuo jaloleinikit, totta tosiaan kuin minipioneja. Itsekin olen pohtinut onko näille kukille jokin sesonkiaika, kenties kevät? Tämä postaus sai paremmalle mielelle, itsellakin hieman ’rough patch’ menossa elämässä ja sitä niin kovasti miettii ja kiirehtii ajatustensa kanssa että ’ratkeaako tämä ikinä’, ’helpottaako olo’. Pitäisi kai painaa tassulla jarrupoljinta ja antaa elämän tulla sellaisena kuin tulee, ilman jäkittämistä :)

 • Tuo Pantonen boksi on paras, mulla on se kans (http://hosuli.blogspot.fi/2011/11/varifanin-taivas.html). :) Oon ripustanu kortteja seinälle semmoisen valokuvavaijerin avulla, näyttää aikas kivalta. On itse asiassa pitänyt postata aiheesta, tämä oli hyvä muistutus!

Related posts