10/01/13

Vielä vuoden verran parikymppinen

232 89 balloons1.jpg

Niin ne vuodet vain vierivät ja tänään starttaa minulla viimeinen vuosi kaksikymppisenä! Täytän nimittäin tänään 29 vuotta, vaikka ei aina juttujen tai naamankaan perusteella uskoisi. Joku kommentoi hiljattain sitä, kuinka kovasti tyylini on muuttunut blogin alkuajoista ja ryhdyin itsekin muistelemaan, että totta tosiaan siitä on jo melkein kuusi vuotta, kun aloitin blogini. Ehkä jopa ihan suotavaa, että siinä ajassa edes jokin on muuttunut. On oikeastaan aika mielenkiintoista, että blogiin on tavallaan ikuistettu kasvuni tyttösestä naiseksi, 23-vuotiaasta opiskelijasta 29-vuotiaaksi aikuiseksi. Tosin tyttönen aion olla vielä pitkään – se on elämänasenne. En tiedä, miten pitkälle blogi minua vie, mutta uskon, että saan tulevaisuudessakin muistella tätä kautta vielä monia elämäni menneitä vaiheita.

En yleensä kauheasti perusta synttäreistä, enkä ajatellut juhlistaa tätä merkkipäivää millään tavalla. Juttelin juuri eilen yhden tuttavani kanssa, jolla on myös tänään syntymäpäivä ja häntä kummastutti suuresti tämä minun tapani ”jättää synttärit väliin”. Hänen filosofiansa kun on, että mikä tahansa merkkihetki on hyvä syy järjestää juhlat. Itse taas koen, että merkkipäiviin ja kaikenlaisiin pakollisiin juhlapyhiin liittyy usein paljon odotuksia, joita on sitten lopulta kuitenkin vaikea täyttää ja fiilis jää latteaksi. Parhaat juhlat ja hetket syntyvät omalla kohdallani yleensä spontaanisti, juuri niinä iltoina kun meinasi jäädä kotiin, muttei sitten jäänytkään. Oikeastaan itse jopa nautin siitä, että kuin kapinallisena tekona vietän merkkipäivää ihan kuten mitä tahansa muutakin päivää. Tämä 29. syntymäpäivä nyt muutenkin on vähän sellainen väliinputoajavuosi – katsotaan sitten ensi vuonna uudestaan!

Jollain tapaa tämä syntymäpäivä kuitenkin minuun vaikuttaa. Tuntuu kuin sitä pitäisi täällä jollain tapaa kommentoida tai ainakin edes mainita – kuten nyt olen tehnytkin. Mutta eipä minulla tänään oikein mitään sen kummempaa sanottavaa ole, tai ainakaan tästä päivästä. Sen sijaan ajattelin toivoa teiltä synttäritytön etuoikeudella pientä lahjaa. :) Ja arvatkaapa, mitä haluaisin synttärilahjaksi teiltä! Olisi aivan mahtavaa, jos mahdollisimman moni jättäisi jonkun merkin itsestään. Kertokaa, keitä olette, mistä tulette, mitä mietitte, mitä toivotte tai oikeastaan ihan mitä vain. Sana on vapaa! Ja jos teillä sattuu olemaan omia blogeja, niin linkkailkaa niitäkin mukaan. Olisipa kiva niitäkin tässä synttäri-illan ja tulevan viikonlopun aikana selailla! :)

Kuva: Luis Monteiro

Tags: ,

Categorised in: Elämä

232 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Lottaaa

  Enpä oo kun muutaman hassun kerran itseäni paljastanut, mutta nyt kun kerran pyysit niin antaa mennä! :)

  Olen siis Lotta. 21-vuotias tyttö Jyväskylästä. Oikeesti oon kyllä Naantalista, mutta muutin syksyllä tänne opiskelemaan kulttuurituottajaksi. Eli siis sielulta Naantalilainen, väliaikaisesti Jyväskyläläinen. Oon lukenut sun juttujas nyt pari kolme vuotta ja joka kerta onnistut aiheuttamaan mussa jotain reaktioita. Useimmiten hymyä ja naurua, mutta vakavimpien aiheiden kohdalla, saat oikeasti mut ajattelemaan asioita! Kiitos, kun kirjoittelet tätä. <3 ja tällä hetkellä riemuitsen sitä, että pääsin mukaan tutor-koulutukseen ja huomenna alkaa viikonloppu ja mulla on olo, että kevät on jo lähellä! ihanaa syntymäpäivää! :)

 • Hyvää syntymäpäivää Jenni! Olen lueskellut blogiasi jo useita vuosia mutta en ole koskaan oikein kommentoinut mitään. Että jos nyt sitten pyynnöstä tämän kerran.. :) Omasta blogistani selviää hieman mitä elämääni kuuluu tällä hetkellä. Täytän tänä vuonna 30, eikä myöskään tullut tuota 29:ä juhlittua mitenkään. Toiveenani sinulle on vain että jatkat samaan malliin. Blogiasi on mukava lukea!

 • Henni

  Henni Lahesta:). Itse täytin joulukuun alussa 29 vuotta enkä myöskään juhlistanut päivää mitenkään. Yövuorossa töissä taisin olla. Näin kolmea kymppiä lähestyessä valitettavasti mielessäni on alkanut pyörimään lapset. Rakastan lapsia mutta en haluaisi tehdä niitä vielä, ja pelkään että sitten kun haluan se on myöhäistä. Toisaalta elämä pitää ottaa sellaisena kun se on ja nauttia. En tressaa iästä tai rypyistä. Haaveilen keväästä, värikkäistä kengistä ja jostain ihanasta räikeän värisestä nahkalaukusta:). Auringon lämmöstä kasvoilla ja tuoreesta nurmikosta varpaiden välissä. Paljon onnea syntymäpäivänäsi!

 • zubi

  Heippa Jenni! Onnea paljon synttäripäivänäsi! Olen seuraillut blogiasi jo vuosia, en ihan alusta asti mutta ehkä melkein. Olen ollut koko ajan sellainen on-off-lukija, välillä käyn ja ahmin kaikki sillä aikaa tulleet postaukset. Kirjoitat hyvin, tyylisi on inspiroiva ja kuvat kauniita. Tämän blogin laatuun voi luottaa. Ja kotinne on niin ihana, siitä lukisin mielelläni enemmänkin. Itse aloitin oman blogin tänä vuonna monien kivojen (kuten Pupulandian) inspiroimana: http://zubiscorner.blogspot.fi.

 • Jonna

  Jonna, Hattulasta. Oon huono kirjoittaan näin kauniita sanoja joten tän kautta varmaa. Saa paremmin irti: jsllranta.blogspot.fi :)
  Hyvää syntymäpäivää, nauti kuitenkin viimeisestä vuodesta parikymppisenä :)

 • Jonna

  Heips ja hyvää syntymäpäivää ihan ensimmäiseksi! :)

  Olen Jonna, 23-vee tyttönen, asustelen nykyään Pohjanmaalla, alunperin olen Kalajoelta. Olen juuri tällä hetkellä vaikeassa elämäntilanteessa (ero + muutto) ja toiveenani olisi myös uusi työpaikka. Vaikeita aikoja mutta sinun blogissasi on ollut/tulee olemaan monia juttuja jotka piristävät minua tämän kaiken keskellä. Toivottavasti ollessani 29 olen edes hieman sinunlaisesi, elämänasenteen ja yleisen habituksen puolesta. :)

 • Maarit

  Toiveesi täyttyköön !
  Olen 50 ja risat syntyperäinen tamperelainen,edelleen asusteleen täällä kahden Jack Russelini kanssa. Olen työni tehnyt perushoitajana vahusten parissa,kunnes jäin neljä vuotta sitten työkyv.eläkkeelle reumani vuoksi. Olen eronnut ja minulla on tuosta liitosta hiukan sinua nuorempi tytär.Päiväni kuluvat ulkoillessa koirien kanssa,lukiessa,facebookissa ja ystävi tapaillessa ja kulttuuria monipuolisesti harrastaessa.
  Hyvää syntymäpäivää!!

 • Iita

  Olen 21-vuotias opiskelijatyttönen Kuopiosta. Haluisin kiittää sinua siitä, että blogisi tuo ilo ja suloisuutta pimeisiin talvipäiviin, sitä lukiessa ajatukset ovat pastellinsävyisessä keväässä ja balleriinoissa. On ihanaa kun koulusta kotiin raahauduttuaan voi avata tietokoneen ja katsoa lempiblogit – Pupulandia ja Keltainen talo rannalla – sekä matkata niiden mukana unelmiin, positiivisiin haaveisiin. Hyvää stressinhoitoa siis :) Ja onnelliset synttäritoivotukset sinne!

 • Line

  Ihanaa syntymäpäivää! Kiitos kaikista mahtavista ajatuksista, kuvista ja musiikista, jotka oot meidän kanssa jakanut näiden vuosien aikana. Mää arvostan! Tänne on aina kiva palata ja maailmakin alkaa taas tuntua vähän inhimillisemmältä. Oujees!

 • Fanni

  Olen Fanni ja lukenut blogiasi jo aika pitkään (en tuota kuutta vuotta kumminkaan, wau, se on saavutus myös). Oon itse samaa vuosikertaa kuin sinä, eli 29 tänä vuonna, kylläkin myöhemmin syssyllä. Oma filosofia on ollu järjestää aina mahdollisimman isot synttäribileet. Koska synttärit osuu aina siihen pimeän ajan alkuun ja koulukin on kesän jälkeen jo pitkällä ja seuraava odottamisen arvoinen asia on tyyliin joulu, ni on ihana että joku tapahtuma katkasee sen, ei ainoastaan itelle, vaan myös kavereille. Just nyt oon Kanadassa vaihdossa, tulee about viikko täyteen täällä. Vaikka pidänki itseäni myös aika tyttösenä ni on esim. kaikki samassa talossa mun kanssa asuvat tyttöset nuorempia. Jollain tavalla nyt alkaa konkreettisesti tajuta, ettei oo opiskelijateini enää, vaan tosiaan aikuinen nainen, jolle tää vaihtoaika on ehkä viimenen opiskelijaelämästä nauttimisen hetki. Sun blogi tuo mulle henk.koht. tänne ihanan tuulahduksen kotoa ja ankkuroi mut omaan elämääni ja rutiineihini, tavallaan myös siihen mitä oon, mitä arvostan. Kiitos Jenni ja hyvää syntymäpäivää!

 • Maija

  Onnea Jenni! :)

  Mä oon seurannut Pupulandiaa jo neljän vuoden ajan, ja usein osaan jo monista aiheista sanoa etukäteen, että tästä Jenni varmasti kirjoittaa.

  Yritän saada ihan liian pitkään jatkuneet opintoni päätökseen, mutta itsekuria siihen ei meinaa löytyä. Päivät oon töissä, iltaisin seuraan urheilua, käyn treeneissä tai useimmiten makaan sohvalla läppäri ja ruokalautanen sylissä. Tavallaan tuntuu, että nyt mulla on tietynlainen murroskausi edessä, enkä tahtoisi vielä irroittaa vanhasta ja turvallisesta. Oon huono pitämään kotia siistinä, ja tekemättä mitään laiskistun entisestään. Oon tyytyväinen työhöni ja opiskelualaani, joka päivä töissä saa nauraa ja iloita pienistäkin asioista. Sellaista Pupulandiankin seurailu on :)

 • inkkudaa

  hei jes! onnea! mie oon iina, se flown aikaan kurvin snägärillä juttelemaan tullut.. oli muuten hyvä hampurilainen :D

 • Jasmin

  Iloista syntymäpäivää toivottelee Jasmin 23v. Turusta :)

 • Noora19

  Olen Noora 19v, ja muuten tasan kuukauden päästä minäkin parikymppinen! :D Asun nyt Amerikassa mutta kaipaan Suomeen. Olen tiennyt blogisi olemassaolosta jo pitkään mutta aloin seuraamaan sinua vasta tässä syksymmällä.. Paljon onnea!

 • Linda

  Hyvää syntymäpäivää :)

  Elikkä olen Linda, Jyväskylästä ja 20 vuotias. Opiskelen tällä hetkellä solubiologiaa ja mitä enemmän asiaa opiskelen, sitä enemän siitä jaksan innostua. Parasta on ehkä kuitenkin se, kun saa asua omassa asunnossa.
  Oon lukenu blogiasi vasta vähän aikaa, ehkä reilun puolen vuoden verran. Ja tykännyt ihan suunnattomasti!! :) Kiitos.

 • tyttönen

  Blogisi on niin kiva, ehkä parhain:)Onnea!

 • Linda

  Oikein ihanaa syntymäpäivää ja paljon onnea täältä Pohjois-Norjasta!

  Olen 25-vuotias Linda ja muutin vuosi sitten tänne pieneen kalastajakuntaan monen Helsingissä vietetyn vuoden jälkeen. Olen lukenut blogiasi reilun kolmen vuoden ajan ja tykkään ihan valtavasti! Joka päivä täytyy päästä lukemaan. Pidän blogisi aitoudesta ja monipuolisuudesta.:) pennillaajatuksia.blogspot.com

 • Janni

  Moi, olen Janni 19 vuotta Helsingistä. Olen lukenut sun blogia pari vuotta… en kyllä yhtään muista mistä tänne löysin :P Tällä hetkellä viettelen edelleen joululomaa yökkäreissä ja päivän suurin saavutus on ollut uunin peseminen. Ens viikolla alkaa taas arki… ja hyvä niin, että saadaan mutkin taas ruotuun! :D

  Vaikket tänään erityisesti juhliskaan niin voi tästä illasta tehdä silti rentouttavan. Parasta arjen luksusta on suihkussa/kylvyssä käynti pelkässä kynttilänvalossa. Suosittelen! Oikein makoisaa synttäri-iltaa sinne!

 • Täällä on liina, joka on seuraillut blogiasi varmaan nelisen vuotta ja innostunut myös itse bloggamaan valokuvausharrastuksen myötä! (kuinsurmaisisatakielen.blogspot.com)

  Ikää on kertynyt 26 vuotta ja vasta valmistuneena elämä on muuttunut viime aikoina aika tavalla. On kuitenkin ollut jotenkin helpottavaa saada seurata täällä, että vaikka ikää tulee, kaiken ei tarvitse muuttua. Saa olla ihan yhtä neiti tai höpsö jos siltä tuntuu. Joten on suuri ilo käydä lukemassa juttujasi! :)

 • JenniK

  Ihanaa synttäriä sinne!

  Kaima täällä hei! Olen paria kuukautta vajaa 26 vuotias Helsinkiläinen, joka on pakon sanelemana (avomiehen/elämäni rakkauden perässä) muuttanut puolitoista vuotta sitten Raumalle. Tänne muutettuani päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja suorittaa täällä ollessa jatko-opintoja, kun Helsingissä siihen ei ollut halua/aikaa/varaa. Tradenomi-opiskelijana täällä elelen ja oleilen. Olen nauttinut kirjoituksistasi ja ollut uskollinen blogisi seuraaja jo varmaan neljä-viisi vuotta. Olen tälläinen hiljainen lukija. Olen kommentoinut tänne varmaan yhteensä kolme kertaa, jos tämä lasketaan mukaan :)

  En sen kummemmin osaa itsestäni kertoilla, mutta tuli tuossa mieleen, että viimeisenä työpäivänäni, ennen tänne Raumalle tuloani, törmättiin itseasiassa kanssasi työpaikallani ! En tiedä muistatko, mutta olit tulossa H&M:n showroomilta. Itse seisoin kollegani kanssa odottelemassa hissiä H&M:n käytävällä ja sinä tupsahdit siihen. Harmistus sinänsä, mutta itse tätä en huomannut ja varmaankin kuulit kun meillä oli käynnissä kiinnostava keskustelu maidosta ja laksatiivisista ongelmistani työkaverini kanssa :D Yleensä en koskaan kehuskele tuntemattomia/tunnettuja ihmisiä millään tapaa, mutta voitin ujouteni koska ajattelin rajan jo ylittyneen siinä vaiheessa jos ja kun olit päässyt todistamaan meidän hulvatonta keskustelua hissiä odotellessa. Siinä sitten kehaisin sinulle ihanaa blogiasi. Joka muuten on vaan parantanut tasoaan tässä ajan myötä! Ja yhtä hemaiseva olet luonnossa kuin kuvissakin. Jatka samaan malliin sinä ihana neitonen! :)

 • Onnea onnea! Olen Liiolii, 37 vuotta vielä muutaman kuukauden. Asun Helsingissä kissan kanssa. Harrastan taiteilua ja luovia juttuja, pidän museoista (Kiasmasta etenkin) ja yritän parhaani mukaan kohottaa rapakuntoani.

