18/01/13

Hetken verran kauneutta

31 85 samuji-pre-fall1.jpg

Haluan alkuun kiittää jokaista tsemppauksia ja kauniita sanoja jakanutta lukijaa. Saatte minut todella tuntemaan, että ympärilläni on valtava joukko ihania, empaattisia ihmisiä ja tuellanne on ollut suuri merkitys. Kiitos. <3 Kiitos myös ystävät, jotka olette olleet mielettömällä tavalla tukenani ja läsnä viime päivinä, kun olen niitä halauksia tarvinnut. Ja tulen niitä tarvitsemaan vielä pitkään, mutta teidän kaikkien rakkaiden avulla uskon selviäväni mistä vain, vaikka huonoimpina hetkinä ei siltä tunnu. 

Tänään paistaa aurinko ja hetkellisesti maailma näyttää vähän kauniimmalta. Ja kauniilta näyttää myös Samujin tänään jaetut kuvat pre-fall 2013 -mallistosta. Annetaan kuvien puhua, kun itsellä ei nyt ole sanottavaa. :)

samuji-pre-fall2.jpg samuji-pre-fall3.jpg samuji-pre-fall4.jpg samuji-pre-fall5.jpg samuji-pre-fall6.jpg samuji-pre-fall7.jpg samuji-pre-fall8.jpg samuji-pre-fall9.jpg samuji-pre-fall10.jpg samuji-pre-fall11.jpg samuji-pre-fall12.jpg samuji-pre-fall13.jpg samuji-pre-fall14.jpg samuji-pre-fall15.jpg samuji-pre-fall16.jpg samuji-pre-fall17.jpg samuji-pre-fall18.jpg samuji-pre-fall20.jpg

Samuji Pre-Fall 2013 | Photo by Ville Varumo, styling by Minttu Vesala

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

31 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ihania vaatteita ja voi kuinka suloinen malli. Tuli hyvälle tuulelle näistä kuvista :)

 • hanne

  No huhhuh. Jos mallin tehtävä on toimia vaateripustimena, niin tämän mallin valinnassa on ainakin onnistuttu… Kauniita vaatteita toki, ei siinä.

  Täältä myös sinulle Jenni tsemppihalit, ed. postaukseen viitaten!

 • katri

  Onpa kaunis – vaikakin hurrjan laiha – malli!

 • Anna

  Olipas vain kauniita kuvia! Edellisten kommentoijien tapaan vain mallin laihuus hämmästyttää.

 • Emmi

  Kyllä oli kauniita vaatteita, mutta pakko sanoa, että minuakin vähän harmittaa, että kuvissa on käytetty noin laihaa mallia. Oikein suloinen tyttö, mutta tuo laihuus pistää liikaa silmään.

 • Aivan upea editorial. Malli on taivaallisen näköinen !

  XX
  MI MI MENDINE, blogi muodista, trendeistä ja inspiraatiosta

 • viiliä

  Hui miten laiha :( Vaatteet ovat kyllä kivoja, mutta se lienee itsestäänselvää Samu-Jussi Kosken ollessa kyseessä.

 • tiippa

  kauniita vaatteita ,mutta näiden kuvien kohdalla kiinnittää enemmän huomiota aluksi mallin laihuuteen ja vaatteet jää toissijaisiksi..

 • Ami

  musta taas toi malli näyttää jotenki surulliselta tai tylsistyneeltä. entiiä miks:)

 • Itselläni pisti silmään että ihanaa, kerrankin pienirintainen mutta silti upean kaunis tyttö!

 • Jokaikisen vaatteen voisin pukea noista ylleni :) ihania ^^

 • vou mikä kotelomekko ja noi haaremihousut. :-) söötti tyttö!

 • m

  En tiedä, onko ylemmän kommentin tarkoitus olla negatiivinen vai ei, mutta ainakin minun mielestäni malli on aivan upea; eikä itse asiassa edes mitenkään kummastuttavan laiha.

