13/01/13

Tuliaisia maailmanmatkaajalta

14 87 P1132188.JPG

Ystäväni Anna palasi vihdoin kolme viikkoa kestäneeltä matkaltaan Aasiaan ja kun tänään näimme ensimmäistä kertaa reissun jälkeen, hän kantoi minulle kassillisen pieniä hassuja paketteja, jotka kätkivät sisäänsä sitäkin hassumpia tuliaisia matkan varrelta. :) Kyseessä on siis se ihana graafikko-tyttö, jonka tyyliä esittelin kesällä ja joka oli sen hurmaavan vuosikalenterin takana myös. Lahjakääreistä paljastui muun muassa purkkaa, kertakäyttöiset sadeviitat ihanissa väreissä, karamellia, tiikeribalsamia, mystinen pikku-suitsukesetti sekä maailman toiselta puolelta asti salakuljetettu orkidean oksa. Kaikenlaista mahtavaa ja erikoista siis, ja tiikeribalsami tuli tänne flunssaiseen kotiimme kuin tilauksesta. Pakko muuten ihastella, miten kaunis pakkaus tuolla tuotteella on – se taisikin olla osasyy siihen, miksi Anna koko purnukan minulle osti. :) 

P1132189.JPG

Lisäksi tuliaisten joukossa oli niiden ihanien vuosikalentereiden jämämateriaaleista tehty vieläkin ihanampi muistikirja. Nuo Annan tekemät kalenterit myytiin kuulemma hetkessä loppuun, mutta suunnittelimme, että ensi vuodeksi tehdään sitten isompi erä ja voitaisiin laajentaa valikoimaa myös tuollaisilla muistivihkoilla sekä mahdollisesti joillakin muillakin tuotteilla. Aion ottaa tämän sateenkaaren väreissä loistavan muistivihkon heti käyttöön! :)

PS. En vieläkään ole löytänyt kivaa yhden-kolmen kukan maljakkoa, joten nyt vaasin virkaa pääsi toimittamaan kauniilla etiketeillä varustettu pullo. Bongasin Happy Joe -siiderin jokin aika sitten alakerran Alepasta ja hurmaannuin etiketistä niin, että oli pakko kokeilla. Oli se sisältökin ihan hyvää. :) Taidanpa säilyttää tuon pullon maljakon korvikkeena tuleviakin aikoja varten.

P1132197.JPG P1132193.JPG P1132194.JPG P1132199.JPG P1132195.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Anna

  Ihanan maljakon valitsit! Sopii kukankaa täydellisesti.

 • Jenni

  Tuo oli tuollainen kaapista löytynyt hätävara, mutta itse asiassa toimii maljakkona niin kivasti, että saatanpa käyttää toistekin. :) Kiitos muru ihanista tuliaisista!

 • Erika

  Niin kaunis orkidea! <3 Tiikeribalsami on kyllä TOSI hyvä, auttaakin niin moneen vaivaan!

 • Voi kuinka herttainen tuliaissetti! Ihania juttuja ja pullohan sopii aivan täydellisesti maljakoksi! :)<3

 • Oih, tuliaisia Aasiasta. Kauniita ja hyödyllisiä tuliaisia sait. Ja kaunis on tuo muistikirjakin. Ottaisin sen myöskin käyttöön heti, jos se tuossa käden ulottuvilla olisi.

 • Werty

  Ihania tuliaisia! Ja mun mielestä toi vaasi/pullo on täydellinen, älä vaihda!

 • Anne

  Happy joe on vieraillut meilläkin, sopii hyvin sen trendipastan kanssa ;)

 • Meillä tulee noita Happy Joe-pulloja jopa hääkattaukseen maljakoiksi, etiketit tosin liotin pois. Kaunista muotoilua tuotteessa, jossa ei sitä odottaisi! :)

 • Jenni

  En tajua, miten kaverini on saanut tuon kuljetettua ehjänä ja hengissä sieltä Aasiasta asti. :D Ja tiikeribalsami tosiaankin on aika ihmeainetta!

 • Jenni

  Niin on! <3 Pullo taitaa jäädä jatkossakin maljakkokäyttöön, niin kivalta se näyttää. :)

 • Jenni

  Tämä oli kyllä ihanan hauska ja persoonallinen tuliaispaketti. :) Muistikirja pääseekin heti käyttöön, kun vanha alkaa olla täynnä!

 • Jenni

  Pullo toimii kyllä ihmeen kivasti maljakkona, joten taidanpa käyttää jatkossakin. :)

 • Jenni

  Haa, nyt kun oikein mietin, niin voisiko olla, että meilläkin olisi nautittu tuota juuri avokadopastan seurana. :D

 • Jenni

  Ihana idea tuokin! :) Ja todellakin tuo pullo tyylikkäine etiketteineen ilahdutti kovasti visuaalista silmää lähikaupan hyllyssä. Ja nyt sitten ikkunalaudalla! ;)

Related posts