 • Tanja

  Tanja 19v itä-suomesta toivottaa oikein paljon onnea ihanalle Jennille!

 • Hyvää syntymäpäivää! <3 Sun ei kyllä tarvitse tanttautumisesta tai tätiytymisestä huolehtia varmaan ikinä ;)

  Tässä kirjoittelee lohjalainen Jane, 18-vuotias mielenterveys- ja päihdetyön opiskelija. Rankkojen opintojen lomassa on tosi kiva lukea sun blogia, joka on oikeesti tosi iso päivien piristys :) Pupulandiaa oon lukenut sellaiset kolmisen vuotta ja risat, tai jotain sinne päin (vuodet on vaan numeroita!), ja samalla tää on ainoa blogi jonka lukemiseen on riittänyt innostus :D

 • Olen: Amanda, 23 vuotta, Turussa asuva, mutta idästä kotoisin, vaatesuunnittelija ja ompelija, tanssija ja tanssinopettaja, tyttöystävä, neuloja, myyjä, sokeriaddikti, kala.

 • hlpmpl

  Hei, jee mulla oli eilen synttärit ja täytin 23! Pitäisköhän nyt sitten seurata sinun jalanjälkiä ja aloittaa blogi :)

  Olen siis 23-vuotias oululainen tyttö, opiskelen kolmatta vuotta journalismia ammattikorkeassa ja jotenkin täältä sun blogista olen saanut uutta innostusta opintoihin. Väliin tuntui ettei toimittajan työ enää kiinnosta, mutta jotenkin olen onnistunut oivaltamaan, että voihan sitä työskennellä muuallakin kuin paikallislehdessä.

  Ja siitä osittain kiitos sinulle! En edes oikein osaa sanoa miten, mutta jotenkin olet saanut minut innostumaan tulevasta ammatistani uudelleen!

 • sonjjja

  Moikka Jenni ja hyvää syntymäpäivää! :)

  Täällä kirjottelee kohta 20-v tyttönen Vantaalta. Mulle kuuluu hyvää, huomenna aloitan uudessa työpaikassa ja tänään värjäsin hiukset leiskuvan punaseks sitä varten! Oon lukenu sun blogia ainakin 4 vuotta, vaikee muistaa tarkkaan, ja oot ehdottomasti yks mun lempparibloggaajista :) me ollaan itseasiassa tavattukin kerran, viime helmikuun indiedays-blogikirppiksellä, kun ostin sun itse tuunaaman valkosen t-paidan. Jäit siltä lyhyeltä kohtaamiseltakin mieleen ystävällisyydeltäs ja mukavuudeltas :)

  Kiitos ihanasta blogista!

 • Anna

  Hyvää Syntymäpäivää Jenni! :)

  Jotenkas olen Anna, Kuopiosta ja oon seurannu sun blogia jo aika kauan iästäni huolimatta, en tiiä paljonko sulla on nuoria lukijoita jotka ovat teini-iässä vielä mutta ilmottaudun täytän tänä vuonna 16 vuotta! Pidän myös itse blogia jonka olen huomannut kasvavan ja muuttuvan ”vanhetessani”, olet yksi mun bloggaaja esikuvista :) Olisi mahtavaa jos kävisit katsomassa ja kommentoimassa jos kerkeet : http://apocketfullofsun.blogspot.fi/

  Sun blogi on ihana, pirteä ja sun tyylinen, mikä onkin mahtava asia! :D

 • Laura

  Laura on nimeni, ja olen lukenut sun blogia jo mooooonta vuotta (just tassa mietin, etta eikos sun synttarit just olleet! hui, mitenka aika rientaa!). Asun nykyisin Yhdysvalloissa, jonne tulin opiskelemaan valokuvausta – ja talle tielle jainkin kun loysin mieheni taalta.

  R-a-k-a-s-t-a-n sun blogia, ja se aina jaksaa vaan ilahduttaa paivaa. Kiitos siis!

  Ja! Ihanaa syntymapaivaa :)

 • Blue_Sky

  Olen Sini ja Etelä-Karjalasta tulen, mutta tällä hetkellä olen Saksassa vaihtarina. Enää reilu kuukausi vaihtoa jäljellä ja takana on reilu 8kk. Kokemus on ollut erittäin kasvattava ^^ ja päämäärätkin on saavutettu: englantia pystyy puhumaan nyt sujuvasti ja ”vieraaseen” kulttuuriin tutustuttu (kyllä niitä eroja löytyy!). Takaisin kun tulen niin saksalainen poikaystäväni jää tänne ja tulee toivottavasti minun amk:n opiskelemaan syksyksi :)

  En jaksa yhtään muistaa, että kuinka kauan olen blogiasi lueskellut, aika kuluu niin nopeasti. Varmaankin 1-2 vuotta olen lueskellut. :) Kuten jo joku mainitsikin, tykkään blogissasi sen monipuolisuudesta! Ja sinä vaikutat todella mukavalta ihmiseltä :))

  Oikein hyvää syntymäpäivää ja hemmottele tänään vaikka itseäsi esim. ”kotispalla” :) !

 • Johanna

  16-vuotias tyttönen täältä pohjoisemmasta olen. Pidän kirjoitustyylistäsi, ja blogisi kauniista ulkoasusta. :) Oman tyylini etsiminen ja muotiin perehtyminen ovat vielä vähän hakusessa, mutta hiljaa hyvä tulee!

  Ja onnea aina-niin-ihanalle Jennille!

 • Linda

  Tänään 20v täyttänyt turkulainen tyttönen, joka on lukenut blogiasis montamonta vuotta (niin en edes muista kuinka monta 4 vai jopa 5??) ja mun syy sun blogin lukemiselle tuolloin ihan aluksi oli, että meillä on sama syntymäpäivä :D aika ”tyhmä” syy, mutta koska edelleen mukana roikun niin on nykyään ihan muut syyt sun blogin seuraamiselle kuin tuo sama syntymäpäivä! :p

  Mutta niin musta itsestäni; suuri kukkien rakastaja ja eteenkin kukkien valokuvauksen rakastaja! Voisin macrollani olla linssi kukissa kiinni vuoden ympäri, aina kevään ensimmäisestä leskenlehdestä niihin talventörröttäjiin ja maljakkokukkiin :) Toki muukin valokuvaus on lähellä sydäntä, mutta kyllä ne on noi kukat kun on täyttäneet mun valokuvakansiot.

  Hmm mitä muuta, opiskelupaikkaa tavoitellaan taas parin kuukauden päästä sieltä Helsingin suunnalta ja ainakin nyt suunnitelmissa on parin vuoden asuminen siellä ja sitten mahdollisesti takaisin tänne Turkuun. Suunnitelmissa myös vuosi Ausseissa, joka toivottavasti kasvattais mua ihmisenä lisää tai jos ei niin ois ainakin ihan älytön kokemus :)

  Onnea vielä sulle Jenni!

 • hurrrjan paljon onnea!

  Olen Ida, 20-vuotias tyttö alunperin lapista. Vietän nyt toista lukion jälkeistä välivuotta, ja tällä hetkellä olen jo toista kuukautta Nairobissa poikaystävän vanhempien luona. Paluulento olis maanantaina, mutta yritetään lykätä paluuta kylmään Suomeen vielä kuukaudella ;)

  Olen seuraillu sinun blogitaivalta nyt neljän vuoden ajan ja olet yks niistä harvoista jonka postaukset jaksan aina lukea läpi! Kyllä, myös ne kilometrin mittaset mietiskelypostaukset :) Sulla on miellyttävä tapa kirjottaa ja vaikutat muutenki tosi ihanalta ihmiseltä. Tosin kerran näin unta että olin jotenki (en enää muista miten!) päätyny sinun ja Miikan asuntoon ja ku tulitte kotiin niin olitte mulle hirveän vihasia ettekä yhtään ihania… :D Voi voi.

 • hauska idea tää ;) Mulla on ollu vuoden veran pystyssä tommonen lifestyleblogi :)
  Oon lukenu sun blogia varmaan nyt pari vuotta ja on tosi kiva ja hyväntuulinen blogi! :)

 • Kati

  Onnea!

  Olen 32-v. Lappeenrannasta, tutkija ja muotiharrastaja.

 • Hyvää synttäripäivää Jenni! Niin ne vuodet vierii, tiedän tunteen =)

  Täällä Suvi kohta 32 vuotta (apua..), joka tasapainoilee oman yrityksen pyörittämisen, perhe-elämän ja aikaavievän hevosharrastuksen kanssa. Mistä lisää tunteja vuorokauteen, ideoita ja tekemistä kun riittäisi =) Tätä tasapainoilua ei suinkaan helpota keväällä syntyvä toinen vauva.. Heh

  Jossain vaiheessa pitäisi myös saada kauppatieteen opinnotkin johonkin pisteeseen. Ne ovat vuosien varressa jääneet matkustelun, hevosen, lapsen ja yrityksen viedessä tilaa. Äidillekin on tullut luvattua, että kyllä sen tutkinnon vielä itselleni haalin =)

  Kaiken kaaoksen keskellä vallitsee kuitenkin aika onnellinen meininki. Täysillä mennään ja koko sydämellä!

  Kiitos ihanasta blogista ja monista viisaista ajatuksista.

 • Elli

  Jee synttärit, onnea!

  Reilu vuosi sitten muutettuamme poikaystäväni kanssa uuteen kotiin Vallilaan, kerroin siskolleni block-valaisin haaveestani. Tällöin siskoni sanoi taas, että lue sitä pupulandia blogia, siellä Jenni pohtii ihan samoja asioita. En ollut aikaisemmin lukenut muotiblogia, vaan ihan vanhanaikaisesti lehtiä :D Olen aina inhonnut tietokoneella istumista, mutta uuden älypuhelimen myötä blogisi tuli tutuksi. Ja nykyään kotimatkaan kuuluu Pupulandia :) Makusi on lähellä omaani, ja voi kuinka rakastan lintuverhojasi, pampula mattoasi, punaista turbaaniasi, kukkiasi, Samu-Jussi Kosken neuletta ja uusia glitterin korvakorujadi!

  Hienointa mitä olen sinulta oppinut, on se ettei kaikkea tarvitse/voi itse omistaa. Voi mikä oivallus! Saan jo niin suuret fiilikset siitä, kun käyn kaupassa pitämässä maailman kauneinta Sarjaton sarjan kahvikuppia kädessä :D Välillä pelkkä katselu riittäköön!

  Jään innolla odottamaan lupaamaasi juttua alkolin käytöstä. Mukavaa syntymäpäivää ja hauskaa alku kevättä (?) !

 • Ankisan

  Täällä kirjoittelee Annika 21 vuotta. Opiskelen tällä hetkellä musiikki- ja mediajohtamista vaihtarina Hollannissa, mutta alun perin tulen Keski-Suomesta. Lempiasioita on rooibos-tee ja kaikki keltainen.

  Tykkään näpräillä ja puuhailla visuaalisten juttujen kanssa, ja Pupulandia inspiroikin hurjasti. Omaa blogia pidän lähinnä kanavana kuulumisien kertomiselle ja kaatopaikkana sille ylitsevuotavalle hehkutukselle, mitä en muualle enää kehtaa tunkea. Se löytyy tämmöisestä osoitteesta: yeahwindmills.blogspot.com

  Onnea paljon ja kivaa lopputalvea!

 • Elina

  Moi!
  Olen 24 vuotias teologian opiskelija pääkaupunkiseudulta. Olen lukenut sun blogia nyt noin puoli vuotta säännöllisesti ja olen tykännyt tosi paljon! Aina laadukasta, kiinnostavaa luettavaa:)

  Aloitin itsekin pitämään blogia noin kuukausi sitten. Aihepiirini on aika erilainen, mutta blogisi on silti ollut suuri inspiroija minulle:) Blogini löytyy http://www.uusavuttomanekokoti.vuodatus.net

  Ihanaa syntymäpäivää sulle!:)

 • Malva

  Onnea!!!

  Malva täällä, 44v, länsirannikolta.

  Ja joku blogintapainenkin löytyy: helmielama.blogspot.com

 • Moi Jenni! Minä oon Noora, 25 vuotta Kalliosta. Oon lukenu sun blogia varmaan vasta vuoden, mutta oot yksi lemppareista. Kerran muuten näinkin sinut, kun olin tulossa Leppävaarasta junalla :) Sulla on aurinkoinen ote mistä tykkään, ja muutenkin olet aito ja persoonallinen. Teidän kotikuvat on myös aina toosi kauniita ja saa ihan kateudesta vihreäksi :P Hyvää syntymäpäivää siis sinulle!

  http://brightcolorsofmine.blogspot.fi/

 • Mari

  Onnea!
  Olen Mari, 18 v lukiolainen, eli kanssa varmaan lukijoiden nuoremmasta päästä. Tykkään blogistasi, koska täällä on niin rauhoittava ja klassisen tyylikäs tunnelma. Pidän kovasti useista vaatteistasi ja toivon, että osaan itsekin olla yhtä tyylikäs 29 vuotiaana!

 • ondoyer

  Moi Jenni ja onnea! Mä oon roikkunut mukana Belgia-ajoista asti (itseasiassa just yksi päivä muistelin sun postausta siitä kun kävit vaihdon jälkeen siellä, erosit ja palasit mukanasi punaisen korkokenkäparin kera :-) Hassua, että melkein 6 vuotta on jo mennyt, tuntuu ihan hujaukselta.

 • nupsi

  Heipähei ja paljon onnea syntymäpäivänäsi Jenni! :)

  Olen viime vuonna täysi-ikäistynyt savolainen lukiolainen, joka puurtaa parhaillaan kirjoituksiin ja pääsykokeisiin valmistautumisen parissa. Olen seurannut jo blogiasi luultavasti lähes 5 vuotta (ja melkein joka päivä olen blogiisi kurkannut!), ja on kyllä hauska ajatella kuinka paljon itsekin on kasvanut tässä blogisi seurailun ohella vuosien mittaan. :) Tykkään ihan hiiiirmu paljon kaikista jutuista mitä tänne kirjoitat ja on aina yhtä hassua huomata kuinka usein pukeutumisesi ja ajatuksesi osuvat täysin samanlaisiksi kuin minulla! :D Kiitos siis hurjan hyvästä blogista, olisi hassua jos ei voisi tsekata illalla mitä pupulandiaan kuuluu. :)

 • Onnea Jenni, vuodet tulevat vierimään yhä nopeammin ja nopeammin! Mä valmistuin musiikin maisteriksi 29-vuotiaana ja muutenkin elämä muuttui aika kovasti. Nyt nelkyt ja risat-vuotiaana on seesteistä…

  Tykkään siitä, että et kaihda kuumiakaan asioita blogissasi!

  http://fabfortysomething.blogspot.fi/

 • Venla

  Moikka!
  Olen 19-vuotias tyttö ja opiskelen journalistiikkaa samaisessa kaupungissa kuin sinäkin ilmeisesti aikoinaan :)
  Olen seurannut blogiasi jostain yläasteen lopuilta asti. Yläasteikäisenä tyylisi oli aika kaukana omastani, mutta jostain syystä blogisi on pysynyt suosikeissani vuodesta toiseen, vaikka muut silloin seuraamani blogit ovat hiljalleen pudonneet pois joukosta.

  Nykyään blogisi on yksi ehdottomista suosikeistani ja onpa tyylisikin alkanut kolahtaa vuosi vuodelta enemmän ;) Arvostan blogeja, joista huomaa, että ruudun takana on oikeasti älykäs ja hyvä kirjoittaja. Nykyisen blogimassan seasta on vaikea löytää uusia helmiä, joista löytyisi sekä laadukkaita kuvia että tekstiä.

  Ihanaa synttäriarkipäivää ja iso kiitos blogistasi!!

 • Hei Jenni, onnea syntymäpäivänä ja kiitos ihanan päivänpaisteisesta blogistasi!

