11/01/13

Väriterapiaa talvipäivään

10 108 st6.jpg

Tein tammikuun Trendiin Muistivihko-palstalle jutun siitä, miten tylsää talvityyliä voi helposti piristää pienillä nikseillä. Kun vaatteet peittyvät isojen takkien alle, on huomattavasti haastavampaa keksiä pukeutumiseen persoonallista särmää. Niinpä ehdotin, että tyyliasioissa voisi ottaa ikään kuin varaslähdön kevääseen. :) Kannattaa siis panostaa niihin juttuihin, mitkä näkyvät sieltä takin alta ja lomasta eli lahkeisiin ja helmoihin. Printtiä punttiin, kuten minäkin tein pari päivää sitten, niin johan pirteämpi olo tuolla ulkona tarpoessa!

stck15.jpg

Ja vaikka kaikki ei takin alta aina näkyisikään, ainakin minun mieltäni piristää se, että yllä on jotain värikästä harmaasta säästä huolimatta. Olen keräillyt inspiskansiooni koneelle katumuotisivustoilta inspiroivia kuvia ja tyylejä pitkin syksyä ja talvea, joten kaivelin sieltä nyt ne värikkäimmät. Napatkaa näistä ideoita omaan pukeutumiseenne tai antakaa vain visuaalisen väriterapian ilostuttaa! :)

PS. Niin ja ne loput talvityylin piristysvinkit löytyvät siis tuoreimman Trendin sivulta 79! 

st5.jpg st2.jpg st7.jpg st8.jpg st9.jpg stck12.jpg stck14.jpg stck13.jpg stocholm-street-style1.jpg stock3.jpg stockholm8.jpg stock8.jpg stockholm4.jpg stockholm10.jpg stockholm11.jpg stockholmst6.jpg stockholm-street-style3.jpg stockholm-street-style-15.jpg

Kuvat: Stockholm Street Style

Tags: , , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kauniita ja rohkeitakin kokonaisuuksia! Voi kun itse joskus osais yhdistella edes vahan samaan malliin…

 • Maikki

  Se tässä talvessa noin pukeutumisen puolesta onkin kaikkein tylsintä, kun itse eikä kukaan muukaan nää takin alta miten kiva asu siulla on päällä. Liekö vaan etten ole huomannut, mutta ainakin näin pienempien paikkakuntie kauppojen takkivalikoima on takkien värityksen suhteen aika mitäänsanomatonta. Pidän värikkäästä pukeutumisesta ja löysinkin onnekseni ratkaisun tähän väriongelmaan ihan kotimaiselta tuotemerkiltä ja sitä mitenkään mainostamatta voin todeta että Marimekko kolahti meikäläiseen!

 • Henni

  Tuo oranssi laukku yhdessä kuvassa on aivan iiiihana, ilmeisesti celinen. Muutoinkin värinarkkarina pidän kaikista noista asuista. Itse olen piristänyt asuani viime aikoina punaisella nahkalaukulla ja pipolla. Tosin pelkästään kirkkaanvärinen huulipuna raikastaa asua tai vaikka pinkit korvikset.

 • Tiia

  Mielettömän ihania kuvia ja tyylejä! Tällä hetkellä oon eniten innostunut kaikenlaisista hameista, ja kyllähän nuita näkyi kuvissakin aika paljon. Kiitos tästä postauksesta, ihanan inspiroivaa. :)

 • sofia_

  Hauskaa huomata, miten oman tyylisiään pomintoja jokainen bloggaaja aina katumuodista tekee! Näistäkin asuista suurimman osan voisin ehdottomasti nähdä myös sinulle. :) Pirteitä tyylejä todella!

 • Jenni

  Kiitos! :) Kannattaa oikeasti ihan imeä inspistä näistä, sillä olen itse ainakin poiminut katumuotikuvista paljon ideoita pukeutumiseen. :)

 • Jenni

  Niinpä! Huomaan itse ajattelevani välillä niin, etten oikein jaksa edes miettiä kivoja asukokonaisuuksia, kun kukaan ei kuitenkaan pääse näkemään niitä takin alta. :D Uskon muuten, että tuo takkijuttu pitää ihan paikkansa ja samaa on havaittavissa myös kenkäosastoilla. Pienillä paikkakunnilla on aina suhteessa vähemmän niitä rohkeita pukeutujia, joten kauppiaat pelaavat varman päälle ja ottavat myyntiin niin, että ne menevät varmemmin kaupaksi. Ei uskalleta ottaa erikoisempia värejä, koska suurin osa kuitenkin hankkii talvitakin kaltaisen kalliimman ostoksen mieluummin jossakin klassisessa ja joka tilanteeseen sopivassa värissä. Se on kyllä sääli. Mutta kannattaa ehdottomasti katsella myös verkkokauppojen valikoimat läpi, jos oman kotikaupungin tarjonta on heikko. :) Ja kivaa, että kivan värinen takki löytyi tälle talvelle!

 • Jenni

  Niin on! Todellinen katseen kiinnittäjä. :) Olen samaa mieltä, että asua voi piristää aivan pikkuisillakin jutuilla, kuten juuri värikkäällä huulipunalla tai vaikka korviksilla, jos riemunkirjavat kuosit eivät innosta. :)

 • Jenni

  Minäkin olen pitkästä aikaa innostunut taas hameista, mutta jotenkin ne eivät silti ole vielä oikein löytäneet tietä arkipukeutumiseeni. Pitää vähän harjoitella. :)

 • Jenni

  No totta puhut kyllä. :) Eri ihmiset bongaavat katumuotisivustoiltakin ihan eri tyylit ja nämä tosiaan näyttivät jotenkin minulta tai ainakin toivat mukanaan sellaista inspiraatiota, mitä kaipaan omaan pukeutumiseeni. 

Related posts