11/01/13

KIITOS

3 100 thanks.jpg

Voi kuinka tuonne synttäripostaukseen jättämänne tervehdykset ovat kirjollaan ilahduttaneet, liikuttaneet, naurattaneet ja yllättäneet! KIITOS! Ja erityiskiitos niille, jotka kainon toiveeni myötä innostuivat kommentoimaan ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tai jopa koskaan. On aivan mahtavaa aina välillä tulla muistutetuksi siitä, miten mielettömiä tyyppejä siellä ruutujen toisella puolen lymyilee. :)

On ollut jotenkin suorastaan hykerryttävää, miten erilaisia viestejä olette innostuneet jättämään sanan ollessa vapaa – jokainen on kirjoittanut itsensä näköisen viestin ja tuota aivan laidasta laitaan ulottuvaa viestitulvaa on ollut ihana lukea. Piristitte synttäripäivääni suunnattomasti! <3 Palaan varmasti lukemaan noita viestejänne vielä monta kertaa, ja yritän tässä lähiviikkoina tsekkailla uteliaisuudesta viestien mukaan linkatut blogit myös. Jos joku ei vielä ehtinyt jättää merkkiä itsestään, niin vaikka synttärit tulivat ja menivät, niin luen suurella ilolla vähän "myöhässäkin" tulevat tervehdykset eli oikein mielellään saa yhä kommentoida sinne! Se on jopa suotavaa ja toivottavaa! :)

Kuva: Emily Winfield Martin

Tags: ,

Categorised in: Elämä

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Hei Jenni ja onnittelut syntymäpäiväsi johdosta :-) Kiitos ihanasta blogistasi! Jaksat ilahduttaa meitä lukijoita pohdiskelevilla, inspiroivilla ja ennen kaikkea kiinnostavilla teksteilläsi päivästä toiseen. Sinunlaisia fiksuja nuoria naisia tarvitaan Suomen blogimaailmaan. Nauti viimeisestä vuodestasi parikymppisenä ja tee siitä itsellesi ikimuistoinen :-)

    Terkuin, Paju.

    http://shegoeswiththeflow.blogspot.fi

  • Myöhästyneet onnittelut! Mukana on pysytty alusta asti, vaikka blogisi onkin muutellut paikasta toiseen. Blogisi on täynnä kauniita kuvia ja hyvin kirjoitettuja tekstejä, kiitos siitä!

  • Onnea (myöhässä)! Minäkin olen pidemmän aikaa jo lueskellut blogiasi ja fiilistellyt mukana :) Ihanista kuvista saa piristystä, kiitos niistä.

Related posts