  Olen itse valmistumassa pian kuvisopettajaksi mikäli – toivottavasti – pakko – saan gradun valmiiksi. Elämä on muutenkin aika keskeneräistä, mutta ihanaa! :)

 • Pumpuli

  Heippa Jenni ja hyvaa syntymapaivaa Sveitsista! Eli en varmasti ole kaukaisin lukijasi, mutta melko hyvanmatkan paassa kuitenkin. Blogisi tulee jokapaiva tsekattua ja on ihana lahes jokaikinen kerta saada lukea uusi teksti! Itse vaikutan maailmassa lahinna meikkaajana taalta voit itseasi viihdyttaa meikkisivuillani: http://www.lumousmakeup.com, joissa voi lukea jopa kahta blogiani: toinen kertoo taustatarinoita eri rakastettavista hahmoista ja neuvoo heidan maskien teossa, toisessa ihailen ja pohdin catwalk meikkeja inspiraation etsimisen merkeissa. Enjoy! :)

 • petra

  pienen merkin jätän minäkin nyt itsestäni, ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. :> en itsekään perusta näistä pakkojuhlintapäivistä, mutta syntymäpäivän kohdalla teen poikkeuksen. minusta sen idea on ihana – että juhlitaan toista vaikkei hän ole saavuttanutkaan mitään ”merkittävää”, kunhan vain on olemassa. joten hyvää syntymäpäivää, parahin Jenni! ihanaa, että olet.

 • Silja

  Paljon onnea, Jenni! Olen lukenut blogiasi ihan melkein alkuajoista lähtien, ja blogiminäsi tuntuu oikeastaan jo vanhalta ystävältä :) Olen tosi laiska kommentoimaan, mutta joka jutun aina luen! Blogisi alkuaikoina olin tamperelainen opiskelija, nyt helsinkiläinen kotiäiti (no joo, gradukin on vielä kesken). Kiitos blogisi ihanan mutkattomasta ja pirteästä meiningistä!

 • anniej

  moi! tässä tervehtii 25v helsinkiläinen neitonen. harvoin kommentoin, vaikkakin olen lueskellut jo vuosia.

  tänään olen vihdoin viettänyt rauhaisaa vapaapäivää, laulattanut pyykkikonetta ja vihdoinkin tehnyt kunnon ruokaa – näin sinkkuna kun aika harvoin jaksan itsekseni kokkailla. nyt odottelen skype-puhelua maailman toiselta puolelta jotta pääsen vaihtamaan kuulumiset parhaan ystäväni kanssa. :)

  synttärionnittelut sinulle jenni, ja iloa päivääsi!
  ps. siitä olen samaa mieltä tuttavasi kanssa että aina on hyvä aika järjestää kunnon juhlat. :-)

 • Edustankin sun vähän nuorempaa lukijakuntaa! :) Oon 16-vuotias lukiolaistyttö Kotkasta, mutta asun nykyisin Kirkkonummella ja käyn kouluani Espoossa.
  Sun blogi on yks niistä, joita oon lukenut kaikkein pisimään – hyvin uppoaa sun jutut vähän nuoremmillekin lukijoille! Pupulandiaa lueskellessa mieli automaattisesti piristyy – ehdottomasti blogi, jota luetaan teekupposen kera kaikessa rauhassa.
  Jatka samaan malliin, täällä tykätään! Hyvää syntymäpäivää tietysti myös :)

  Sara,
  blurrybluebird.blogspot.fi/

 • Iida

  Ihanaa ja rentoa syntymäpäivää, Jenni! :) Täällä kirjoittelee 18-vuotias (mutta vajaan kahden viikon kuluttua 19, jee!) abiturienttityttö Oulusta. Olen seurannut blogiasi melkein koko lukioaikani, enkä aio lähiaikoina lopettaa!

 • äm

  Onnittelut Tampereelta!!

 • Noora

  Heippa! Paljon paljon onnea Jenni, vaikket synttäreitäsi sen enempää juhlikaan:) Oon 17-v. tyttö Turusta ja päädyin lueskelemaan sun blogia ehkä puolisen vuotta sitten ja kovasti oon tykännyt:) Sun postaukset ja ajatukset ja tyyli on aina tosi piristäviä ja niistä tulee hyvä mieli:) Mäkin pidin askartelu- ja leivontablogia hetken aikaa, mut päädyin siihen, että se ei oo mulle rentoutumista, vaan siitä tulee enemmänkin paineita. Sen kokeilun myötä löysin kuitenkin paljon muita hyviä blogeja ja nykysin luen päivittäin kymmeniä blogeja, enkä oikein vois kuvitella enää arkea ilman niitä. Oikein kivaa tammikuun jatkoa!:)

 • lotta

  Hyvää synttäriä Jenni! Mä olen tyttö Helsingistä ja sun blogin aikana ihan konkreettisesti aiukuistunu. Vuonna 2008 aloitin yläasteen, ja pian täytän jo 18! Aika menee valtavan nopeasti, tuntuu että vasta eilen äiti lähetti sähköpostissa muutamia blogien linkkejä kun halusin jotain lukemista kipeänä ollessani. Niiden linkkien joukossa oli ainankin nelliinan ja sun blogi, joista sitten lukulistaan jäi pupulandia. Muistan monia postauksia vieläkin kovin elävästi, sun matkan pariisiin muotinäytökseen, paljettirusetin, sun ja miikan tapaamisen, indiedaysajat, hoikkuuskeskustelutkeskustelut, sun juoksuinnostumisen, ja sen erään korsetin (mitä ei muuten vieläkään olla nähty :D!) Kiitos kaikesta Jenni, vaikka en aina olekkaan samaa mieltä, olen siitä ihan iloinenkin. Se osoittaa että en enää ole samanlainen lapsi ilman omaa maailmankuvaa ja -katsomusta, kuin aivan blogisi alussa. Olet kaunis ja hieno ihminen, ja arvostan sinua suuresti :)

 • Heipä hei, täällä 25-vuotias ikiopiskelija ja myös bloggaaja Tampereelta! Onnittelut syntymäpäiväsi kunniaksi ja onnea pitkästä ja menestyksekkäästä blogitaipaleesta! ^^ Pidät uskomattoman hienosti jos minkämoisia lankoja käsissäsi ja tuotat upeaa materiaalia, jota ei puutu herkkyyttä, syvyyttä ja kauneutta. Herätät runsaasti hyviä keskusteluja ja inspiroit lukijoitasi monella tavalla. Osaisinpa/jaksaisinpa tehdä itsekin yhtä hienoa jälkeä! Kiitos siis monitasoisen inspiroivasta blogista! ^^

 • Tylli

  Hyvää synttäripäivää!

  Olen 26 v. Laura Helsingistä. Olen lukenut blogiasi usemman vuoden. Näin mediaihmisenä on ollut tosi mielenkiintoista seurata ihan yleisestikin tätä somen ja blogimaailman hurjaa kehitystä ja sinun blogisi on mielestäni onnistunut esimerkki siitä, mitä kaikkea hienoa tässä sfäärissä voi saada aikaan.

  Kiitos myös muuten hyvistä Spotify -listoista. Olen löytänyt niiltä monta uutta, mielenkiintoista tuttavuutta! :)

 • Terve sankari! Onnea päivääsi :-)

  Tässä Maijja, bloggaajana viisi- ja kulkijana 27-vuotias. Oon kuvisopettaja, pohjoisen rakastaja, innostuja, pohdiskelija ja rakensin tässä syksyn mittaan siirrettävän pihasaunan! Täällä sun tontillasi käyn, koska olet valoisa, mukava ja sanoissani rohkea, silti huomaavainen. Ne on tärkeitä ja kauniita asioita.

 • Helou, itsellänikin oli hiljan synttärit, täytin 23.

  En edes millään muista, koska olen aloittanut blogisi lukemisen, mutta muistan sun bloganneen indiedaysilla.

  Mäkin oon just aloittanut blogin! :)
  http://2-roads-diverged.blogspot.co.uk/

 • Anna

  Olen lukenut blogiasi aktiivisesti viime kesästä lähtien. Pidän sen iloisuudesta ja vaihtelevuudesta. Parhaiten mieleen on jäänyt konjakkisten kiilakorkonilkkureiden metsästys avullasi tuossa muutama kuukausi sitten. Ihan samanlaisia kuin sinulla en löytänyt, mutta aika lähelle pääsin kuitenkin :) Hyvää synttäri-iltaa, Jenni!
  – Anna, 35, Turusta

 • Ingaaa

  Hih, onneksi olkoon! Itselläni on huomenna juurikin 23-vuotis synttärit.:) Lahjaksi mieheni asensi meille uuden lattian, täällä mennään nyt villasukkarallia laminaatin pintaa pitkin.:)

 • Kati

  Onnee! :) Ja sellanen tuli mieleen, että Pupulandia on eka blogi, jota aikoinaan aloin vakituisesti seuraamaan. Oltasko tässä nyt sit joku 2,5 vuotta roikuttu mukana :)

 • ninsku

  Täällä päin on 16-vuotias tyttö Etelä-Suomesta, joka opiskelee media-alaa ja harrastaa kitaran soittelua ja epäsäännöllisen säännöllistä rentoa liikkumista ja ulkoilua.

  Oon vuoden tai pari seuraillut sun blogia ja täältä saa aina mielettömästi inspistä. On kiva, että täällä on todella erilaisia juttuja ja monista asioista oonkin täältä ekana lukenut :) Laiskanpuoleinen oon kommentoimaan mut onnea paljon sankarille! Tähän blogiin on aina kiva palata.

 • Oon 30-vuotias Jenni Rotonen -fani ja syön tässä sohvalla suklaata ja fiilistelen yhtä poikaa, johon oon ihastunu ja onneksi seki myös muhun! :)

 • Anniina

  Hellou! Tääl pääst silloin tällöin kommentoi Etelä-Suomest kotosin oleva tasan kakskybänen opiskelija Anniina. Täl hetkel vaikutan Saksas :) Blogiasi on mukava lukea kun kuvat on niin nättejä, julkaiset usein ja tekstikin hyvää ja kiinnostavaa, kiitos siitä :) Ja onneks olkoon sinne päähän ;)

 • jude

  Onneks olkoon! itsekki täällä viettelen tänään synttäreitä toisin 23 vuotta mulla mittarissa vasta :) Itsekkään en kyllä aatellut synttäreitäni mitenkään juhlistaa, joten himassa oleilua vaan tavalliseen tapaan. Aloitin lukemaan sun blogia pari vuotta sitten ja vieläki oon lukijana pysynyt alusta lähtien.. Jatka siis samaan malliin niin pysyn jatkossakin ;)

 • Aika on mennyt ihan kamalan nopeasti, muistan vielä niin hyvin kun alkuaikoina eksyin blogiisi ja kaikki blogijutut oli niin uutta. Erityisen hyvin on jäänyt mieleen se, kun matkustit vaihdossa(?) tapaamasi miehen luo jonnekin ulkomaille (ei pysty tätäkään maata muistaan :D) ja palasit ilman miestä mutta ihanien kenkien kanssa, tai jotain sinne päin. Toi oli niin piristävän positiivisesti kerrottu sillon aikanaan että jostain syystä se jäi mieleen. Toinen hassu hetki oli se, kun tajusin joitain vuosia sitten että mähän tiedän sun pikkuveljen, samassa lukiossa kun ollaan oltu ja saatoin olla sen tutorikin, en ihan varmaks muista. Tajusin sen jostain facebookiin lisätystä kuvasta, jossa veljes ja sinä olitte ja aloin miettiin että kylläpä sen isosisko on jostain tutunen näkönen ja nimikin on tutun kuulonen… Ja sit välähti, aika hitaasti tosin. Joka tapauksessa hyvää synttäripäivää! :)

 • VILMA

  Olen 17v. opiskelija Kuopiosta, ja olen lukenut sun blogia varmaan noin vuoden? verran. Vaikka tyylisi eroaakin omastani aika paljon, tykkään tosi paljon sun kirjotustyylistäsi ja blogisi sisällöstä muutenkin:> Tulevaisuudessa toivon tekeväni töitä muodin parissa ja paras tapa tähän asti ruokkia sitä muodinnälkää on ollutlukea blogeja joista sinun on yksi lemppareista! Hyvää synttäriä:>

 • Chatte

  Moikka! Olen 20-vuotias teekkarityttö Tampereelta. Kuten monet ennen minua kirjoittaneet, olen minäkin hyvin laiska kommentoimaan. Luen silti kaikki postauksesi! Pidän erityisesti pohdiskelevista kirjoituksistasi, ne ovat todella ajatuksiaherättäviä.

  Tänään olen ottanu vapaata ja hemmotellut itseäni käymällä kampaajalla. Ostin myös elämäni ensimmäisen rannekellon, jota nyt vilkuilen innoissani muutaman minuutin välein! Matkasin myös Jyväskylään viikonlopunviettoon poikaystäväni luo.

  Mutta oikein ihanaa torstaita synttäritytölle, jatka samaan malliin!

  -Chatte :)

 • Kati

  Paljon onnea!

  Täällä on 24-vuotias turkulainen pari vuotta sitten rouvautunut henkilö, joka on seurannut blogiasi reilun vuoden. Olen opiskelujeni loppusuoralla ja tällä hetkellä on pienoinen paniikki tulevaisuudesta, töistä ja isoksi kasvamisesta. Onneksi ei ihan vielä tarvitse kuitenkaan aikuistua. :)

  Kirjoitat tosi mielenkiintoisista asioista, jotka usein koskettavat omaakin elämääni ja siksi tykkään seurata blogiasi. Arvostan blogissasi myös kaunista ja monipuolista kielen käyttöä sekä absoluuttista yhdyssanavirheiden puutetta. :) Myös ihanat kuvat tuovat piristystä päivään. Kiitos sinulle mukavista hetkistä!

 • Onnea Jenni!

  Mä olen seurannut sua varmaan melkein alusta asti, ensimmäisiä muistikuvia taitaa olla erosi kaukosuhteesta. Kiitos näistä vuosista! :)

  Mä olen 23-vuotias kauppakorkeakoulun opiskelija, sydämeltäni kokkolalainen mutta tällä hetkellä virallisesti jyväskyläläinen. Olen kirjoitellut omaa blogia ihan muotiblogimaailman alkuajoista asti, välillä lopettanut ja sitten huomannut etten osaa olla ilman, ja taas jatkanut! Nykyinen blogini, johon puran kaikkea mua inspiroivaa, löytyy osoitteesta http://this-inspires.blogspot.com.

  Pupulandia on kehittynyt koko ajan, ja on hyvä yhdistelmä kauniita kuvia, haaveita, arkea, sinua ja muita, hömppää ja asiaa. Ja varsinkin positiivisuutta! :) tällaisten blogien avulla saa irrotettua otetta omasta arjesta jo ihan lyhyenkin nettihetken aikana, ja sitten jaksaa taas puurtaa esseitä ja siivota vessaa. :)

 • Oi ihana postaus! Olet niin ihana ja symppis ja kaikkea <3

  Olen ihan kohta 21 täyttävä neitonen ja se tuntuu itsestä ihan hirveän paljolta :D Paljon onnea<3

  XX
  MI MI MENDINE, blogi muodista, trendeistä ja inspiraatiosta

 • Marju

  Paljon onnea Jenni! Olen lukenut blogiasi jokusen vuoden ja pidän tyylistäsi kirjoittaa. Välillä luen harvemmin mutta sitten taas palaan tsekkailemaan onko tullut uusia juttuja. Pidän blogisi tyttömäisestä, pastellisesta keveydestä mutta myös siitä ettet kaihda vaikeampiakaan aiheita. Itse täytän tänä keväänä jo 40v. Ja aion juhlia sitä matkalla, johon olen saanut kivasti inspiraatiota sinulta.

