11/01/13

Hopeanhohtoista juhlatunnelmaa

53 98 P1111909.JPG

Tänään on aika jännittävä päivä, sillä otamme näillä näppäimillä suunnan kohti Tamperetta ja erään läheisen häitä. Vaikka synttärit jäivätkin eilen juhlimatta, niin juhlaan on aihetta tänäänkin! Talvihäät ovat aina vähän haastavia pukeutumisen kannalta – ainakin oman garderobini puitteissa. Kukkamekot ja kesäiset hepeneet eivät oikein sovi talvella järjestettävään tilaisuuteen, talvisemmat mekot ovat taas usein liian arkisia, liian lyhythelmaisia tai väriltään mustia. Kyllähän häihin kai nykyään saa pukea mustaakin etenkin talvella, mutta itse yritän silti välttää sitä.

P1111920.JPG

Loppujen lopuksi valinta oli tehtävä kolmen mekon välillä, joista yksi karsiutui pois sen takia, että käytin sitä joulun välipäivinä yksissä toisissa häissä ja siihen tuli juhlissa pieni mutta näkyvä tahra. Jäljelle jäi kaksi vaihtoehtoa, joiden välillä valinta oli lopulta helppo. Vaikka vielä eilen illalla hieman epäröin, olen nyt lopulta tosi tyytyväinen asuun. Mekoksi valikoitui ihana Halston Heritagen hopeanvärinen maksimekko, jota onkin tullut käytettyä harmillisen vähän. Hartioiden suojaksi sopii Narciso Rodriguezin Lindexille suunnittelemasta mallistosta löytämäni simppeli musta, lyhyenmallinen jakku. Jalkaan ajattelin laittaa Marc by Marc Jacobsin puuterinväriset korkkarit ja kainaloon pääsee tuttu pieni kimallelaukku, josta on tullut luottoasusteeni juhlaan kuin juhlaan. Mekon hopeinen sävy sopii itse asiassa aika kauniisti myös talviseen juhlatunnelmaan.

P1111951.JPG

Meikit ja hiukset pidin yksinkertaisen huolettomalla linjalla. Loihdin hiuksiin hiukan laineita lämpörullilla ja kietaisin ne sen jälkeen rennolle poninhännälle niskaan. Meikin osalta painotin kerrankin silmiä, joskin pitäydyin aika perinteisellä linjalla : vähän ruskeaa luomiväriä ja kissamaiset rajaukset. Huomasin muuten vasta tekstiä kirjoittaessani, että olen näemmä unohtanut ripsivärin kokonaan, mutta mitäpä tuosta – ei sitä taida edes huomata. :D Huulille levitin kevyesti huulirasvaa ja viileää pinkkiä huulipunaa. Mitäs tykkäätte juhlalookistani?

p1111864.jpg

Hopeanvärinen maksimekko Halston Heritage, musta lyhyt jakku Narciso Rodriguez for Lindex, puuterinväriset korkokengät Marc by Marc Jacobs, kimaltava pikkulaukku Accessorize, tähtikorvakorut Energetix, huulipuna MSCHIC

P1111925.JPG P1111900.JPG P1111973.JPG P1111938.JPG

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Muoti

53 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Oi! No nyt on tyylikäs talviprinsessa. Siis aivan ihanalta näytät Jenni :) Kaikki silaukset kunnosa meikin lilaa sävyä myöten. Toi mekko sopii sulle tosi hyvin.

 • Sini

  Todella kaunis kokonaisuus! Erityisesti tykkään silmämeikistä. Terveisin pitkäaikainen lukija, joka ei koskaan saa aikaiseksi kommentoida. :-)

 • Nebsi

  Kaunis oot! :) Jotenkin ihan täydellisesti sopii koko meikin sävyt sulle :)

 • Oi! Näytät UPEALTA! Mahtavia juhlia!

 • Tosi kaunis meikki! Kyllä sinulle käy vahvempikin ehostus, näyttää tosi juhlavalta :)

 • Erika

  Tosi nätti, pidän kyllä! :)

 • Täytyy sanoa, että tykkään! Ihan kantajansa näköinen asu, kaunis :)

 • Tiia

  Haha, toivottavasti morsian ei ole kateellinen! :D Eli siis upealta näytät. :)

 • Kristiina

  Mekko aivan uskomattoman kaunis!!:) hirmukiva look :))

 • Kiilu

  Tykkään lookistasi paljon, mutta olen aina pettynyt kampauksiisi ja meikkeihisi, koska ne ovat aina jotenkin samanlaisia ja aika vaisuja. Hiuksesi eivät näytä yhtään erilaisilta kuin arkenakaan ja rajauksissa ei ole mirrin vertaa kissamaisuutta. Ehkä se vain on tyylisi, mutta välillä hissuttelu ärsyttää ja olisi kivaa nähdä jotain repäisevämpää.

