15/01/13

Ei mulla muuta…

14 83

Ei minulla tähän hätään muuta kuin, että hitto vie tuo Rooney Mara on KAUNIS! Ja ihanat kulmakarvat. Nyt menen takaisin keittelemään kasviskeittoa, moro. :D

PS. Tuo tuoreessa Voguessa julkaistun artikkelin hänestä pääsee lukemaan myös netissä TÄÄLLÄ.

RooneyVogue3.jpg RooneyVogue2.jpg

Kuvat: Rooney Mara by David Sims for Vogue US February 2013

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Muoti

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Melissa Victoria

  Muistuttaa tuo Rooney Mara sinua kasvonpiirteiltään hieman ja sinäkin olet muuten kaunis (:

 • Venla

  Heh, kiinnitin huomiota samaan kuin Melissa Victoria. Ehkä huomaat itsekin yhteneväisyyksiä, jos tarkastelet ylempää kuvista ja vertaat vieressä näkyvään kuvaan itsestäsi :)

  On hauskaa huomata, miten pidämme usein erityisen kauniina ihmisiä, joissa on jotain samaa kuin itsessämme. Toki myös täysin erilainen ulkonäkö kiehtoo, mutta ainakin itse olen huomannut tykästyväni erityisesti naisiin, joilla koen olevan jotain samoja piirteitä itseni kanssa.

 • Jenni

  No otan tämän kyllä kohteliaisuutena, mutta en itse huomaa yhdennäköisyyttä. :)

 • sarafia

  Tuo on niin totta!! Mietin juuri yhtenä päivänä tuota samaa, että pidän erityisen kauniina juuri niitä, jotka muistuttavat omia piirteitäni:D Aikas kiehtovaa! Sama liittyy itselläni esim. kehon muotoihin..peppuun, lantioon Onpa tämä hauskaa!

 • Jenni

  Kuten totesin tuossa edellisellekin kommentoijalle, niin otan vertaukset kohteliaisuutena, mutta en kyllä löydä itse meistä Rooneyn kanssa samaa näköä. :) Toisaalta pidän kauniina niin älyttömän eri näköisiä ihmisiä, että olisi hassua, jos heissä kaikissa olisi jotain samaa kuin minussa. Mutta on todellakin kiinnostava juttu kyllä, ehkä ihminen lähtökohtaisesti viehättyy piirteistä, joissa on jollain tapaa jotain tuttua. :) Samaahan sanotaan monesti kumppaneiden valinnastakin, että ihminen helposti valitsee kumppanin, jossa on jotain tuttua. Moni on sanonut minusta ja Miikastakin, että meillä on samantyyppiset piirteet. :D

 • Jenni

  Varmasti on jotenkin helpompi samaistua naisiin, joista löytää jotain tuttua ja yhteistä oman itsen kanssa. Se on vain hassua, että nuo yhtenevät piirteet ovat usein itselle sillä tavalla tiedostamattomia – en minäkään näe itsessäni ja Rooney Marassa samaa, vaikka lukijat sen huomaavatkin. :) Mutta en siis sano, etteikö näin voisi olla. Ihan älyttömän kiinnostava miete kyllä. Olisikohan tästä jotakin tutkimusta? Olisi älyttömän kiinnostavaa tutustua. :)

 • Olga

  Hih, minusta taas tuossa Rooneyn alemmassa kuvassa on jotain hyvin paljon samaa kuin Miikan kasvonpiirteissä. :)

 • Ano

  En tiedä, onko joku jo tästä maininnut kommenteissa, mutta sanottakoon nyt kumminkin. Googlen Chrome-selain ei enää päästä blogiisi suoraan, vaan sulkee sivun ja ilmoittaa lookbook.nu sivuston sisällön aiheuttavan tietoturvariskin, jonka vuoksi Chrome ei päästä sivulle. En tiedä, onko tietoturvariski todellinen vai ei, mutta moni voi jättää blogin lukematta tuollaisen viestin nähdessään. Ajattelin, että blogin pitäjänä haluaisit tietää asiasta :)

 • Jenni

  Kiitos kovasti ilmoituksesta! Selvitän ensi tilassa (eli todennäköisimmin huomisaamuna), mistä on kyse. Käytän itsekin Chromea ja huomasin asian tuossa jokin aika sitten. Laitoin asiasta viestiä jo ylläpidolle ja toivon, että ehtivät tsekata tämän heti aamulla, kun tulevat töihin. Hyvä kuitenkin tietää, että ilmoitus tulee muillekin kuin vain minulle.

 • Ano

  Toivottavasti asia selviää :)

 • Sigrid

  Eriävä mielipide! :D Minä en löydä teistä juuri mitään samaa – en muuta kuin sen mikä kauniita ihmisiä yleensäkin yhdistää eli jonkinlainen luuston selkeys. Ja ehkä se että teillä on molemmilla melko lyhyet kasvot ja voimakkaat poskipäät. Tosin minusta tuo kuvan henkilö ei ole erityisen kaunis. Vain selkeä luusto mutta ei esim. sellaista viehkeää pehmeyttä ja lämpöä kuin sinun kasvoissasi. Voi tosin olla, että pidän sinun kasvojasi erityisen kauniina siksi, että olet ikään kuin kaunis versio minusta itsestäni nuorena ;)

 • Jenni

  No hyvä, etten ole aivan yksin mielipiteineni tuon yhdennäköisyyden kanssa. :D Ja kiitos kehuista minun hyväkseni, haha. ;)

 • ei bimbo

  Rooney Mara on kaunis ulkoisesti, mutta vaikuttaa myös hirveän järkevältä tähtöseltä. Katsoin jotain koostetta vanhasta Golden Globe -gaalasta, ja siinä missä kaikki muut naisnäyttelijät jököttivät tiukkapipoisina aloillaan tai kikattelivat keinotekoisen oloisesti haastattelijalle, Rooney vastaili kysymyksiin tyynesti ilman turhaa esittämistä, vaikuttaen silti lämpimältä. Pisti silmään tuollainen maanläheinen käytös, vaikken usein julkimoita seurailekaan.

 • Kristina

  Rooney on kaunis, totta, mutta juttu mikä mua hämmästyttää, on se, että katsokaa mitä vauhtia mimmin hiukset kasvaa!!! Eihän siitä ole kauaakaan, kun hän näytteli leffassa Girl with a Dragon Tattoo ja hiukset oli nyrhitty otsalta miltei juuresta ja nyt on tuollaiset liehuvat hiukset jo!!! Eikä noi nyt miltään lisäkkeiltä ainakaan näytä….hämmästyttää.

Related posts