 • Minttu

  Onnea sulle!! toivottelee 18-v lukiolaistyttö täältä kaukaa pohjosesta :)

 • *jossu*

  Hyvää synttäriä, vietit sen nyt sitten kuinka vaan :)! Täällä ikätoverisi, tällä hetkellä Pohjois-Suomesta. Oon lukenut sun blogia jo useamman vuoden, taisin aloittaa joskus kun sekä sinä että minä asuimme Jyväskylässä, varmaan ihan se sama paikkakunta sai alunperin lukemaan.
  Itsekään en tykkää juhlia synttäreitä (saati uuttavuotta, juhannusta yms. ”pakkojuhlia”, vappu on ainoa josta tykkään, sisälläni asuu edelleen pieni opiskelija :D), tulee liikaa paineita! Saa sitten nähdä mitä ensi vuonna.. Toisaalta jos kaikki kaveritkin pitää kolmekymppiset, niin kukaan ei ehkä ehdi huomata jos itse jätän bileeni välistä ;)

 • Kristiina

  Ihanaa synttäriä Jenni! On muuten lukijanakin mukava lueskella keitä muita täällä blogissasi pyörii :) Itse olen muodista kiinnostunut lukion ensimmäistä luokkaa käyvä neiti pääkaupunkiseudulta.Tulevaisuuden suunnitelmista ei ole hajuakaan, mutta ei kai tässä nyt hätä vielä ole :D Blogisi oli ensimmäinen blogi, jota aloin lukemaan puolisen toista vuotta sitten ja siitä lähtien olen joka ikisen postauksen lukenut ja tykännyt hirmuisesti! Tapasi kirjoittaa on aina niin kovin kaunista :) Ylivoimaisesti lemppariblogi!<3

 • Kaisla

  Paljon onnea, Jenni-tyttönen!

  Olen 28-vuotias turkulainen ja löysin ihanan blogisi pari vuotta sitten. Se oli oikeastaan ensimmäinen blogi, jota rupesin seuraamaan, ja se on myös pysynyt yhtenä suosikeistani, koska olet fiksu, hauska ja tyylikäs.

  Elelen avoliitossa ja teen informaatikon hommia it-firmassa. Nyt olen tosin joutunut osa-aikaisesti lomautetuksi taloudellisista syistä ja yritän kovasti löytää uuden työn, mikä tuntuu vaikealta minun kirjasto- ja tietopalvelualan koulutuksellani. No, yritän pysyä myönteisenä, onhan elämässä paljon kaunista ja hyvää. Pupulandia piristää, kiitos siitä!

 • Katariina

  Onnea!!
  Minullakin tulee kohta 29 täyteen. En tiedä pukkasiko kriisiä sitä ajatellessa vai tajutessani, että hyvä ystäväni täyttää pian 30. Hui! Mutta mukavaa juhlapäivää siis! :)

 • Ami

  Oon 16- vuotias lukiolainen ihan vähän Oulun alapuolelta, ja oon lukenu sun blogia ehkä noin kaks vuotta. En muista miten löysin tän, mutta aina oon täältä sun postaukset lukenu ja ne on ollu ihania <3 :) Kohta pitäis pakata, että pääsee piiitkästä aikaa viikonlopuksi Rukalle lautaileen <3

 • Armastus

  Hei Jenni,

  tajusin juuri kuinka pitkään olen lueskellut blogiasi – jo vuosia! Jokin julkaisemissasi jutuissa ja asenteessasi on saanut minut klikkailemaan blogisi auki aina vain uudestaan. Kiitos siitä jostakin!

  Itsehän olen 21-vuotias nuori nainen ja opiskelen ja elelen Oulussa. Aamulla valmistautuessani lähtöön ajattelen, että tämä päivä on hyvä päivä ja jotain tosi jännää tapahtuu tänään. Tajusin myös tuossa yksi päivä, että tuntuu välillä aika kamalalta olla ihastunut johonkuhun tietämättä toisen tunteista, mutta silti se on parasta mitä tiedän.

  Ihanaa ja valoisaa kevättä ja paljon onnea syntymäpäiväsi johdosta!

  P.s. Uusimman Anna Kareninan soundtrack houkuttelee tunteilemaan vuolaasti omalla kotisohvalla.

 • Paaaaljon onnea!

  Olen parikymppinen toimittaja (ja opiskelija, mutta gradu saa vielä odottaa, kun töitä riittää) ja asun tällä hetkellä Tampereella. Mietin, että kaipaan vähän pohjoiseen, vaikka Tampere onkin oikein mainio kaupunki. Ja kaupungissa haluan ehdottomasti asua, en maalla. :) Nyt on vielä sellainen elämänvaihe, että on helppo muuttaa töiden perässä tai muuten vain. Ulkomaillakin olisi vielä mukava ehtiä asua hetken aikaa ennen paikalleen asettumista. Pitemmän aikavälin haaveisiin kuuluu oma asunto ja inspiroiva työ. Tavoitteena on onnellisuus ja se, että voisi kokea tekevänsä jotain hyödyllistä ja tärkeää. Sellaista, joka auttaa maailmaa edes pikkuisen. Olen kiitollinen siitä, miten hyvät edellytykset minulla tavoitteen saavuttamiseen on: rakas puoliso ja muita läheisiä, monenlaisia työmahdollisuuksia ja niin edelleen.

  Hömppäblogini on täällä: http://hosuli.blogspot.com

 • Maribel

  Paljon onnea Jenni! Ja kiitän nyt samalla ihanasta blogista. Pidän blogisi monipuolisuudesta. Löydän täältä inspiraatiota pukeutumiseen, mutta sisältö ei jää ainoastaan pinnalliselle tasolle, vaan käsittelet asioita laidasta laitaan, hömpästä syvällisempiin juttuihin. Luen päivittäin, mutta yleensä en saa aikaiseksi jättää kommenttia.

  Olen 25-vuotias kahden lapsen äiti. Naisellinen nainen, rakastan mekkoja ja yksinkertaista tyyliä pienillä jujuilla. Nyt kotona ollessa on tosin kätevintä hengailla kotivaatteissa ja säästää lempivaatteet kuolalta ja vauvanruoalta. :)

 • Noora

  Onnea!

  Olen Noora, 26 v. Olen lukenut blogiasi jo useamman vuoden, mutta en ole koskaan tainnut kommentoida mitään. Seuraan blogiasi varmaankin siksi, että se on ihanan positiivinen sekä sisältää asiaa ja kauniita kuvia sopivassa suhteessa. Toivottavasti jatkat samaan malliin jatkossakin :)

 • Paljon onnea ihana Jenninen!

 • Heippa Jenni ja ihanaa syntymäpäivää!
  Olen Iida, 17-vuotias lukiolainen täältä Porin suunnalta. Lukiossa on tällä hetkellä menossa toinen luokka ja ensi vuonna olisi tarkoitus kirjoittaa ja saada yo-lakki. Haaveenani olisi jonakin päivänä valmistua eläinlääkäriksi, sillä eläimet ja niiden auttaminen ovat aina olleet lähellä sydäntäni.
  Eläinten lisäksi olen kiinnostunut musiikista ja muodista sekä kirjoitan myös omaa blogia ( http://atc24h.blogspot.com ), josta löytyy juttuja niin vaatteista, omista kiinnostuksen kohteistani sekä kuulumisistani. Harrastuksiini kuuluu ratsastus, tennis ja pianonsoitto sekä oman mäyräkoirani kanssa puuhailu.
  Olen lukenut blogiasi nyt noin kolme vuotta ja se on ollut suosikkini jo pitkään. Tykkään aiheista, josta kirjoitat sekä kaikista lisäämistäsi kuvista. Blogistasi saa paljon inspiraatiota sekä hyvää mieltä, jota välittyy sieltä tänne ruudun toiselle puolelle.
  Kiitos, että pidät näin ihanaa blogia! ♥

 • Koo, 25v. Kokkolasta lueskelee.
  Olen Jyväskylästä kotoisin ja asuin siellä silloin kun olit siellä opiskelemassa.. ja meillä on muutamia yhteisiä tuttuja sieltä :)

  Juuri olen keksinyt itselleni vapaa-ajan harrastukseksi bloggaamisen, joten bloginraakileeseen saa käydä tutustumassa.

  ONNEAPONNEA!

 • Hurjasti onnea Jenni! :)

  Jotain itsestäni… Olen Satakunnasta, vielä tämän välivuoden kotona asuva 19-vuotias neitokainen. Toivon mukaan syksyllä asun muualla ja käyn opinahjoa, jonne nyt haluan päästä. :) Rakastan käsitöitä (etenkin korujen tekoa), valokuvaamista ja ympäripyöreästi kauniita, visuaalisia asioita.

  En muista kuinka kauan blogiasi olen lukenut, mutta kauan! Ja samalla blogisi on suosikkini. Se on blogi, jonka joka päivä klikkaan ihan ensimmäiseksi auki ja luen innolla uudet postaukset. Pidän todella paljon vaate- ja kirjoitustyylistäsi, kuvistasi ja ajatusmaailmastasi. Minusta myös tuntuu, että pystyn samaistumaan jonkun verran, olen esimerkiksi itsekin ollut aina luonnostaan hoikka ja saanut kuulla siitä. Siksi onkin ollut mahtavaa lukea ajatuksiasi ja huomata, etten ole asian kanssa yksin.

  Mielestäni on hienoa, että suosit laadukkaita tuotteita ja liputat kotimaisuuden puolesta, kuten itsekin teen. :) Lisäksi kannatan vahvasti kestävää kehitystä mm. kirppareilla käyden. Niin ja pakko vielä mainita, että oli inspiroivaa lukea ”hypystäsi tuntemattomaan”, sillä olen itsekin hiljattain ymmärtänyt, että elän elämääni itseäni varten ja alkanut viime syksynä pohtia mitä juuri itse haluan elämältä.

  No, nyt taisi tulla höpötettyä liikaakin.. :D Omaa blogia kirjoittelen osoitteessa http://poimittujamustikoita.blogspot.fi/. :)

 • Hyvää syntymäpäivää Jenni!

  Aloitin lukemaan blogiasi varmaan neljä vuotta sitten. Silloin kirjoitin vielä omaa ensimmäistä muotiblogia, mutta nykyään kirjoittelen ihan erilaista blogia (käsitöistä, kirjoista, elokuvista…). Taitaa olla blogi nro 4. :D

  Olen 24-vuotias opiskelijatyttö Oulusta. Olen viikon ajan käyttänyt aika monta tuntia päivästä tieteellisen tekstin kirjoittamiseen ja toivon, että huomenna saisin esseen valmiiksi, että voin keskittyä kämpän sisustukseen (ja toivottavasti myös siivoukseen). :)

  Sun blogisi on lähes aina sellainen päivän piristys ja joka saa ajattelemaan asioita eri näkökulmasta tavalla. Minä toivon, että jatkat samaan malliin.

  Ja sitten linkki blogiini, vaikka laitoinkin sen tuohon ylös: http://nymphalisio.blogspot.fi/

 • Katruska

  Paljon onnea! Olen seurannut blogiasi jo jonkun aikaa, mutta omani aloittanut vasta. Olen ihan noviisi näissä asioissa, mutta sopisvasti kirjoittelin esimmäisen postauksen itsestäni tänään. http://www.lily.fi/palsta/mademoiselle-me

 • Emilia

  Mahtavaa synttäripäivää Jenni :-)

  Tajusin juuri että olen lukenut tätä blogia useita vuosia enkä ole kertaakaan tainnut jättää merkkiäkään itsestäni. Eli nyt onkin jo korkea aika. Asustelen myös Helsingissä, täytän parin kuukauden päästä 30 ja olen aivan järkyttävä kenkäfriikki. Ja jos kavereilta kysyttäisiin, niin myös laukkufriikki. Mutta ei kysytä niiltä ja en myönnä mitään :-) Asustelen Taka-Töölössä ja olen tukevasti työelämässä kiinni, vielä kylläkin mietin että mitä minusta tulee isona.

  Ja ei niillä juhlilla niin väliä, kunhan viettää sen haluamassaan seurassa (tai vaikka yksin niin kuin minä viime vuonna ikäkriisin syövereissä, tulin suoraan töistä kotiin mököttämään :-D en kylläkään suosittele yksin juhlimista vaihtoehtona). Toivottavasti sulla on ollut kiva synttäripäivä ja jatka samaan tahtiin, oot aivan ihana ja yks mun lempibloggaajista!

 • elina

  Oon seuraillut sun blogia jo vuoden tai pari mutta kommentoinut vaan muutaman kerran. Nyt saat kuitenkin synttärionnittelukommentin! Onnea paljon ja kiitti kivasta blogista :-)

 • L

  grattis på födelsedagen! Jag är en 26-årig studerande från Vasa. Jag har läst din blogg i kanske ett halvår, ungefär. Blir glad av den, och tycker att du har en otroligt fin och avslappnad ”vardags-stil” som man kan inspireras av. Hoppas du förstod fast jag skrev på svenska :)

 • Suvi

  Hyvää syntymäpäivää sulle, Jenni!

  Olin sillon mukana pelaamassa Racketballia Espoossa marraskuussa, jos yhtään naamoja on jäänyt mieleen! :-)

  Mä oon parikymppinen yliopisto-opiskelija ja toivoisin pääseväni tulevaisuudessa tekemään lukion äidinkielen ja kirjallisuuden opettajan työtä. Mä tykkään mm. musiikista, pimeästä, pakkasen kylmettämistä poskista ja Milka-suklaasta. Mun suurin ei-salainen haave on tulla joskus äidiksi :’-)

  Sun blogissa mä pidän erityisesti positiivisuudesta. Mun ikäisillä tuntuu olevan monella itsetunto vielä palasina ja yleensä kuulenkin lähinnä negatiivisia puheita tai valittamista itsestään ja sun ihan toisenlainen näkökulma asioihin on virkistävää! Toivon olevani 29-vuotiaana yhtä tasapainoinen ja sympaattinen kuin on se kuva, jonka olen susta tän blogin perusteella saanut.

 • Moi Jenni! Jos oikein luin, taidan olla tän kommenttilootan kolmas kuvisopettaja. Vuosia mittarissa on 36 ja blogivuosia takana kohta viis osoitteessa http://www.vihreatalo.com. Olen tainnut lukea Pupulandiaa sen alkumetreiltä asti ja luen varmasti vastakin, täällä on tyyliä ja ajatusta.

  Sellaisen terveisen tähän vielä huikkaan että tuo Maijjan blogi on IHANA, suositan lämpimästi kurkkaamaan.

 • Moi ja hyvää syntymäpäivää sulle! Mä olen Milla, vasta 12-vuotias tyttö, mutta silti olen ihastunut blogiisi. Sulla on ihanan pirteitä ja iloisia postauksia joita lukemalla aina ilahtuu.
  Oma blogini: millasof.blogspot.fi

 • Syntymäpäiväonnittelut itärajalta, Jenni! Olen kirjallisuudenopiskelija ja täysipäiväinen (mutten ehkä täysipäinen…) gradun tekijä Joensuusta. Blogiasi olen seuraillut säännöllisesti vasta puolisen vuotta mutta satunnaisia vierailuja on tullut tehtyä jo pidemmän aikaa. Inspiroidun aina kauniista kukka-asetelmista joita blogissasi näkee ja niiden ansiosta muistan toisinaan ostaa kukkia myös itselleni. Toivottavasti joku osti sinulle kukkia tänään! :)

  Oma blogini löytyy osoitteesta http://goingtorain.blogspot.fi ja siellä kirjoittelen milloin mistäkin. Viime aikoina esillä on ollut luonnonkosmetiikka-asiat. Säännöllisesti esiintyviä lempiaiheitani ovat kirjat ja kirppislöydöt. :)

 • ue

  Hyvää syntymäpäivää!

 • Anna

  Heippa, olen 29-vee ja asustelen Keravalla, tällä hetkellä äitiyslomalla 4-kuisen vauvan kanssa.Tämä blogi oli eka jota aloin seurailla vakituisesti varmaan kolmisen vuotta sitten, kun oli vähän tylsää töissä ja googlettelin jotain muotijuttuja…sieltähän sattui silmään Pupulandian sivu, jossa se entisessä indiedaysin blogissa ollut vesiväriläiskä-yläbanneri juttu taimikäsenyton näytti jostain syystä niin kivalta että aloin lukea juttuja:) En ole tainnut kommentoida tänne juurikaan, mutta olen muuten bongannut sinut pari kertaa – kerran työhuoneestani Bulevardilla katselin ulos ja hokasin että tuossahan hiippailee blogi-Jenni, ja sitten pari kesää sitten lentokentällä menossa Sloveniaan satuttiin samalle lennolle..enpä uskaltautunut tulla morjenstamaan kuiteskaan :) Hyvää synttäriä ja jatka kirjoittelua samaan malliin!