 • Sinulla on Jenni ihana tyyli joka on vain parantunut vuosi vuodelta, ihaillen olen seurannut :) mekko näyttää todella hyvältä päälläsi!

 • hh

  Sanalla sanoen upea! Olet kovin, kovin kaunis. :)

 • Emilia

  Hiuksiin olisit voinut panostaa edes himpun verran enemmän. Muuten olet kaunis ja huoliteltu, mutta hiukset näyttävät niinkuin normi maanantain ponnarilta. :/

 • elina

  Todella nätti asu Jenni! Sopii hyvin nyt talvellakin, ettei ole yhtään liian kesäinen look :) Olet kyllä tosi kaunis!

 • ccc

  Osa kun kommentoi meikin/hiusten ”arkisuutta/normaliutta”, niin minusta on hienoa, että jenni ei laita kaikkea peliin. Minusta on vähän kyseenalaista mennä todella todella laittautuneena toisen häihin. Etenkin jos sattuisi vielä sellaiset häät, jossa morsian on pukeutunut ei niin perinteiseen tylliunelmaan. Minusta Jennin mekko on jo niin upea ja Jenni niin kaunis, että klassinen ponnari vain tekee ilmeestä sopivan juhliin, jossa vieraan ei kuulu olla pääosassa:)

  Eli minusta hyvä, että ei toisen häihin vedetä överiksi. Joku voi panostaa mekkoon ja joku asusteisiin ja tukkaan tai toistepäin. Ei ehkä kannata ihan ykkösiä kaikensuhteen pukea:)

 • Maribel

  Niin kaunis! Hopeinen mekko hohkaa ihanaa talvitunnelmaa. Upea asu häihin.

 • Sini

  Ai klassinen ponnari? Tuo jennin versio on lähinnä ja homssuinen, anteeksi vaan… Ja vielä yhdistettynä huonoon ryhtiin. Auts. Mekko on kyllä kaunis ja talvinen!

 • Aino

  Tosi onnistunut kokonaisuus, oispa ihana jos omissakin (jos joskus sattuisin olemaan menossa naimisiin:D)häissä olisi noin tyylikkäitä vieraita!!:D

 • Marika

  Aivan ihana juhlalook:)! Tätä lukiessani tuli mieleeni, että oletkohan kenties joskus tehnyt postausta Helsingin parhaista shoppailupaikoista? Olen tulossa häihin sille suunnalle parin kuukauden kuluttua ja olisi mahtava tietää missä kannattaisi käydä. Muoti ja sisustus kiinnostaa ennen kaikkea.

  Kovasti mietityttää myös oma juhlalook näin jo hyvissä ajoin etukäteen ;).

 • Elina

  Meikkisi on todella kaunis! Voi kun minäkin osaisin ja omistaisin nuin kuulaan ihon. Olet Jenni kaunis ja tyylikäs nainen, ole ylpeä itsestäsi!

 • Sophia

  Todella kaunis talvinen juhlakokonaisuus! Ehkä olisin halunnut nähdä tämän vielä mustien tai hopeisten kenkien kanssa. Hiukset on juuri kauniin boheemit, eikä liian siloitellut – ei sopisi asuun liian sliipattu ponnari. Veikkaan, että keräät osan hääparille tarkoitetuista katseista. ;)

 • Mursu

  Todella kaunis!! :)

 • Jenni

  Kiitos kaunis! :) Olin oikeastaan aika innoissani, kun pääsin käyttämään tuota mekkoa taas – sille on jotenkin niin vähän käyttötilaisuuksia!

 • Jenni

  Kiitos Sini! :) Huomaa kyllä, että tosi vähäiselläkin silmämeikillä saa muutettua ilmettä tosi paljon. Ja kivaa, kun innostuit kommentoimaan! :)

 • Jenni

  Kiitos! :) Syntyi vähän vahingossa ja hetken mielijohteesta tuo meikki, mutta ihan hyvähän siitä tuli. :)

 • Jenni

  Kiitos Janica! Juhlat olivat ihanan intiimit ja tunnelmalliset. :)

 • Jenni

  Kiitos! :) Yllätin tuolla positiivisesti itsenikin. :D

 • Jenni

  Kiitos Erika! :) Rakastan tuota mekkoa!