  Ja hitsi, kolmoskuvan mekko ja valkea hihaton pilkkumekko – näiden perään tulen varmasti itkemään vielä lukemattomia kertoja kevään aikana. Samuji, miksi onnistuit tässä taas?!

 • T

  Aivan ihania vaatteita ja kuvia myös!!:) Ja voi kuinka kaunis malli!:) Täältä lähtee vielä virtuaalihalaus sinulle jenni, tsemppiä kovasti<3

 • liu

  :( Toivottavasti sinulle ei ole sattunut mitään aivan peruuttamatonta. Elämä on niin julmaa välillä. Minua huolettaa.

 • Jennipennikäs

  Huoh, nyt jäivät kyllä vaatteet toiselle sijalle lapsennäköisen ja-kokoisen mallin rinnalla. Vaatteet voisivat ollakin hauskoja, mutta tuntui pahalta nähdä vaatteet kuin henkariin ripustettuina roikkumassa ja vyötettynä. Laiha saa malli toki olla, mutta tämä näytti ahdistavalta!

 • Hanna

  Joskus minua kyllästyttää ainainen mallien laihuuden kauhistelu. koska eihän laihojen haukkuminen pitäisi olla yhtään sen hyväksytympää kuin lihavienkaan…. Mutta pakko silti yhtyä edellisten ihmettelijöiden joukkoon tämä kuvasarjan osalta. Oikein hätkähdin esimerkiksi tuota kakkoskuvaa, kun kuvan tyttö on niin kovin hentoisen laiha.

  Aivan uskomattoman ihana mallisto jälleen Samujilta kyllä. Ja mallikin on todella ihanan bambisilmäinen ja tajuttoman kauniilla hiuksilla siunattu. Mutta kyllä mullekin päälimmäisenä kävi silmään mallin huiman ohkainen varsi!

 • riiri

  Yhyy ootteko te nyt eronneet vai mitä kummaa?

 • Laiha

  Ei se haukkumista ole, jos toteaa kuinka laiha on. Itse saan usein kuulla sitä, enkä koe sitä mitenkään haukkuna. Enemmänkin koen ne huolestuneina kommentteina ja minusta se on vain ihanaa kun joku on kiinnostunut minusta ja siitä voinko hyvin kun olen niin laiha. Geeniperimä vain on sellainen, mutta myönnän, että tällä hetkellä ruoka ei maistu ja siksi olen lauhtunut paljon.
  Mallien täytyisi olla esikuvia, koska niitä ihannoidaan. Vaikka jotkut sitä eivät myönnäkään. Joten hyvin laihat voisivat ensin syödä enemmän ja sitten tulla uudestaan kameran eteen. En tajua miksi laihuutta ihannoidaan niin paljon!

 • Ei onnistuneita kuvia mun mielestä, jäi mielee vaa mallin avuton tuijotus :(

  http://rosaliespaperplanes.blogspot.fi/

 • Milli

  Kauniita vaatteita (etenkin tuo printtimekko), mutta tosiaan vähän hirvittää katsella noin hentoista mallia. Tosin eihän se mitään uutta ole muotimaailmassa, mutta silti aina pistää silmään.

  Kirjoitit sen huulipuna-arvonnan aikoihin että aiot jossain vaiheessa tehdä postauksen, jossa on vinkkejä huulipunan käyttöön. Olisi kiva jos sellainen olisi tulossa (vai olenko missannut sen?), kun itsellä se huulipuna on aina hampaissa ja poskilla, sinulla se näyttää aina niin kauniilta :)

 • m

  Blaa, en edes huomannut mallin ”hurjan laihaa” olemusta, minun huomioni kiinnitti kuvien ja tytön kauneus. Eikä minusta malli edes näytä liian laihalta, hän on – veikkaan – myöskin vähän pidempi kuin keskiverro 165 cm.

 • Stiina

  onpas siinä pikkuinen ja söpö tyttö. ja vaatteet.. huah.

 • Tiina

  Kauniskasvoinen mallihan on selkeästi pieniluinen, esim. hartiat ovat tosi kapeat. Upeita vaatteita, nuo mustat housut!