 • Malla

  Lämpöiset syntymäpäiväonnittelut Jenni. Olen Malla Jyväskylästä. 39-vuotias, eli aikalailla tarkalleen kymmenen vuotta sinua vanhempi. Inspiroit mua tyylilläsi, ja luen ilostuen jokaisen päivityksesi.

 • jenny

  heipähei! täälläpä pitkän linjan hiljainen lukija helsingistä. oikein ihanaa synttäriä! :)

 • Hauskaa syntymäpäivää Jenni,

  toivottaa Tiia, 34, alunperin helsinkiläinen maailmanmatkaaja, joka viime vuonna päätyi remppaamaan vanhaa hirsitaloa Etelä-Pohjanmaalla amerikkalaisen miehen kanssa. Oon lukenut sun blogia ties kuinka kauan, mutta jostain syystä olen kommentoinut ihan luvattoman vähän. Blogistasi on ollut paljon iloa ja inspiraatiota vuosien varrella. :)

 • K

  kaunista synttäriä jenni :> kymmenen vuotta meillä on ikäeroa, mutta ei haittaa! blogiisi eksyin aikoinaan kuuden vaatteen haasteen kautta, sille tielle sitten jäin. tästä tuli ehdottomasti lemppariblogini ja jollain tapaan oot mulle – josset nyt ihan idolin – niin ainakin tyyli- ja elämäntapaesikuvan edestä :>

  -K

 • Onnea Jenni! Saara Salosta täällä. Olen seurannut Pupulandiaa jo monta vuotta, en edes muista kuinka monta . Joskus Helsingissä tapasimmekin ReUseRepublic-tapahtumassa, ja olit juuri niin mukava kuin blogisi antaa ymmärtää :)
  Toivon, että Pupulandiaa säilyttää saman linjan, harvakseltaan on näin lämpimiä blogeja eetterissä.

 • Hyvää Syntymäpäivää!

  Olen Essi 30v (tänä vuonna 31…). Asun ja työskentelen Tampereella. Olen seurannut blogiasi n. 1,5-2 vuotta ja päädyin tänne kaverini suosittelemana. Tämä on seuraamistani muoto-/tyyliblogeista yksi suosikeistani :) Tykään erityisesti sun tyylistä kirjoittaa ja olen saanut myös monia hyviä inspiraatioita omaan pukeutumiseenkin. Lisäksi olen myös blogisi innoittaman kokeillut sellaisiakin vaate- ja asusteyhdistelmiä joita en ole ennen ajatellut edes kokeilla, esim. statement -kaulakoruit, joita nyt jo löytyy muutama kotoa :) Vaikka vaatteet, tyyli, muoti ja sisustaminen kiinnostaakin paljon, niin pidän myös kovasti käsitöistä. Sen vuoksi olenkin pitänyt jo 5 vuoden ajan omaa neule-/käsityöblogia, Helmiä puikoilla. Nykyisessä palvelimessa olen ollut vain hetken aikaa, sillä edellinen palvelin kaatui ja kaikki kuvat meni sen mukana. Käy tutusmassa, jossa kiinnostaa :)

  Hyvää jatkoa sinulle ja blogillesi! :)

 • Täh

  …siis millä itseluottamuksella luulet ettet näytä kasvoista/kropasta kolmekymppiseltä? et ole mikään babyface enää.

 • jenya

  Hyvää synttärii :D toinen Jenni täällä. Oon luken sun blogia jo 4 vuotta ja tykkään sun tyylistä paljon, kivaa inspiraatiota :)

 • Paljon onnea! Mä olen se pikkupieruissa uutenavuotena Suomenlinnan lauttasatamassa sua älykkäimmäksi bloggariksi kehunut keski-ikäinen (ensi viikolla 35) akka. :)

  Mä rupesin lukemaan sun blogiasi kuuden vaatteen haasteen aikaan ja jäin koukkuun sun – no siihen älykkääseen pohdiskeluusi.

  Oikein hyvää jatkoa ja tervetuloa ensi vuonna uudelle kympille! Kolmekymppisenä on fantsua.

 • Lena*

  Olen kolmekymppinen mimmi ja asun kanssasi samoilla kulmilla. Blogisi on ihana irtiotto arjesta ja tämän hetken stressistä – joka toki edeltää hienoja, uusia asioita.

 • Helen

  Kiitokset mukavasta, hyvän tuulisesta blogistasi. Olen ollut iloinen että olet nostanut esille asioita mistä nykyään muoti meiningeissä helposti vaietaan tai jätetään vain huomiotta.
  En ole koskaan tainnut kommentoida blogiisi aiemmin, vaikka olenkin tätä jo indiedayssistä asti pitemmän aikaa seuraillut. Taidan olla vaan hiljainen sivusta seuraaja, johon kuitenkin jutut vaikuttavat ja laittavat miettimään, vaikken sitä tuokkaan julki.
  Mutta olen siis 21 vuotias Helena, joka on pohjois-savosta koulun perässä joutunut etelä-pohjanmaalle, Seinäjoelle. Opiskelin vuoden muotoilua, joten monet muotoiluun ja visuaalisiin ilmeisiin liittyvät kirjoituksesi ovat kiinnostaneet sen kautta, vaikkei se koulutus minun alani ollutkaan. Olen siis aivan tavallinen melko tuoreessa avoliitossa asuva, liikaa hössöttävä, kitaraa soittava ja kammottavan stressaava nuori nainen, jolla on tulevaisuus edessä, mutta miettii vielä että mitenköhän himputissa saisi tähdättyä tiensä haluttuun suuntaan.

  Nautin lukea blogiasi, se antaa hieman taukoa ja rauhoittumis hetkeä oman arjen hössötykseni keskelle :) pohdiskelevat tekstit ovat olleet todella antoisia, mutta tottakai asukuvat ja arkisempikin materiaali kuuluu asiaan. On ollut hienoa nähdä miten olet itse edennyt haluamaasi suuntaan ja elämäsi on muuttunut. Toivon kaikkea hyvää sinulle jatkossakin!

 • Oikein hyvää syntymäpäivää toivottelee 20-vuotias oululainen lukijasi :)

 • Dina

  Onnellista syntymäpäivää!

  Olen 22-vuotias Turussa asuva lääketieteen opiskelija, joka rakastaa urheilua ja hyviä kirjoja. Olen seurannut blogiasi kolmisen vuotta. :)

 • magdalena

  Täällä blogiasi reilun vuoden lukenut 24-vuotias tamperelainen, joka on tällä hetkellä aivan pihalla siitä, mitä haluaisi isona tehdä. Pienimuotoinen identiteettikriisi meneillään…Blogia kirjoittelen melko intohimoisesti, lähinnä tutuille, mutta toki sitä saavat muutkin lukea. Kovasti tykkään tyylistäsi käsitellä asioita ja kirjoittaa ja myös pukeutumistyylisi kolahtaa ja uskon sen vaikuttaneen myös omaan tyyliini jonkin verran vuoden aikana (:

  http://magdalenatttt.blogspot.fi

 • Nini

  Paljon onnea synttärisankarille! Olen 25-vuotias kuopiolainen lääketieteen opiskelija, ja lukenut blogiasi lähes päivittäin noin 2 vuotta. Tykkään erityisesti tyylistäsi ja elämänasenteestasi! Jatka näin ja aurinkoista kevään odotusta! :)

 • Veera

  Täällä kahden lapsen helsinkiläinen äiti. Pidän blogistasi kovin. Siinä on jotain erilaista ja omalaatuista muihin blogeihin verrattuna.

  Mukavaa syntymäpäivän iltaa!

 • Hyvää syntymäpäivää!

  Blogiasi kurkistelee 26-vuotias taidehistorian opiskelija Jyväskylästä. Kirjoittelen blogia osoitteessa http://hurmioitunut.blogspot.fi/ ja kiertelen mielelläni museoissa, gallerioissa ja kirppareilla, joten nämä aiheet arkijuttujen lisäksi näkyvät myös blogissani.

  Toivottavasti saamme seurata elämääsi blogin kautta vielä pitkään. Pidän erityisesti siitä että aiheesi ovat ihastuttavan monipuolisia eikä sinua voi tiukasti rajat mihinkään lokeroon. Pidän myös tavastasi kirjoittaa ja tuoda asioita esille. Visuaalinen puoli on myös tärkeää. Olet luonut blogistasi siis varsin mukavan paketin lukea ja seurata. Kiitos :) Jatka samaan malliin!

  Hyvää alkanutta vuotta! Toivottelee toinen tammikuun kauris.

 • Salla

  Oulusta 30-kymppinen lukija lähettää synttäriterveiset!
  Joka päivä vierailen sivuillasi, vaikka tyylimme ei oikeastaan kohtaakaan. Olet vain niin mukavan oloinen nainen, että kuulumisiasi on kiva seurata.

 • noora

  Hjalou! Oon Noora, kohta 21-vee. Oulussa tällä hetkellä asustelen ja vuosi sitten valmistuin puutarhuriksi kukkakauppa puolelta :)

  Muodista olen todella kiinnostunut ja sun tyyli kolahtaa tosi hyvin! Pinterestissäkin sua seurailen ja huomaan miten sama maku meillä on :)

  Pupulandiaa oon seurannu jo vissiin n. 2.5 vuotta! Ehdottomasti mun lemppari blogi! Vaikutat kyllä niin ihanalta ja lämpimältä ihmiseltä, jonka kanssa tulis hyvin juttuun!

 • Liisa

  Kivaa synttäripäivää! Täällä kirjoittaa monia blogeja lukeva, mutta ei juuri koskaan kommentoiva 21-vuotias opiskelijatyttö Oulusta.

 • Werty

  Hei onnea! Vietä hauska päivä:)

  Mä olen kotoisin Raisiosta. Oon seuraillu sun blogias noin vuoden-puol vuotta. Ei tuu nyt mitään järkevää mutta onnea vielä!

 • Oikein lämpöiset onnittelut sinulle Jenni! Ei synttäreitä aina tarvitse ihmeellisesti juhlia. : ) Tosin itse täyttäessäni viime vuoden lopulla 23 tein niin, että juhlin monta kertaa etukäteen, kun näin ystäviä ja virallisen päivän vietin itsekseni, laitoin hyvää ruokaa, kuuntelin lempi biisejäni ja fiilistelin mennyttä vuotta. : ) Sellaista pikkuista nostalgisuutta, mutta katse kuitenkin suunnattuna eteenpäin.

  Mie olen täältä itärajalta Joensuusta, opiskelen neljättä vuotta ja hääräilen ainejärjestön keulassa, elelen mukavasti vuokralla ja olen hämmentynyt siitä, kun pystyin innostumaan vajaa vuosi sitten liikunnasta. Oltuani ensin parikymmentä vuotta sohvaperuna.

  Blogiasi olen lukenut varmaan jostain vuodesta 2008 tai 2009 alkaen. : ) Eli aika kauan. ; )

  http://saraseeeni.blogspot.fi/

 • Anni

  Paljon onnea Jenni, tänään on sinun päiväsi! :)

  Olen Anni, 27-v. Vantaalta. Olen seurannut blogiasi jo vuoden päivät, minusta on tullut aivan fani! Minusta olisi tosi kiva jos tekisit ruokaan liittyviä postauksia. Lisäksi olisi kiva kuulla kirjavinkkejä, sekä oletko suunnitellut tälle vuodelle ulkomaan matkoja.

  Hauskaa illan jatkoa!

 • Katja

  Olen Katja, vielä kuukauden verran 18-vuotias tyttö. Asun Tampereella, joskin olen kotoisin Venäjältä. Valmistun lukiosta tänä keväänä, sitä tässä parhaillaan malttamattomana odottelekin, vaikka välissä on vielä parit kirjoitukset. Tulevaisuudensuunnitelmat on tällä hetkellä todella auki, oikis kiinnostelis, mutta loppujen lopuks en sitten tiedäkään onko se SE mun juttu. No, eipä tässä nyt mikään ihan mahdoton kiire ole, ainahan voin pitää välivuoden ;) Olen lukenut blogiasi ties kuinka kauan, mutta kommentteja en ole tainnut jättää kuin kerran tai pari.

 • Minä olen Jemina, pian 21-vuotias turkulainen lifestylehipsteri, jolle tärkeää elämässä on amerikkalaiset sitcomit, leikkokukat ja kävelyretket. Opiskelen virallisesti matematiikkaa, mutta enemmän kiinnostaa tietokoneet, kauniit asiat ja bloggaaminen.

 • Taru

  Olen Taru (25 vuotta) Joensuusta, muutin syksyllä opettajaksi valmistuttuani Helsinkiin. Oon lukenut Pupulandiaa alle vuoden ja tykkään seurata sinun tyyliä. Parasta on kuitenkin siun syvällisemmät pohdiskelut aiheesta kuin aiheesta. Ne on usein sellaisia, mitä olen itsekin pohdiskellut. Pupulandia on minulle rentoutumista: kauniita kuvia, inspiraatiota ja mielenkiintoisia uusia ajatuksia ja näkökulmia. Helsinkiin muuton myötä olen alkanut lukea Pupulandiaa myös uudesta näkökulmasta: tutustuakseni kaupungin tarjontaan, esim. kauppoihin ja kahviloihin. Tämä syksy on ollut minulle aikamoista myllerrystä suurten elämänmuutosten kuten muuton, avomiehestä erossa olon ja työelämään siirtymisen myötä ja Pupulandian lukeminen piristi minua ja auttoi jaksamaan kaiken keskellä. Kiitos siitä! :)

 • Sofia

  Onnea, Jenni! Olen jo vuosia seurannut blogiasi, mutta tämä on ensimmäinen kommenttini :) Blogisi saa aina hyvälle tuulelle, Pupulandia on ikisuosikkini! Yksi syy on se, että blogissa on myös pohdintoja, jotka oikeasti herättävät ajatuksia. Toivottavasti jaksat herättää keskustelua eri aiheista myös tulevaisuudessa, vaikka kurjia kommentteja välillä tulisikin! Sinun ansiostasi uskallan nykyään käyttää arkenakin punaista huulipunaa, joka oli ujolle tytölle iso harppaus :)

  Olen 20-vuotias heppatyttö Pohjanmaalta, tekniikan opiskelija, mutta unelmoin kirjailijan urasta ja riikinkukoista omalla pihamaalla :) Pidän lukemisesta, kirjoittamisesta unelmoimisesta ja pörröisistä poneista. Toivottavasti uusi vuosi tuo mukanaan kaikkea mahtavaa!

 • laulau

  Ihanaa syntymäpäivää ihana Jenni!

  Täällä Pupulandiaa lueskelee 19-vuotias jyväskyläläistyttö journalistiikan opintojensa lomasta. Blogisi olen löytänyt bittiavaruudesta kenties jo viitisen vuotta sitten ollessani itse vielä yläasteella, huhhuh. Iloinen asenteesi ja kaunis olemuksesi häikäisee ammattimaisen ja miellyttävän kirjoitustapasi ohessa, olet ihana! (Ihana ihana ihana, mitä sitä muita adjektiiveja käyttämään, hah,)

 • Oikein hyvää syntymäpäivää toivottaa pääkaupunkilaistunut pohjosesta (tai ainakin melkein) kotosin oleva kohta 31v itseään tytöksi edelleen kutsuva lukija. …mä en vaan ole vieläkään aikuinen…
  Useamman vuoden olen jo blogiasi seuraillut ja sen parissa viihtynyt :)

 • Anna

  Ihanaa syntymäpäivää! Mä olen Anna, lukiolaistyttö Helsingistä.
  Nyt elelen vähän vaikeita aikoja. Ihana vanha mummoni taitaa elellä viimeisiä hetkiään enkä pääse hänen luokseen monen sadan kilometrin välimatkan takia.
  Myös oma tulevaisuuteni pelottaa. Seurustelen ihanan pojan, toivottavasti tulevan elämänkumppanini kanssa. Vaikka yhteinen tulevaisuus näyttääkin sinänsä varmalta, siihen se kaikki varma jääkin. Eikä se edes ole varmaa!
  Minulle rakkaus ja pelko ovat synonyymeja. Kun rakastan, pelkään koko sydämestäni menettää. Mummon lähestyvä poismeno saa ajattelemaan tätä pelkoa. Haluaisin vain maata kainalossa ja kuiskia helliä sanoja jotta mitään pahaa ei voisi tapahtua.
  Silti tiedän että tästäkin selvitään. Tulevaisuus tulee väistämättä, tuoden tullessaan juuri ne oikeat asiat. Nyt kuuntelen Bon Iveria ja yritän rauhoittua, huomenna aamulla on viulutunti.
  <3

 • Anna

  Hei, hyvää syntymäpäivää :) Tuli yhtäkkiä randomisti mieleen, että me ollaan sun kanssa törmätty Nationalin keikalla. Katsoin taakseeni ja tunnistin sinut, ja nojauduin kehumaan blogiasi. :)

  Sama juttu täällä, en tykkää viettää syntymäpäivääni mitenkään kummemmin, tai ehkä tykkäisinkin, mutta jotenkin se juhlien tms. järjestäminen itseni kunniaksi ahdistaa. Täytän ensi vuonna 30 (vaikka ei kyllä tunnu siltä!) ja jo vähän mietityttää pitäisikö sitä silloin järjestää jotakin.. Ajattelin, että hyvä idea voisi olla järkätä 2-3 kaverin kanssa yhteiset juhlat, näin paine ja huomio ei keskittyisi vain yhteen sankariin :).

