14/01/13

Keltaisia pilkahduksia ja sitruunaisia sävyjä

7 104

Moni ihastui asukuvissani vilahtaneisiin keltaiseen pipoon ja huiviin, joten innostuin kaivelemaan teille verkkokauppojen kätköistä piristävän keltaisia vaatteita ja asusteita. Näillä saa taatusti aurinkoa päivään, vaikka taivaalla näkyisikin vain pilviä. :) Osa kollaasin herkuista on muuten tällä hetkellä alennuksessa, joten jos ihastuitte johonkin, niin kannattaa käydä kurkkimassa. Ainakin tuon Iris & Inkin kashmir-neuleen sai nyt tosi hyvällä alennuksella. Halvimmillaan tästä kollaasista löytää keltaista piristystä vaatekaappiin noin kympillä ja kuvan kallein vaate on ylivoimaisesti Jason Wun syötävän herkullinen nahkahme yli 2000 euron hinnallaan, mutta pitäisi löytyä joka budjettiin jotakin. :)

yellow.jpg

Kashmirneule Iris & Ink / Outnet, aurinkolasit Matthew Williamson / Outnet, vyö Only, laukku Proenza Schouler / Net-a-porter, kaulakoru Asos, banaani-avaimenperä Mulberry, nahkahame Jason Wu / Net-a-porter, silkkipaita Topshop, kashmirhuivi Arelalizza, kashmirpusero Arelalizza, korvakorut Topshop, rannekello May 28th / Asos, kangaskassi Bagnanas, clutch Missoni for Lindex, herrainkengät Christian Louboutin / Net-a-porter, hame COS, bleiseri H&M

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Keltainen! <3
  Ihana piristys, kiitos tästä Jenni. :)
  Täytyykin varmaan huomenna kaivaa kaapin kätköistä jotain keltaista.

 • Anna

  Ihanan pirteä väriyhdistelmä tuo keltainen ja violetti. Mä ottaisin noista noi aurinkolasit ja tuon laukun. :)

 • Jenni

  Ihanaa, jos keltainen piristi. :) Toivottavasti vaatekaapista löytyi jotakin sitruunaista!

 • Jenni

  Eikö olekin! :) Minäkin voisin ottaa ne, mutta voisin kyllä ottaa tästä kollaasista melkein kaiken. ;)

 • Jos kerta aurinkolasit ja laukku menivät jo, niin mä varaan sitten korvakorut! :-D Keltainen on tosi vaikea väri, tykkään kyllä mutten tiedä kokisinko omaksi päällä.

 • Jenni

  Haha. :D Nopeat syö hitaat! ;) Keltainen on kyllä vähän vaikea väri, olet oikeassa. Kuvittelin pitkään, että se ei sovi minulle yhtään, mutta onneksi tulin kokeilleeksi uudelleen. Kannattaa myös kokeilla erilaisia keltaisen sävyjä, on nimittäin ihan eri asia vetääkö päälleen hailakkaa pastellikeltaista, kirpeää sitruunankeltaista, räväkkää neonsävyä vai esimerkiksi tummaa leijonankeltaista. Uskon, että melkein kenelle tahansa löytyy eri sävyvaihtoehdoista joku sopiva. Ja jos isoina pintoina tuo väri tuntuu liian räikeältä, niin kokeile tosiaan vaikkapa korvakoruja tai jotakin pientä keltaista pilkahdusta. Sekin piristää asukokonaisuutta älyttömästi! :)

 • Löytyi vähän tummempaa kuin sitruunaista, mutta piristi se kummasti mieltä silti! :)

Related posts