14/01/13

Sinistä ja sitruunankeltaista

31 112 P1142237.JPG

Koska tämän aamun inspiraatiopostaus keskittyi nahkahousuihin, päätin itsekin pukea sellaiset tänään päälle. Vaikka Cubukselta syksyllä saamani nahkahousut ovatkin olleet ahkerassa käytössä, ne eivät ole vielä päässeet esille blogissa kovin montaa kertaa. Tämänkin päivän asu näkyy lähinnä takin lomasta, koska tuolla hyisessä tuulessa ei vain voinut ottaa takkia pois. Tuuli sotki myös kotona nätisti laitetut hiukset alta aikayksikön, mutta sellaista se on – Suomen sää. :) Olen vieläkin piinaavassa flunssassa ja pitäydyn kiltisti kotona, mutta piipahdin hetken verran ulkona ja kaupassa, ja Heidi nappasi samalla minusta pari asukuvaa. Nyt taas kupillinen kuumaa edessä ja villasukat jalassa. 

P1142269.JPG

Asu rakentui tänään siis nahkahousujen ympärille ja puin niiden kaveriksi taivaallisen pehmeän Arelalizzan alennusmyynnistä ostamani sinisen neulepuseron. En ole tuon ostettuani käyttänyt juuri mitää muuta – niin pehmeä, lämmin ja ihana se on. :) Kaulaan laitoin Cubuksen näyttävän kaulakorun ja jalkaan tämän hetken suosikkinilkkurit. Asun juju oli siis tuossa rennossa neuleessa ja piristyspilkkuna toimivassa sitruunankeltaisessa pipossa, mutta tuon varsinaisen asun esittely jäi tosiaan jäätävässä ulkoilmassa vähän puolitiehen. Huomasin myös, että valokuvassa värit jotenkin vääristyvät hiukan, sillä todellisuudessa keltaisen pipon ja huivin sävy on tosiaan sellainen enemmänkin neon-sävyyn taittava kuin puhdas keltainen. Täytynee odotella lämpimämpiä säitä, että pääsen esittelemään nämä inspikset kunnolla, ilman takkia ja kaulaliinaa. 

Kuvista kiitos Heidille! :)

P1142289.JPG

Sininen kashmirneule Arelalizza, teddykarvatakki H&M Trend, nahkahousut Cubus, korkonilkkurit Clou / Nilson, nahkalaukku Mhann / Lumi Accessories, sitruunankeltainen kashmir-pipo ja -huivi Arelalizza, nahkahansikkaat Calvin Klein Jeans, kaulakoru Cubus

P1142225.JPG P1142247.JPG P1142284.JPG P1142243.JPG

Tags: , , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

31 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • jasmine

  sun blogia jo melko kauan seuranneena, ikinä kommentoimana, haluan sanoa että tässä on kaikenkaikkiaan ihan loistoasu! :) mullekin tuommasta keltaista.

 • Toi eka kuva – henkeäsalpaavan kaunis!

 • Jenni

  Voi sinua. Kiitos kuuluu vähintään yhtä paljon kuvaajalle. ;) Eli kiitos! <3

 • Jenni

  Kivaa, että innostuit kommentoimaan ihkaensimmäistä kertaa! :) Ja kiitos! Tuo keltainen on niin herkullinen ja piristävä väri, että en voi kuin suositella.

 • Heidi ottaa superhyviä kuvia! :)

 • Erika

  Jännä nähdä, miten hyvin keltainen ja sininen sopii yhteen! :)

 • magdalena

  Ihana asu ja voi, kun rakastan tuota laukkua. Pakko kotiuttaa vielä joskus joku Lumin laukku. Parantumista! (:

 • Elmeri

  Ihana asu!

  Olen lukenut blogiasi jo pitkään, mutta en muista, onko tästä puhuttu.. Voisitko kertoa, mitkä tuotteet on työn (ts. blogin) kautta saatu ja mitkä hankittu omalla rahalla? Olisi mielenkiintoista tietää.

 • sirkku

  Laukkusi näyttää kovin tyytymättömältä :D

 • Jenni

  Kiitos! :) Kerron aina postauksen yhteydessä, jos olen saanut tuotteen ilmaiseksi blogin kautta. Jos kuitenkin sama tuote on ollut esillä jo yhdessä tai useammassa postauksessa (joissa asia on mainittu), en välttämättä toista tietoa enää myöhemmin. Tämä on ihan kiinnostava juttu ja asiaa koskevien lakipykälien puuttuessa neuvoja on kyselty ihan lainoppineiltakin, että mikä olisi oikea tapa. Asiantuntijoiden näkemys on ollut, että koska blogien luonne on sellainen, että niitä seurataan yleensä jokseenkin säännöllisesti ja aiemmat postaukset ovat edelleen luettavissa, ilmaiseksi saaduista tuotteista ei tarvitse jokaisen postauksen yhteydessä mainita. Itse olen noudattanut sellaista tapaa, että mainitsen kerran tai pari, minkä jälkeen en enää toista samaa asiaa, koska on oletettavissa, että lukijat ovat siitä jo tietoisia.

  Tässä postauksessa näkyvistä vaatteista tai asusteista blogin kautta on saatu nuo nahkahousut (jotka mainitsinkin tekstissä ja olen maininnut myös jo aiemmassa postauksessa) sekä nahkahansikkaat (myös mainittu aiemmin useampaan kertaan). Lisäksi olen ostanut tuon kaulakorun Cubuksen kampanjasta vajaan vuoden takaa palkkioksi saamallani lahjakortilla. Muut on ostettu itse omalla rahalla. Jos blogiani seuraa jotakuinkin säännöllisesti, pitäisi siis pysyä aika hyvin kartalla siitä, mikä on saatu blogin kautta ja mikä ostettu itse. :)

 • Jenni

  Hahhaa, olen huomannut saman myös itse. :D Kutsunkin tuota laukkua leikkisästi yrmeäksi laukkuleidiksi. :D

 • saara

  ohh! ihana asu! olet niin kaunis!