  Mutta hyvää merkkipäivän lopetusta!

 • Oikein paljon onnea :)

  Olen lukenut blogiasi pitkään ja pidän blogistasi erittäin paljon, koska kirjoitat mielenkiintoisia ja kantaaottavia tekstejä. Lisäksi valokuvat on aina hienoja. Blogistasi huokuu hyvä fiilis ja elämänasenteesi on ihailtava. Kun aloitin blogisi lukemisen olin maantieteen opiskelija, mutta nyt jo valmistunut opettajaksi. Aion muuten toteuttaa elämänohjettasi ja elää itsekin tyttösenä, vaikka vuosia tuleekin lisää.

 • sinp

  Hei, onnea syntymäpäivänäsi (vaikket synttäreitä haluaisikaan juhlistaa, onnea ei voi koskaan olla liikaa)!

  Muutan ylihuomenna, nyt välttelen pakkaamista: lakkasin rumimmat kynnet pitkään aikaan, kuuntelen musiikkia ja haaveilen teleportista. Olen haaveillut teleportista jo kauan, varsinkin talvisin kun ulkona pyryttää ja silti on pyöräiltävä yliopistolle/töihin/jne. Ajattelin, että teleportista voisi olla hyötyä myös muutossa. Jos joku keksisi teleportin, uskaltaisitko kokeilla?

  Olet suloinen ja positiivinen blogi-ihminen, olen lueskellut juttujasi jo vuosia. Kiitos.

 • Niina

  Onnea! :)

  Oon 21-v tyttönen Helsingistä. Sun blogillas on ihana piristävä vaikutus päivään! :) ihania kuvia ja juttuja! Jatka samaan malliin!

 • Sallise

  Olen tyttö ja käyn lukiota. Mietin juuri tällä hetkellä vanhojen tansseja ja fiilistelen weheartitin ihania kuvia ja kuuntelen musiikkia. Toivoisin että tästä vuodesta tulisi paras tähän mennessä! Haluaisin viettää vuoden 2013 ystävieni, sukulaisteni ja perheeni kanssa, sekä tavata uusia ystäviä, matkustella, unelmoida, tehdä asioita joita rakastan yms. Rakastan blogisi kuvien tunnelmallisuutta ja kirjoitat blogiasi mielestäni todella hyvin!! Itselläni on valokuvablogi ystäväni kanssa ja aloitimme sen pitämisen aika vasta. http://www.nowordsneeded-sa.blogspot.com tuossa on meidän blogimme osoite, se on aika keskeneräinen, mutta kehittymään päin ainakin!! :)

 • Paljon onnea, Jenni! :)

  Täällä kirjoittaa yksi pitkäaikainen lukijasi, joka kommentoi todella harvoin, mutta lukee kaikki. :)

  Olen Hanna, myöskin parikymppinen… ;) Opiskelen parturi-kampaajaksi ja kirjoitan melko hiuspainotteista blogia, josta löytyy niin muodonmuutoksia, kampauksia, omaa tukkaa kuin tuotearvioitakin. Rakastan mustaan pukeutumista, tatuointeja, rokkia ja 50-luvun tyyliä. Olisi kunnia saada sinut, Jenni, poikkeamaan blogissani. :)

 • Onnea Jenni! Olen lukenut blogiasi noin kaksi vuotta, ystäväni vinkkasi. Olin itse juuri alottanut bloggaamisen. Jotkut blogit innostava vähän aikaa, mutta sinun blogiasi luen päivittäin, postauksesi piristävät aina päivääni.
  Eli olen 18-vuotias lukiolainen Kirkkonummelta, itse bloggaan, mutta stressin, uupumuksen ja vähäisen inspiraation takia päätin pitää jonkin mittaisen blogipaussin. Olen kirjoitellut vähän kaikkea ja on minulla toinenkin blogi jossa keskityn valokuvaamiseen (http://eviluciablog.blogspot.fi/).
  Tämän on minullekin varmaan ensimmäinen kerta kun kommentoin mitään, olen ollut niin laiska kommentoimaan mitään.
  Mutta hyvää syntymäpäivää vielä Jenni!

 • Nuppu

  Nuppu a.k.a Niina 22v Ivalosta! :) Just nyt oon vaan niin superonnellinen, aloitin viime viikolla äitiysloman ja hoitovapaan jälkeen uudessa työpaikassa saamenkielisessä ryhmiksessä ja tykkään aivan hirveästi. Aamuisin on ihana mennä töihin ja iltaisin on parasta olla oman miehen ja maailman ihanimman yksivuotiaan kanssa kotona. Opiskelut on jo oikeasti loppusuoralla jajajajaja.

  Kiitos blogistasi, kauan olen roikkunut mukana :) Laskeskelin, että ehkä kolme tai neljäkin vuotta. Hullua! Paljon on blogimaailma niistä ajoista muuttunut.

  Olet ihana, oikein hyvää syntymäpäivää!<3

 • Anna

  Hyvää onnea! Kirjoitan sinulle sohvalta. Ikä antaa minulle enemmän ymmärrystä ja armeliaisuutta itseä ja muita kohtaan. Opin kokoajan elämään paremmin, niin että elämä on itselle ja muille hyvä ja kiva. Ei siis haittaa, kun ikää tulee.

 • Hyvää syntymäpäivää pakkasen keskeltä Rovaniemeltä! Itsellä tuohon uuteen kymmenlukuun saman verran armon aikaa, paitsi että syntymäpäiväni on loppuvuodesta. Olen seurannut blogiasi melko kauan ja aina olen viihtynyt. Monet muut blogit ovat tippuneet lukulistalta, mutta ei Pupulandia. Syynä varmaan rento fiilis, aivan kuin jonkun kaverin kuulumisia lueskelisi.

 • Oot kyllä ihan paras tyttönen :) Oon seurannut siun blogia muutaman vuoden ja levität hyvää fiilistä ympärillesi. Kommentoitua ei ihan hirveesti tuu, mutta postaukset luen kyllä :)

  Kiitos siis siitä, että oot kasvanut 29 vuoden aikana juuri tuollaiseksi! Ja pystyn kyllä samaistumaan tuohon, että näyttää nuorelta, hohhoijaa mitä sitä saakaan välillä kuulla. Uutena vuotena väittelin nuoren miehen kanssa siitä, että oonko syntynyt vuonna -91, vaikka olen siun kanssa samanikäinen.

  Ihanaa synttäripäivää! Miun mielestä kaikki merkkipäivät ei ehkä vaadi juhlia, mutta kakkua vähintään.

 • Tintti

  Onnea :) ja terkkuja talvisesta Kotkasta! Olen seuraillut blogiasi noin vuoden verran. Pidän blogissasi hurjasti siitä, että tuot siellä esiin monia ”ei niin mukaviakin” asioita! Jatka ihmeessä samaan malliin. Nyt täytyykin tutustua blogisi alkutaipaleeseen :D

 • suikkis

  Ihanaa syntymäpäivää Jenni!

  Mää itseasiassa kerran moikkasin sua… Siitä on vuosi pari, ehkä olet jo unohtanut sen. Olin tulossa just Tukholmasta ja odotin ratikkaa Stokkan vieressä Helsingissä. Satuit kävelemään ohi ja itsekseni siinä hymyilin elämälle (ja sille, että yks lempparibloggaaja kävelee ohi!)… Se oli niin hassua, että oli pakko pysäyttää sut ja kertoa, että luen blogiasi ja vaihdettiin pari sanaa. :)

  Olen siis 24-vuotias musiikinopiskelija tyttönen. Asun tällä hetkellä Tukholmassa. Hassua, sain yks päivä juuri slaagin, että täytän tänä vuonna kaksviis!!! Meinasin lentää pyrstölleni, enhän tunne itseäni päivääkään kakskymppistä vanhemmaksi… Mihin ne vuodet vierii…? Ehkä se on se mainitsemasi elämänasenne, joka auttaa pysymään nuorena. :P

  Oli sulla sitten spontaanit juhlat tai kapinallinen tavallinen ilta, toivottavasti sun päivä on täyttynyt ilolla ja rakkaiden ihmisten seuralla! Onnea ja iloa elämääsi, kaunokainen! :)

 • Leena

  Moi Jenni ja oikein hyvää syntymäpäivää! Olen kohta 18-vuotias pikkupaikkakunnan lukiolainen. Blogiasi olen lukenut jo reilut kolme vuotta ja se on pitkään ollut yksi lempiblogini. Koskaan ennen en ole kommentoinut tänne, mutta nyt tän synttärilahjakommentin ajattelin laittaa. Paljon onnea siis vielä! :)

 • Ninni

  Hyvää syntymäpäivää näin hiukan myöhässä! Olen pian 18-vuotias lukiolaistyttö Helsingistä. Blogisi on erittäin inspiroiva ja kuvat erittäin kauniita, tykkään erityisesti blogin melkeimpä jopa seesteisestä tyylistä! Olen itse juuri matkalla yleisurheilu harjoituksista kotii ja näin matkoilla, blogiasi on erittäin mukavaa lueskella. Pupulandia on myös viihdyttänyt monilla oppitunneilla koulussa! Kiitos paljon inspiroivista postauksista :)

 • Elina

  Moi Jenni ja hyvää synttäripäivää! :)

  Oon 21-vuotias opiskelijatyttö Kuopiosta. Tällä hetkellä mietityttää oman elämän aikataulutus (liikaa hommia), mutta näin iltaisin on kiva lueskella mm. tätä Pupulandiaa ja rentoutua :) Useamman vuoden oon lukijana jo ollut, harvoin vaan saan aikaiseksi kommentoida.

 • Yada

  Hi. First of all, Congratulations! Wish you have an incredible day! :) Im a female IT consultant living in Helsinki. I am originally from Asia and been living in Finland for 7 years. I have followed your blog almost a year now. My finnish writing skill isnt that great unlike reading, heh, so i better write in English :)

  Have to admit that i like many of your posts, especially about inspirations& dress of the day :)) They have indeed full of great new information and joy. Well, i actually have written a blog ages ago but lost motivation in continuing it. I recently thought of starting it again as part of my new year resolutions..but still hesitating if i can make it interesting and won’t lost motivation on the way. Perhaps, you could share some tips regarding what make you start writing a blog and how you keep motivating yourself in writing something new every day?

  Have a great evening and great year! :D
  https://www.facebook.com/yadeczka

 • anukaroliina

  Onnea Jenni!

  Toivottelee 29-vuotias neitonen Helsingistä. Olen seurannut blogiasi alkutaipaleelta lähtien, joskus sattumalta eksyin merkintöjäsi lukemaan (taisi olla jonkin googlettamani asukuvan kautta, johon liittyi yksi silloisina lempiväreinäni ollut vaaleankeltainen väri :D). Edelleen tosin pidän keltaisesta ja useimmista murretuista väreistä. Olen kotoisin Itä(Kaakkois)-Suomesta, mutta ehtinyt asua jo useammalla eri paikkakunnalla opiskelun ja työn merkeissä, ja näistä eri paikoista nykyinen kotikaupunkini on viides. Minulla on pienimuotoinen inho-rakkaussuhde Helsinkiin… Enemmän nykyisin kuitenkin rakastan! Tänäänkin ilon hetkiä oli useita, yksi niistä vierailtuamme miesystäväni kanssa lasillisilla italialaishenkisessä pubissa, johon sai astella sisään myös koiria <3 Ja niin sinne astelikin yksi valloittava nuuskuttaja :)

  Haluan vielä sanoa, että olet Jenni uskomattoman kaunis ja tervehenkisen oloinen nainen! Ihailen järkkymätöntä tyylitajuasi ja kykyä olla ottamatta elämää liian vakavasti. Rivien välistä aistin sun mahtavan huumorintajun ;)

 • Jansku

  Heippahei Jenni ja hyvää syntymäpäivää! Olen 21-vuotias tyttönen Turusta ja opiskelen Turun kauppakorkeakoulussa. Olen lueskellut blogiasi siitä saakka, kun se Indiedaysin alkaessa tuli tietoisuuteeni. Olet yksi harvoja bloggaajia, joka todella osaa kirjoittaa ja nautin tekstiesi lukemisesta. Olet kaikin puolin todella ihanalta vaikuttava henkilö ja blogisi todella piristää päivääni!

 • PauliinaP

  Onnea! Asun Helsingissä avomieheni kanssa ja täytän kohta 34 v. Löysin blogisi vasta siirtyessäsi Lilyn/Trendin leiriin ja olen siitä iloinen (vaikkakin karsastinkin sitä ensin nimen perusteella :) ) koska harvassa blogissa riittää näin monipuolisesti juttua ja asiaa erilaisista mielenkiintoisista aiheista.

 • molly

  Täällä 23-vuotias Itä-Suomesta päin oleva tyttö. Blogiasi olen lueskellut parisen vuotta, ja se tuo aina iloa päivään:) Kiitos siis Jenni ihanasta blogista ja oikein hyvää syntymäpäivää!

 • Moikka Jenni ja onnea! Täällä kirjottelee pelottavan lujasti täysi-ikää lähestyvä tyttönen, 18-vuotissynttäreihini on nimittäin enää vähän reilut kaksi kuukautta. Itseasiassa sain jo eilen ensimmäisen synttärilahjan, kun kultani ilmotti, että päivää mun synttäreiden jälkeen lähdetään katsomaan Adam Lambertia. Ää, kivaa!♥

  Mun ei pitäis olla tässä, vaan kirjottamassa tutkielmaa nykykirjallisuudesta tai vaihtoehtoisesti laskemassa resistanssilaskuja. Lukion vastapainoksi on vaan pakko lukea blogeja ihan liikaa! Sun blogi on yksi niistä ihanuuksista, jotka listalleni ovat päässeet. Ja hei, mun hassuun sekametelisoppablogiin pääsee tuon nimessä olevan linkin kautta, poikkea toki jos on aikaa ja kiinnostusta! :)

  Ihanaa päivänjatkoa!♥

 • Sara

  Heipsan!
  Olen 16-vuotias lukiolainen ja löysin blogisi alkusyksystä, ja jäin koukkuun! Olen melko tunnollinen oppilas ja aktiivinen liikkuja, joten välillä ottaa ihan tosissaan voimille. Muoti ei minua pahemmin kiinnosta, joten on hassua että olen päätynyt lukemaan tämänkaltaista blogia! :D Mutta blogisi tyyli on niin raikas ja ihana, että tulen aina hyvälle tuulelle sitä lukiessani. Joten blogisi on toiminut minulle koko raskaan syksyn eräänlaisena voimanlähteenä ja mahdollisuutena saada ajatukset muualle. Kiitos siitä ja jatka samaan malliin! :)

 • Jenni

  Onko siellä nyt pipo taas hieman kireällä vai mikä mättää? :D Kommenttisi kertoo enemmän sinusta kuin minusta, jos saan sanoa.

 • Paljon onnea, iloa ja valoa!
  Mä täytän tänä vuonna 25. Se on tosi pelottavaa. Mulla on aina ollut ikäkriisi, toivottavasti se vielä jonakin päivänä loppuu ja voi vanheta ilolla.

 • Heippa, Jenni!
  Täällä kirjoittelee vielä puolisen vuotta ikätoverisi Helsingistä. Toivottavasti synttäripäivässäsi oli sopivasti arkea, juhlaa ja ilon aiheita!

