16/01/13

Mystinen varoitus eilen illalla – ja tilannepäivitys

3 75 NoWorries.jpg

Tähän väliin tällainen pieni tiedotusluontoinen asia. Ilmeisesti ainakin Google Chromea selaimena käyttävät lukijat ovat eilen illalla saaneet Pupulandiaan tullessaan jonkinlaisen haittaohjelma-varoituksen. Tämän varoituksen aiheuttaja on ollut blogin sivupalkissa oleva Lookbook-widget, jonka kautta on päässyt Lookbook.nu-sivustolla olevaan profiiliini. Olen nyt ottanut tuon widgetin varmuuden vuoksi pois, jotta siitä ei varmasti koituisi blogissani käyville mitään vaaraa. Eli surffailun pitäisi jälleen olla täysin turvallista ja no worries. :)

Tags: ,

Categorised in: Elämä

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Tiinanen

    Niinhän sellainen ilmoitus tuli, mutta sen pystyi ohittaa ”omalla vastuulla”. En ollut lukenut vielä tämän viikon postauksia, joten ohitin, koska ajattelin, että minuahan ei estellä lukemasta Jennin juttuja :D

  • saara

    itselle tuli kanssa se varoitus. sydän pysähtyi! luulin etten pääsekkään lukemaan blogiasi enää! byää. onneksi toimii taas! ihanaa! :)

  • Marjo

    Huh! Kiitos :D Mä en millään päässy tänne, en ees nähny siinä ilmotuksessa mitään ”ohita omalla vastuulla”-nappia! KAUHEETA! Mutta täällä jälleen <3

Related posts