 • Marjaana

  Katselin vanhoja päivän asu -kuviasi vuosien takaa ja satuin huomaamaan tämän postauksen: http://www.trendi.fi/blogi/pupulandia/matkalla-kohti-omaa-tyylia

  Olisi mukava lukea uutta versiota tästä ja päivitettyä analyysiä tyylisi muuttumisesta vuosien varrella. :)

 • Tai sit ihmiset voisivat lakata ihannoimasta… Ja kyllä se mun korvaan ainakin kalskahtaa aika pahalta kun hämmästellään ja ”huih”hitellaan, kutsutaan lapsen näköiseksi (ilmeisesti laiha nainen ei voi yhtä aikaa olla laiha ja näyttää aikuiselta) ja ollaan sormella osoittelemassa. ”Kattokaa, laiha.” Aina, joka kerta sama juttu. Jos kuvissa olisi pyöreä ihminen ja ihmiset kommentois ”Onpas siinä lihava/pullukka/läski”, jo olis helvetti auki. Itse en myöskään hoikkana tyyppinä kaipaa kenenkään ulkopuolisen holhousta omasta kehostani, mutta olemme toki yksilöitä tässä kaikki.

  Ymmärrän kyllä mainiosti sen, että mediakuvat vaikuttavat, ohjaavat ihmisten huomiota ja antavat jonkinlaisia esimerkkejä siitä, mikä on nyt menestyksekästä ja katsokaas tätäkin kun tämä on tällainen eikös ole hienoa ja kaunista, mutta on siinä nyt kyllä joku vastuu fiksulla katsojalla/lukijalla todeta et hei, kaikkien ei tartte näyttää tältä, ettei menestyminen tai kauneus ole pelkästään tätä.

 • P.s. Tosiaankin erittäin kauniita kuvia! ^^

 • Marjia

  Kyse ei nyt varmastikaan ole siitä onko malli liian laiha vai ei. Näkeehän hänestä saman tien, että hän on jo olemassa pienikokoinen eikä varmastikaan hänelle itselleen sairaalloisen laiha. Kyse on lähinnä siitä, että suunnittelijat tekevät valinnan siitä minkänäköisen tytön haluavat vaatteitaan esittävän. Tämä taas johtaa siihen, että normaalin kokoiset tytöt haluavat näyttää samalta kuin tämä tyttö, vaikka se ei heidän geeneillään ole mahdollista tai ainakaan terveellistä. Mietin tätä asiaa, sillä juuri eilen katsoin kun italian tv kertoi surullisen tapauksen tytöstä, joka tappoi itsensä 25 kiloisena (kyllä 25 kiloisena – ei vuotiaana, ikää taisi olla 24), kun vanhemmat yrittivät saada häntä pakkohoitoon. Omasta mielestäni suunnittelijoiden pitäisi miettiä asiaa malleja valitessaan.

 • Kirsi

  Ajattelin olla kommentoimatta postausta, koska Marjia oli jo aika lailla tiivistänyt ajatukseni, mutta sitten satuin menemään Ylen sivuille, joilla uutisoitiin Ville Ruuskan Paparazzi-sopimuksesta ja oli pakko palata. Niin kiehtova idea kuin nämä mies/naismallit ovatkin, en voi olla ajattelematta, että nytkö mallimarkkinoilla siirrytään jo miehiin, joiden rasvaprosentti on luontaisesti pienempi, jotta saadaan langanlaiha trendi varmasti jatkumaan.
  Mielestäni on hyvä, että tämä keskustelu nousi taas pintaan juuri kotimaisen suunnittelijan kohdalla. Samujin mallisto on aika herraintyylinen, joten olisi ollut mielenkiintoista nähdä vaatteet edes hieman muodokkaammalla vartalolla.

 • Anastasia

  Who is the model? She’s gorgeous!

 • Lisa

  Mun mielestä malli näyttää vähän sairaalta… tuolta kaverinikin näytti kun hänellä oli anoreksia..

Related posts