  Innostuin muutama vuosi sitten blogeista hieman myöhäisherännäisenä, ja aika pian löysin Pupulandian. Blogisi tyylijuttuja on mukava lukea, mutta oikeastaan suosikkejani ovat ne kirjoitukset, joissa herättelet keskustelua, kuten nyt viimeksi tekstisi siitä voiko tyylin omistaa.

  Kirjoitan itse Rauhaa ja rakkautta -blogissani tasapainon tavoittelusta ja ihmisiksi elämisestä. Viimeksi olen kirjoittanut pientä tilannekatsausta hiusten (ja kärsivällisyyden) kasvattelusta:
  http://rauhaajarakkautta.blogspot.fi/2013/01/hiuksia-kasvatellessa.html

  Käytän samalla tilaisuuden hyväkseni ja toivon kirjoitusta blogiyleisön kasvattamisesta. Olisi mukava kuulla konkarin ajatuksia ja vinkkejä tästä aiheesta!

 • Hyvää syntymäpäivää! Vaikka kuka näitä laskee. Mieluummin vanha kuin aikuinen, laulaa Kauko Röyhkäkin.
  http://www.youtube.com/watch?v=tRA5Lhh55_w

 • Moi Jenni ja valtavasti onnea! Itse nautin valtavasti omista kolmikymppisistä kun oli hyvä syy pitää isot synttäri bileet! Mutta siitähän onkin jo kohta 4 vuotta…

  Käyn lueskelemassa blogiasi suht usein vaikka kommentoinnissa olenkin surkea. Täällä on kiva käydä, vähän niinkuin saisi hetken rauhassa selailla jotain hyvää muoti/naistenlehteä -siis sopivan kevyttä ja viihdyttävää, mutta tarpeeksi asiaa sekä paljon hyviä kuvia :) Kiitos ihanasta blogistasi!

  Itse olen muotoilualalla ja asustelen perheineni Helsingissä. Bloggaan niitä näitä omasta elämästä, inspiraation lähteistä, diy -jutuista ym. sisustuksen ympärillä http://pinjacolada.blogspot.fi/

 • Edith

  Edith, 30v – seurannut blogiasi Brysselin ajoistasi lähtien. Asuin itsekin tuolloin siellä ja löysin blogisi etsiessäni Brysselin suomalaisten blogeja. Sittemmin tieni on vienyt Suomen kautta pariksi vuodeksi Tansaniaan, josta muutan jälleen takaisin Brysseliin pian. Koko ajan on Pupulandia pysynyt blogilistallani mukana. Kiitos ja hyvää syntymäpäivää! :)

 • vuokko

  Olen lukenut blogiasi vuosia, se oli yksi ensimmäisiä löytämiäni blogeja, taisi olla vuonna 2008. Ja satuinpa löytämään kerralla hyvän! Tykkään lukea blogiasi, koska kirjoitat mielenkiintoisista aiheista. Tuntuu, että sama fiilis on säilynyt näiden kaikkien vuosin läpi, onneksi.

  Tykkään erityisesti siitä, että nostat monesti esille suomalaista suunnittelua. Vähän tuntemattomampaakin. Ja teet sen silti raikkaasti, jos sitä voisi noin kuvailla. :)

  Hahaa, saitpahan yhden ahkeran lukijan ensimmäisen kerran kommentoimaan…

 • Leena

  Onnea Jenni! Mä olen 26-vuotias kohta valmis DI, opiskelen Tampereella. En ole ikinä jaksanut lukea blogeja, paitsi tätä :) Olen seuraillut blogiasi jo monta vuotta ja nykyään fanitan sitä myös fabossa, se tuo kivan lisän blogiin. Tykkään blogistasi, koska se on tosi kaunis ja positiivinen, meillä on samanlainen maku. Toisaalta tykkään paljon siitä, että olet rehellinen ja aina ei elämä ole ruusuilla tanssimista, vaikka et vellokaan negatiivisuudessa pitkään. Ihmiset, joilla muka aina on kaikki ihan mahtavasti, ovat tylsiä :)

 • SP

  Hei ja onnea! Enpä jaksa tässä kummempia itsestäni kertoa, mutta kerronpa vaikka sen, että löysin blogisi kun se muutti Trendin sivuille, vaikka olin sen aiemminkin kyllä tiennyt. Mua ei kauheesti muoti kyllä kiinnosta, mutta sun juttuja on mukava lukea, kiva tyyli kirjoittaa :). Tai itse tykkään että on ns. kunnon asiaa eikä aina asupostauksia/juttuja siitä mitä on tullut ostettua. Esim. jutut rahan säästämisestä ja tyttöjen välisestä ystävyydestä on jäänyt mieleen, ehkä jotain niiden tapaisia juttuja ois joskus kiva lukea.

  Itse olen kans enemmän spontaanien juhlien kannalla, se vaan toimii mielestäni paremmin. Oon itse muuttamassa ja ensin ajattelin että pidän hullun isot läksiäiset mutta enpä taida pitääkään.

  – Suvi

 • veera

  Täällä lueskelemassa 16-vuotias tyttönen Kuopiosta, kiitos aivan ihanasta blogista. Muutamia taukoja minulla on ollut blogisi lukemisessa mutta täällä vallitseva hyvä mieli ja rauhallisuus ja kauneus tuo minut aina takaisin :) mukavaa (syntymä)päivää sinulle!

 • Heippa, olen rovaniemeläinen Anna ja silloin tällöin kommentoinutkin.. :) Eksyin blogiisi aikanaan legendaarista ”miltä farkkuleggingsit näyttävät jalassa?”-postausta katsomaan ja sillä tiellä ollaan. :D Linkissä oma blogini. :)

 • Liz

  PALJON ONNEA yhdelle suosikkibloggaajistani!!!!!!(tässä kohtaa olisi rivistö sydämiä, mutta olen huomannut, että sydänmerkki muuttuu täällä kummaksi merkkisotkuksi…)

  Hmm…… No kun kerran toivoit: Täällä kirjoittelee 14-vuotias unelmoija ja muodin rakastaja Helsingistä, joka kulkee eikovinmodernilla-nimellä: Liisa. Unelmoin mitä suuremmissa määrin oman tyyliblogin perustamisesta, mutta omien kasvojen paljastava blogi tuntuu liian ”rohkealta” asialta minulle ja jotenkin luulen, että ehkä kovin moni ei jaksaisi katsella päätöntä menoa blogissa…? Olisi kiva muuten kuulla mielipiteesi tähän asiaan??:) Sitäpaitsi, tällä hetkellä omistamani kamerakaan ei kyllä täytä mielestäni blogikuvailun kriteereitä, joten tämä suurin unelmani nimeltä blogi taitaa kuulua elämäni eniten vihaamaani kategoriaan:”Ehkä sitten joskus aikuisena”……. No unelmointi jatkuu ja blogimaailmassa elän juuri tällaisten blogien kautta!!!! Kiitoksia näin ihanasta blogista, joka inspiroi, ilahduttaa, piristää ja saa aivot raksuttamaan päivittäin upeiden aiheiden parissa!!!! KIITOS!!

  Ja onnea vielä!:)

 • villasukka

  Heips! Oon 22-vuotias neiti Savonlinnasta. Opiskelen käsityönopettajaksi. Oon tällä hetkellä tosi onnellinen, elämässäni on kaikki niin ihanasti. Tykkään ihan kauheesti inspiroitua erilaisista asioista, mm. sinun blogistasi, olen kovin helposti innostuva ihminen. Tällä hetkellä neulominen on hirmuisen mielekästä puuhailua. Haaveilen lomamatkasta poikaystävän kanssa.

 • linpu

  Ihanaa syntymäpäivää vielä viime hetkillä! c: Toivottavasti vietit mukavan ja mieluisan päivän vaikka kotona rentoillen. Olen Linda Tampereelta, 21-vuotias opiskelija jonka päivää ilostutat usein puhelimen välityksellä paikasta riippumatta. Välillä naurattaa töissä takahuoneessa, välillä liikuttaa kotona sohvan nurkassa tuikkujen kera. :) Mieleenpainuvin postaus vuonna 2012 oli se, missä oli Finnairin tapahtumasta kuvia..Olit ihan lumoavan kaunis! :)

 • pikki

  Oikein paljon onnea! :)

  Olen 20-vuotias, tällä hetkellä Kuopiossa asusteleva opiskelijatyttö. Aloin seurata blogiasi aktiivisesti viime kesänä, kun tykästyin ensiksi asukuviisi ja sitten juttujesi monipuolisuuteen. Blogisi on aivan ihanan aito ja inspiroiva!

  Itse olen vähän aikaa sitten aloittanut musiikkiblogin: http://ihanamusiikki.blogspot.fi/ Ensisijaisesti blogini tarkoitus on inspiroida ihan vain minua itseäni, mutta olisi toki mukavaa, jos joku muukin siitä jotakin kivaa löytäisi :)

 • Hyvää synttäriä vielä viime minuuteilla Jenni! :)
  Olen Emmi, alun perin forssalainen mutta muutin musiikkiopintojen perässä Turkuun. Tänään tajusin kävellessäni kotiin ja miettiessäni päivän tapahtumia, kuinka hyvin olenkaan viihtynyt ja mitä kokenut. Vähän samanlainen kuin sinulla tämän blogin kanssa, tajusin miten paljon olen lähtöpisteen ja tämän päivän välillä kasvanut.
  Laitan mukaan linkin, jonka takaa löytyy duomme single. Musiikkitervehdys synttärisankarille, jonka blogi on (minuakin) piristänyt jo vuosia :)

 • Aurora

  Hipihuu!

  Olen puoli vuotta ollut koukussa tähän blogiin. Parasta on, kun postauksia on niin usein, että on aina uutta luettavaa! Se on oikeasti ihailtavaa, että jaksaa.

  Opiskelen kansanmusiikkia Sibassa ja olen 21v. Helsinki on niiiin ihana. Ostin eilen Weekdayn alesta maailman mielettömimmän bikertakin – villaa ja nahkaa. Ja löysin vihdoin täydellisimmät mustat farkkuleggingsit! Siinä mitä nyt oli mielen päällä.

  Kiitos, onnea, hyvää uutta vuotta jne! :)

 • Heidi

  Kuulun samaan kastiin kuin muutama itseäni ennen kommentoinut, eli ne kerrat, jolloin olen puumerkkini sivullesi laittanut, ovat laskettavissa puolikkaan käden sormilla – mikäli oikein muistan. Ajantajuni on surkea, enkä osaa hahmottaa, kauanko olen blogiasi lukenut, mutta impulssin muistan: ystäväni linkitti minulle postauksen, jossa sinulla oli ylläsi hänen mielestään minun näköiseni graafiset villalegginsit. Visiteeratessani silmäilin sivuillasi hieman ympärilleni, bongasin merkinnän, jossa suoraselkäisesti puhuit korkokenkäpyllähdyksestäsi keskellä Helsingin keskustaa, tuumasin että my kind of girl ja pistin blogisi kirjanmerkkeihin.

  Itse olen 26-vuotias taiteentutkijan siemen (i.e. jatko-opiskelija) Jyväskylästä, joka tällä hetkellä ihmettelee, miten omituista on se, että vaikka suin surminkin kieltää määrittelemästään itseään ikänsä kautta, tuntuu juuri se label tämänkaltaisessa esittäytymistekstistä välttämättömältä. Koetin olla coolisti iätön, mutten kyennyt. Kai sitä on sittenkin vähän ylpeä siitä, miten pitkään on jo elinikäisen kasvatusprojektin parissa sinnitellyt. Siis hyvää syntymäpäivää, Jenni! :) Kiitos harvinaisen syväluotaavasta blogistasi. Mikäli itse olet kiinnostunut lapsen innolla harrastetusta instagrammographysta (Toim. huom. Emme voi kutsua valokuvaukseksi), itsestäni löytyy eräs fragmentti täältä: http://instagram.com/heidi_olento/ :D

 • eeva

  22-vuotias opiskelijatyttö tässä moikka! Tällä hetkellä vietän erasmus-vuotta Etelä-Saksassa ja nautin elämästä täysillä :) Blogiasi olen lukenut jo pitkään, noin 2007 loppuvuodesta lähtien, mutta olen myös yksi näistä hiljaisista lukijoista, jotka harvoin kommentoivat tekstejä. Pupulandia on kuitenkin etenkin viime aikoina muodostunut ehdottomaksi blogisuosikikseni, jota luen vaikka muiden blogien lukeminen on jäänyt nyt vähemmälle. Juttujasi on kivaa lukea myös siinä mielessä, että jännitän vähän parin vuoden päässä siintävää valmistumista ja sitä kautta tulevaa ”aikuistumista”. Esimerkkisi hälventää pelkojani! Sinulla on asenne kohdillaan :)

  Paljon onnea 29-vuotiaalle!

 • Hieman myöhäiset syntymäpäiväonnittelut!

  Olen kolmekymppinen kulttuurin, historian ja kaiken kauniin rakastaja. Kulttuuriaiheisen blogini löytää osoitteesta http://mondeeni.blogspot.fi – sinne vaan kaikki historian, kaupunkien, matkailun, elokuvien , museoiden ja vintage-estetiikan ystävät!

 • Johanna

  Hyvää syntymäpäivää Jenni!

  Olen lukenut blogiasi noin puolitoista vuotta enkä ole koskaan kommentoinut, mutta nyt syntymäpäiväsi kunniaksi: kiitos suloisesta ja piristävästä blogista, joka aina saa hymyn huulille! :) Löysin blogisi ollessani työharjoittelussa Saksassa, olin käymässä ystäväni luona Berliinissä ja aamulla herätessäni istahdin hänen läppärilleen (ystäväni oli jo lähtenyt töihin) ja läppärillä oli auki mikäs muu kuin Pupulandia! :) Olin sinä aamuna erityisen hyvällä ja inspiroituneella tuulella, oli ihanaa istuskella ystäni ihanassa asunnossa Berliinissä ja nauttia aamupalasta ja lukea Pupulandian tarinoita! Sen jälkeen olen lukenut blogiasi melkein joka päivä! :)

 • Johanna

  Ups, kommentti jäi kesken. Tällä hetkellä kirjoittelen gradua Australian auringossa poikaystäväni luona, kuukauden päästä olisi tarkoitus palata Suomeen valmistumaan… Jännittävä vuosi siis edessä! :) Kiitos vielä kerran blogista ja sen tuomasta hyvästä mielestä ja inspiksestä ja kaikkea hyvää syntymäpäiväsankarille! :)

 • Onnea onnea Jenni!

  Vähän aikaa sitten kommentoinkin, että olen lueskellut sun blogia jo monta vuotta. Ensin se oli vähän sellaista on-off -meininkiä, mutta nykyään luen säännöllisesti. Kirjoitat mielestäni todella hyvin, ja pidän erityisesti pidemmistä postauksista – mietit sanottavasti mielestäni huolella ja kirjoituksesi ovat mielenkiintoista luettavaa!

  Mä olen kolkyt ja risut, ja pistin pakan sekaisin noin vuosi sitten muuttamalla eestaas-reissailun jälkeen Los Angelesiin aika lailla tyhjän päälle. Siitä intoutuneena aloin myös hiljattain bloggaamaan, ja olen jo ihan koukussa! Omien kirjoitus- ja valokuvaustaitojen kehittäminen on ihanaa ja palkitsevaa.

  Aurinkoa Helsinkiin!

  http://thesunshinerecorder.blogspot.com/

 • A

  Melkein neljännesvuosisadan saavuttanut teologian yo Helsingistä toivottaa oikein sellaista dallaspullan tuoksuista merkkipäivää! Pupulandiasta on haettu hyvää mieltä, ihasteltu ansiokasta kieltä ja löydetty inspiraatiota tyylin tieltä ihan sieltä alkuajoista asti.

  Olkoon tää ihkaeka kommentti kaksysi-synttärilahja multa, jee!