 • Jenni

  Kiitos Memmu! Hauskaa kuulla, että on kantajansa näköinen, koska tunsin kieltämättä oloni tässä asussa tosi kotoisaksi. :)

 • Jenni

  No tuskin sentään. :) Morsian näytti tosi upealta ja oli sellainen tosi tavanomaisesta poikkeava look hänellä – virkistävää vaihtelua perushäämekkoihin! :)

 • Jenni

  Kiitos Kristiina! :)

 • Jenni

  No onpa harmillista, että joudut toistuvasti pettymään kampauksiini ja meikkeihini. Mutta ehkä olet blogiani seuratessasi huomannut, että viihdyn hyvin luonnollisessa lookissa, joten minun mitta-asteikollani tämä meikki on arkiseen ehostukseeni nähden varsin voimakas. En oikein ymmärrä, miksi minun pitäisi juhlaa varten muttaa tyylini täysin, joten pitäydyn mieluummin sellaisessa lookissa, joka tuntuu omalta. Olenhan täällä joskus jotain repäisevämpiäkin lookeja kokeillut – kurkkaa vaikkapa tuolta Kauneus-kategoriasta. Pääasiassa viihdyn kuitenkin parhaiten luonnollisena, ja oma fiilis kai se on tärkeämpi kuitenkin loppujen lopuksi kuin se, mitä muut minulta toivovat tai odottavat. :)

 • Jenni

  Kiitos ihanista sanoistasi Katja. :)

 • Jenni

  Voi kiitos! <3

 • Jenni

  En ole erityisen taitava laittamaan hiuksiani, joten menen yleensä aika simppelillä linjalla. Ja tässä tapauksessa omasta mielestäni tuollainen rento kampaus sopii asukokonaisuuteen. :) Tuo mekko on itsessään jo niin näyttävä, että jos hiukset olisivat vielä olleet jotenkin tosi viimeisen päälle laitetut, olisin tuntenut itseni aivan liian laitetuksi.

 • Jenni

  Kiitos! :) Ajattelin alkuun, että tällainen ohuilla olkaimilla varustettu mekko voisi olla liian kesäinen, mutta itse asiassa tuo hopea tosiaan sopii talveen tosi hyvin. :)

 • Jenni

  Kiva kuulla vastakkainenkin mielipide. :) Olen tosi huono laittamaan hiuksiani ja toisaalta viihdyn juuri sellaisissa vähän boheemin homssuisissa, ei liian huolitelluissa kampauksissa. Ja sellainen hiustyyli sopii minusta tähän mekkoon hyvin. Olen samaa mieltä myös siinä, morsian on omana hääpäivänään pääosassa, ja siksi minusta on pelkästään korrektia olla laittautumatta liikaa. :) Koska tämä mekko on hopeisessa hohdossaan niin näyttävä, halusin jättää meikin ja kampauksen ”vaisummiksi” tasapainottaakseni kokonaisuutta.

 • Jenni

  Kiitos! :) Yllätyin itsekin, miten kivasti tämä hopeinen sävy sopii talveen!

 • Jenni

  Voisit Sini lukea oman kommenttisi ennen Lähetä-napin painallusta ja miettiä, miten sitä rakentavaa palautetta annetaan nätimmin. ;) Itse tykkään tällaisesta boheemista tyylistä hiuksissa ja halusin osaltaan pelkistetyllä kampauksella myös tasapainottaa sitä, että mekko on sen verran hieno ja näyttävä.

 • Jenni

  Kiitos Aino! :) Kieltämättä tuli mieleen, kun puin tämän mekon tällaisessa hää-yhteydessä, että tämähän kävisi vaikka morsiuspuvuksikin modernimmalle morsiamelle. :)

 • Jenni

  Kiitos Marika! En ole tainnut tehdä mitään yhteispostausta parhaista shoppailupaikoista, mutta tuolta Shoppailuvinkit-kategoriasta löytyy kyllä kaikenlaista. :) Ehkä otan tuon ehdotuksen to do -listalle. :)

 • Jenni

  Kiitos Elina kauniista sanoistasi! :) Iho on talviseen aikaan nyt poikkeuksellisen hyvässä kunnossa, ehkä tämä leuto talvi on osasyynä siihen. :)

 • Jenni

  Kiitos Sophia! :) Minulla on yhdet hopeiset kengät, joita kokeilinkin tämän asun kanssa, mutta ne eivät jotenkin sopineet. Tolppakorot näyttivät herkän mekon kanssa liian massiivisilta ja tuntui, että hopeaa oli kokonaisuudessa liikaa. Niitä mustia kimallekorkkareita voisi kyllä kokeillakin tämän mekon kanssa. :) Ja kivaa, että tykkäsit boheemista hiustyylistä, vaikka osa ei kampauksesta tykännytkään.