 • Ihanan talvisia ja raikkaita kuvia! Ja toi takki…edelleen ihan ykkös suosikki!! :)

 • Tästä tuli ihan sellainen olo, että pitäisi lähteä lankaostoksille ja laittaa puikot viuhumaan. Tuo keltainen on aivan ihana väri.

 • Ursula

  Joka ikinen vaatekappale on kohdallaan! Aivan mielettömän kaunis kokonaisuus!

 • En tiedä johtuuko se tästä ehkä hieman pimeästä vuoden ajasta, vai jostain muusta, mutta tuntuu selvästi että ihanat pirteät värit pomppaa ”silmille” huomattavasti herkemmin kuin yleensä. Ja siis vain positiivisessa mielessä.
  Aivan ihanaa keltaista. Oma huivini ei ole ehkä ihan yhtä iloisen keltainen ja pehmoise näköinen mutta keltainen tuo sitä kaivattua väriä tähän kaamokseen.
  Ja tuota takkia olenkin kuolannut jo useaan kertaan, sellasen kun saisi itsellekin.
  Jälleen ihana pirteä postaus :)

 • Werty

  Ihana asu! Noista kuvista tulee ehkä vähän Ruotsi-fiilis, mutta jos toi keltanen on luonnossa neompi niin sitten :)

 • Johanna

  Poseeraat kauniisti, eritoten ensimmäisessä kuvassa näytät aivan ammattimallilta :)

 • Minnie M.

  Olen huomannut, että amerikkalaisissa blogeissa käytetään usein ilmaisua ”c/o” – tietääkseni ”courtesy of”. Eli ”nahkahousut: c/o Cubus”. Mielestäni se on aika kiva ja helppo lyhenne, ettei tarvitse pitkää sepustusta mitkä on saatu ilmaiseksi mistäkin ja missä tarkoituksessa… Suomessakin tarvittaisiin vastaava.

  Toisaalta USA:ssahan FTC:n säännöt ovat todella tiukat. Ilmaiseksi saadut tuotteet täytyy mainita aina jokaisessa postauksessa erikseen. Täytyy myös mainita, jos nettikauppojen affiliate-linkeistä saa jotain maksua, yms. yms. Sakko on pahimmillaan muistaakseni jotain 10 000 dollarin luokkaa.

 • Jenni

  Totta! :) Meikäläinen on onnentyttö, kun on saanut Heidin asukuvaajaksi!

 • Jenni

  Sinisestä ja keltaisesta tulee yhdessä helposti sellainen Ruotsi-viba, mutta onneksi huivi ja pipo ovat luonnossa aika kaukana Ruotsin lipun keltaisesta. :D

 • Jenni

  Kiitos Magdalena! :) Ja tuo laukku on kyllä super-rakas löytö. Harmi, että tuota samaa mallia ei enää valmisteta. :/

 • Jenni

  Tuollainen merkintä olisikin kätevä. Jotkut käyttävät Suomessa esimerkiksi tähteä * merkitsemään blogin kautta saatuja tuotteita. Tämä asia on vielä monen vuodenkin jälkeen täällä Suomessa sen verran vakiintumaton käytännöiltään, että varmasti ihmisillä on vähän erilaisia tapoja toimia. Hyvä, jos Jenkeissä säännöt ovat selkeät, mutta Euroopassa meno on kyllä aika holtitonta noiden mainoslinkkien ja ilmaistavaroiden osalta. Olen ainakin itse ollut huomaavinani, että monissa ulkomaisissa blogeissa (eikä kaikissa suomalaisissakaan) ei mainita laisinkaan, että jokin tuote on saatu ilmaiseksi tai että kyseessä on affiliate-linkki.

 • Jenni

  Voi kiitos Saara. <3

 • Jenni

  Kiitos Sofia! Tuo takki on kieltämättä kyllä omakin lemppari. :)

 • Jenni

  Hihii, keltainen inspiraatio leviää! :) 

 • Jenni

  Voi kiitos, ihana kuulla! :)

 • Jenni

  Talvipukeutuminen taitaa perinteisesti olla ainakin aikuisilla aika väritöntä: mustaa, harmaata, ruskeaa, tummansinistä ja muita neutraaleja värejä. Ja onhan tuo ympäristökin aika väritön, kun ei ole puissa lehtiä tai tienpenkoilla kukkia. Siksi varmaan tuollaiset väripilkut erottuvat entistäkin iloisempina. :) Olen aiemmin itse arastellut keltaista kuvitellen, että se ei sovi minulle, mutta onneksi pääsin siitäkin harhaluulosta eroon. :)

 • Jenni

  Joo, jyrkkä ei Ruotsi-fiilikselle, kuten juuri hetki sitten julistin siinä väri-aiheisessa postauksessa. :D Mutta tuo keltainen tosiaan on luonnossa aika erisävyinen, enemmän sellainen lime-sitruuna-henkinen kuin Ruotsin lipun keltainen. :)

 • Jenni

  Voi kiitos Johanna! :) Onpa kivaa vaihtelua tämä kommentti ainaiselle poseeraus-kritiikille. :D

 • Sonja

  Ihana asu ja mielettömän kauniita kuvia sinusta, etenkin tuo eka!

Related posts