 • Jenni

  Kiitos! :)

 • Piia

  Hei mä seuraan sun blogia blogilistan kautta ja oon harmikseni huomannut, että sinne ei päivity kaikki postaukset :(( muutama menee aina viikossa ohi. En kyllä tiiä voitko asialle itse mitään mut ajattelin ilmoittaa jos voit!

 • Else

  Aivan ihana juhla-look! Ja minusta tuo rento ponnari on juuri täydellinen valinta tuon näyttävän mekon kaveriksi=)

 • A

  Moikka Jenni! Lueskelin vuoden alussa julkaistua laadukkaita kenkiä käsittelevää postaustasi. Kritisoit 100e – 200e hintahaarukkaan meneviä tuotteita. Siispä mielenkiinnosta kysyisin että mitä mieltä olet Caterpillarin kengistä? :) Löytyykö kokemuksia/mielipiteitä kys. merkistä?

 • Jenni

  Valitettavasti minulla ei ole mitään kokemusta tai tietoa kyseisen merkin kengistä, joten en osaa ottaa siihen kantaa. Tarkennan nyt vielä, että sinänsä en kritisoinut tietyn hintaluokan kenkiä – totesin vain, että laatu maksaa. :) Ja useimmiten se maksaa enemmän kuin 200 euroa. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö edullisemmasta hintahaarukasta voisi löytää ihan hyviä kenkiä. Jos kuitenkin etsii kenkiä, jotka on niin hyvin tehty, että ne paranevat käytön myötä ja kestävät vuosikymmeniä, sellaisia harvoin löytää 0-200 euron hintaluokasta. Toki myös laatukenkiä on huollettava ja esimerkiksi pohjat saattaa joutua kulumisen myötä uusimaan. Halpoihin kenkiin tällaisia kalliita operaatioita ei useinkaan kannata tehdä, mutta jos laadukkaiden ja hyvin aikaa kestäneiden kenkien käyttöikä uhkaa pohjien kulumisen takia tulla loppuun, pohjien uusiminen on ihan järkevä toimenpide. :)

 • Miaminttu

  Onpas _täydellinen_ talvihäälook! Ja sinä kaunistut päivä päivältä!

 • Tiia

  Ihana asu, hiukset ja kaikki. Itse viihdyn kanssa parhaiten aika luonnollisessa lookissa ja vähemmän on oikeasti mulla ainakin enemmän. Oma häämeikkini oli aika luonnollinen mistä sain paljon kehuja, mutta hiuksiin oli panostettu enemmän.

 • Elisa

  Moi! :) Nyt vierailijana on ihan pakko kommentoida tätä. Minusta kokonaisuus on todella tyylikäs, mekko on kaunis, jakun leikkaus istuu siihen täydellisesti ja vaaleammat korkkarit tekevät asusta aidosti kiinnostavan, enemmän kuin takkiin sointuva musta tekisi. Erityisen hienoa tässä kokonaisuudessa minusta on kuitenkin se, että huolettomalla kampauksella tästä tuli high fashion-look. Siinähän se juju juuri on! Kuinka olla tyylikäs ja moderni. Liian laitetut kampaukset voisivat tehdä tästä kokonaisuudesta raskaan ja turhan perinteisen. Olet Jenni tässä todella kaunis, ja nostan hattua sinulle kun jaksat kaikenlaisia kommentteja täällä lukea. Näin vierailijana ihan hätkähdin, vaikka tiedän miten armoton netin maailma on. :) Toivottavasti oli ihanat häät!

 • Laura

  Voih kun olet kaunis! Hiukset on ihanat kun ne on näyttävän mutta yksinkertaisen mekon kanssa huolettomasti. Todella laitettu nuttura ei tähän sopisi ollenkaan. Sul ylävartalon luusto on kauniin siro ja ohuet olkaimet korostaa sitä nätisti :–) Itse olisin vain laittanut ehkäpä mustat korkkarit! oot ihana :-)

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

 • Kata

  Aivan upea kokonaisuus! Ei tuohon sopisi mikään viimeisen päälle käkerretty tötterö tai maski, vaan juurikin boheemin huoleton kampaus ja luonnollinen meikki! Olen jo jonkin aikaa blogiasi seurannut, mutta vasta nyt oli pakko kommentoida, sillä sun inspiroimana olen hankkinut tuon saman mekon jonkin aikaa sitten :) Se on I H A N A! Kuten myös blogisi, jatka samaan luonnolliseen ja herttaiseen tyyliisi!

Related posts