 • SuviAnni

  Hyvää syntymäpäivää, Jenni! :) Olen 25-vuotias alunperin kouvolalainen, opiskellut Tampereella, tällä hetkellä asun Moskovassa. Olen lukenut blogiasi vajaan vuoden verran. Ja luen jokaisen postauksen, vaikka harvoin kommentoin. Keep up the good work! :)

 • Ihana asenne Jenni! Miksi aina tehdä niin hirveää numeroa kaikista merkkipäivistä, jos niistä voi nauttia kun mistä tahansa normaaleista päivistä. Itse en ole usein tehnyt syntymäpäivänä paljon muuta kun leiponut itselleni kauniin kakun ja syönyt sen loppujenlopuksi itse.

  Olen 21 vuotias nykyinen Helsinkiläinen ja sisustusarkkitehtuurin opiskelija. Luen blogiasi aina silloin kun pyrin hieman rentoutumaan omassa hullunkurisessa elämässäni. Juttusi ovat ihanan maanläheisiä ja ne antavat usein tarvittavaa perspektiiviä omaan elämääni.

  Ihanaa syntymäpäivää ja viimeistä vuotta parikymppisenä!

 • Reetta

  Moi Jenni! Myöhästyneet onnittelut :) Kirjoitan täältä kipeänä sängynpohjalta. Olen parikymppinen sosiologian opiskelija Helsingistä. Täällä mä olen aina asunut.
  Sulla on ihanan vilpitön ja positiivinen blogi, jota on aina kiva lukea! Ja kiitos hyvistä tyylivinkeistä. Ostin itsekin sen mustan 2or+byYATin laukun, eikä se sen jälkeen ole poistunut olkapäältä. En olisi ikinä löytänyt sitä ilman sun vinkkiä :)

 • Miaminttu

  Voi, vähän myöhässä tulen, mutta pitäähän sitä kunnioittaa synttärisankarin toivetta, vaikkakin sitten myöhässä :)

  Itse täytän tänä vuonna 30v. Asun Lahdessa ja teen toimistotöitä. Rakastan lukea blogeja tavallaan hypätä toisten ihmisten elämään hetkeksi :) Turha varmaan edes siis mainita, että tykkään myös leffoista ja kirjoista ja aivan samasta syystä. Itsellänikin on blogi, mutta motivaatio sen ylläpitämiseen on ajoittain pitkänkin aikaa hakusessa, joten hirmuisan iso hatunnosto sekä sinulle, että muillekin bloggaajille, jotka tekevät sitä työkseen! Ja kiitos kun tarjoat minullekin viihdyttävää luettavaa joka päivä :)

 • Myöhästyneet onnittelut tämänkin ruudun takaa! Olen seuraillut blogiasi siitä lähtien kun perustin omanikin, eli lähemmäs 4 vuoden ajan! Itsehän täytän parin kuukauden päästä 24 v (Jouduin ensimmäistä kertaa miettimään, että paljonko todella täytän..), ja elämässäni on tällä hetkellä myllerryksen aikakausi. Kuukausi sitten jätin nimittäin täysin yllättäen kotikaupunkini ja muutin Tampereelle. En ole hetkeäkään katunut tätä spontaania maisemanvaihdostani. Joskus sitä tekeekin hyvää tehdä tällaisia hulluja päätöksiä, niin ymmärtää mitä elämältään todella haluaa.. (:

  Ja mitä blogiini tulee, se sisältää paljon valokuvia, koska tämä on erityisen rakas harrastukseni. Muuten kirjoittelenkin asioista laidasta laitaan. Lukijan suusta: ”Emmi, pakko todeta että sun blogi on kyllä yksi inspiroivimmista! Kuvat ja tekstit on ihania ja saa aina hymyilemään :) Sun blogista huokuu ELÄMÄ. Kiitos kaunis!”

  http://two-minutes-to-midnight.blogspot.fi/

  Mukavaa viikonloppua! c:

 • Hanna

  Hyvää syntymäpäivää! Itse en kauheasti koskaan blogeihin kommentoi, vaan nautin enemmän juttujen lukemisesta, mutta kommentoidaan nyt näin synttäreitten kunniaksi! :) Olen parikymppinen opiskelija Tampereelta ja olen seurannut blogiasi muistaakseni aika alkuajoista saakka. Täytyy myöntää, että alkuvaiheen tyylisi ei oikein itseeni silloin iskenyt, mutta iloinen elämänasenteesi ja kivat kirjoituksesi saivat silti aina palaamaan! :) Ja tässä vaiheessa tyylisikin on aivan ihana, ei voi kuin arvostaa panostustasi tämän blogin suhteen! :)

 • Myöhästyneet onnittelut!

  Olen 26-vuotias Espoossa avomiehen kanssa asuva nainen, joka rakastaa kauniita kuvia ja hyvin kirjoitettuja tekstejä. Siksi olenkin viihtyny blogisi parissa jo pitkään :)

  Itse olen kanssa samanlainen kuin sinä, että en ole järjestänyt syntymäpäiviä vuosiin ja joka vuosi vitsailen, että katsotaan sitten kun täytän 30 :D Yhtenä vuonna kaksi hyvää ystävääni järjesti minulle yllätyssynttärit ja saivat kyllä mut yllätettyä, koska en osannut aavistaa mitään.

 • Hei tätä blogia aina seuraan ja saan päiviini piristystä. Itse olen parikymppisen loppumetreillä ja miten sekin ehkä tuo kaikkeen oman säväyksensä. Varsinkin taas kun omassa elämässä myllertää ja suunta on kadoksissa, muutettiin juuri Japanista Englantiin, niin ei ole parempaa kuin ne blogit, jotka avaavat silmämme kauneudelle ja mielemme uusille asioille tai tavoille ajatella. Kiitos siis blogistasi. Jatkathan samaan malliin. Ja hirmuisesti onnen täyteisiä hetkiä tähänkin vuoteen!

 • Maria

  Heippa Jenni ja paljon onnea! :)

  Täällä myöskin tänä vuonna 29 vuotta täyttävä valokuvausta, kirjoja, neulomista ja elokuvia rakastava opiskelija Helsingistä. Tällä hetkellä painin graduni kanssa vimmatusti ja koitan vihdoinkin valmistua tänä keväänä. Blogisi tarjoaa ihanan pakopaikan aina, kun koitan hetkeksi irtautua gradumaailmasta. En ole tainnut aikaisemmin jättää tänne kommentteja, vaikka olenkin ahkerasti blogiasi seurannut parisen vuotta. Kiitos ihanasta, päiviäni piristävästä blogista siis! :)

 • Onneksi olkoon! Minä olen 23-vuotias tekniikan opiskelija Oulusta, mulla on kaksi koiraa ja luen hämmästyttävän montaa muotiblogia ottaen huomioon kuinka vähän olen itse muodista kiinnostunut.

 • Piia

  Tulevia vuosia
  kiireettä vietä,
  edessä vielä
  on mukavaa tietä.
  Leppeitä tuulia rauhassa haista
  ja elämän anteja halulla maista.

  Myöhästynyttä syntymäpäivää Jenni!

  Ajatuksillasi ja kuvillasi olet piristänyt monta päivääni.
  Olen ”viittä vaille” nelikymppinen Pieksämäkeläinen. Harrastan pilatesta,koirien kanssa ulkoilua + hiihtoa.Heikkoutena Marimekon vaatteiden shoppailu ja unelmana tämän vuoden aikana ennen kuin 40 v plakkarissa päästä jonnekin todella lämpimään.

  Mukavaa päivää Jenni ja hyvää viikonloppua!

 • Terhi

  Moi Jenni ja onnittelut minunkin puolestani. Olen seuraillut blogiasi nyt ehkä kuukauden verran ja on ilo lukea tekstejäsi, niin virheettömiä ne ovat verrattuna suurimpaan osaan blogeja. En muista nähneeni yhtään kirjoitusvirhettä (ja usko pois, huomaisin, jos niitä olisi ollut…) :)

  On tosi mielenkiintoista lukea postauksiasi. Olen itse päälle nelikymppinen, joten hieman eri vinkkelistä täällä maailmaa katsellaan. Nykymuoti on laatikkotakkeineen ihan kamalaa, mutta onneksi omaan pukeutumiseen voi poimia ne itselle sopivat jutut.

  Siispä hyvää jatkoa – keep up the good work!

 • Moi Jenni! Ja myöhästyneet onnittelut! Olen ollut säännöllinen lukijasi jo vuosia ja kommentoinutkin välillä (hyvin harvakseltaan tosin). Hyvin samanikäisiä olemme (itse tosin odottelen maaliskuisia kolmekymppisiäni, mutta kuitenkin) ja pitkään sinua seurailtuani ja väliin jonkun tutunkin blogissasi bongattuani tunnut jotenkin niin kovin tutulta, sellaiselta ihmiseltä jonka kanssa kuvittelisin helposti ystävystyväni mikäli ”oikeassa elämässä” joskus kohtaisimme.

  Niin ja siis minä olen Laura, entinen itäsuomalainen mutta pian jo 7 vuotta Lahdessa asustellut tyttönen (minäkään en oikein osaa itseäni naiseksi kutsua), joka suunnittelee työkseen lastenvaatteita. Kunnianhimoisena teininä julistin etten koskaan menisi naimisiin tai hankkisi lapsia vaan elättäisin itseni omalla vaatemerkillä Lontoossa tms. Mutta kappas vaan, nyt olen naimisissa, kahden lapsen äiti ja vaikken omalla merkillä (vielä) mitään suunnittelekaan, niin saan silti tehdä töitä sillä alalla josta haaveilinkin. Olen kamalan onnellinen.

  Toivon että myös sinä olet onnellinen. Ja arvaapa muuten millainen lause on jäänyt kaikista elävämmin blogivuosiltasi mieleeni? Se, kun jonkun erosi jälkeen kerroit kuinka poika ei tullut järkiinsä vaan tunteisiinsa ja taisitte silloin vielä palata takaisin yhteen. Tämän sentimentaalisen hömpän mielestä se oli vaan niin ihanasti sanottu <3 hih.

 • Johanna

  Synttärionnea Jennille, vaikkakin himpun verran myöhässä :>

  Olen Johanna, 22-vuotias yliopisto-opiskelija. Asustelen Tampereella tätä nykyä. Pupulandiaan tutustuin reilu vuosi sitten googletettuani yksinkertaisesti ”muotiblogi” :D siitä saakka olen ollut hoodeilla, kommentoinutkin pariin otteeseen. Jatkahan samaan malliin, blogistasi on iloa! :)

 • Emilia

  Olen Emilia, 31-vuotias töissä käyvä pienen pojan äiti. Jaan intohimosi kuviohousuihin, vaikka muut niille silmiään pyörittelevätkin ja vaikka ne toisinaan tosiaan näyttävät hieman kalsareilta. Minut ne saavat aina hyvälle tuulelle.

  Blogiasi olen lukenut muutaman vuoden. Pidän erityisesti tyylistäsi kirjoittaa ja positiivisesta otteestasi.

 • Vilja

  Oon Vilja, 22-vuotias yksiössä kissaneidin kanssa asuva yliopisto-opiskelija. Gradu pitäisi aloittaa tänä keväänä, pääaineena on varhaiskasvatus. Lastentarhanopettajaksi siis valmistuin jo viime kesänä. Harrastan käsitöitä ja viittomakieltä. Paljon aikaa menee myös blogien lukemiseen. Kiitos siis sinullekin ihanasta blogista, kyllä täällä varmaankin pari-kolme vuotta on tullut jo kuljettua mukanasi. Ja viielä hyvää synttäriä näin vähän myöhässä!

 • Riikka

  Paljon onnea Jenni! :D

  Olen Riikka, 21-vuotias opiskelija Jyväskylästä. Pupulandia on jo pitkään ollut yksi lempiblogeistani ja pakko sanoa, että olet aivan ihana!! Postauksistasi tulee aina hyvä mieli ja ihailen elämänasennettasi ja tyyliäsi. Kiitos ihanista jutuistasi ja vielä paljon onnea!!! <3

 • Miu

  Paljon onnea synttäreiden johdosta! Olisi hienoa jos tekisit postauksen tyylisi kehittymisestä :)

 • Maria Maaton

  Hieman myöhästyneet onnittelut Jennille ja suuri kiitos mielenkiintoisista kirjoituksistasi. Kirjoitan parhaillaan gradua Jyväskylän yliopistoon, mutta muutin viime vappuna Turkuun poikaystävän takia. Löysin blogisi vähän sen jälkeen, ja koskapa valtaosa ystävistäni jäi Keski-Suomeen, blogisi on täyttänyt ihanasti sosiaalista tyhjiötäni=) Iso kiitos siitä ja kaikkea hyvää elämääsi!

 • Myöhäiset synttärionnittelut! <3 Joko kolmenkympinkriisi häämöttää? ;)

  Pyysit meiltä vähän taustatietoja, täältä siis pesee! Olen Erika, 24v. Toivon palkkatyötä ja terveyttä. Mietin kaikenlaisia asioita; miksi jotkut saa käydä koulua ja jotkut ei, miksi maailma on muutenkin epätasa-arvoinen. Ja mietin vähän myös arkisempia juttuja, kuten miksen saa töitä, vaikka työhaastatteluissa on pyöritty..
  Blogiini pääset, kun klikkaat nimeäni. :)

 • Kiertolainen

  Olen vastikään opiskeluista työelämään siirtynyt nuori pappi. Blogiasi olen lukenut jo vuosikaudet, tulen hyvälle tuulelle kauniiden kuvien ja soljuvan kirjoituksen äärellä. Myös tyylisi hivelee silmääni – onhan siinä ehkä jotakin samaa kuin omassani. ;)

  Omassa pienessä blogissani kirjoitan muistiin satunnaisia hetkiä ensimmäisten työkuukausien ajalta.

 • Jänikset maailmankartalle! Lukemiseksi suosittelen Tuomas Kyrön ”Kerjäläinen ja jänis” romaania joka on lämmin ja raskas kuvaus nykypäivän sylkykupeista, kerjäläisistä ja citykaneista.

 • Oikein kovasti onnea ”parikymppiselle” Jennille!

  Me täällä SisustusCarenassa seurailemme innolla blogiasi ja kuuntelemme Voicea korvat höröllä. Olemme myös ryhtyneet pitämään omaa blogia (http://www.carena-live.blogspot.fi/). Vielä vain on harjoitteluvaihe menossa, eiköhän se tästä.

  Kaikki kissanristiäiset ovat juhlan arvoisia ;)

 • Katti

  Synttärionnea täältäkin!

  Mä oon Tampereelta ja 24v. Aloin lukea sun blogia, kun olit vaihdossa. Mieleen niiltä ajoilta on jääny mm. sun silloinen blogspot-blogiulkoasu (semmonen valmis pallotausta hihi) ja punaiset korkkarit (?) jotka ostit muistaakseni itelles erolahjaksi tai jotain semmosta. :) Sun blogis vaan paranee vuosi vuodelta ja oot kyllä Suomen kauneimpia tyttöjä (kai tyttö voi toiselle tytölle näin sanoa?)!

 • Myöhästyneet synttärionnittelut sinulle Jenni! :)

  Tällä hetkellä lähetän terveiset täältä Etelä-Saksasta, päivittäin lueskelen ihanaa blogiasi!

 • Hy vää synttäriä!

  Minä oon lukenut blogiasi jo tosi tosi tosi kauan, mutta kuulun niihin surkeisiin jotka ei ikinä ikinä kommentoi mihinkään blogeihin. Hyvin harvoin ainakin. Mutta kun niin nätisti pyysit niin ajattelin liittyä tähän kahdensadan muun kommentin joukkoon. Minä oon vasta aloittanut kahdestakymmenestä ikävuodesta nauttimisen. Tai oikeastaan parin kuukauden päästä täytän 21, mutta matkaa sinne kolmeenkymmeneen vielä on. Asun tällä hetkellä Jyväskylässä, koska opiskelen toimintaterapiaa.

  Tänään olen istunut luennolla, syönyt kasvisraflassa hyvän keittolounaan, olen lukenut kinesiologian tenttiin, pyykännyt (koska menin varaamaan pyykkivuoron perjantaille, höh) ja illaksi lähden naapuriin ystävän luokse leipomaan sämpylöitä. Elämä on aika hurjan kivaa nyt, kun tapahtuu kaikkia kivoja asioita ja on kivoja ihmisiä ympärillä. Tenttejä ja koulujuttuja ja menoa riittää, joten on tosi kiva että on tällaisia kivoja blogeja, joita voi sitten pysähtyä illalla lukemaan. Nämä jotenkin irroittaa arjesta ja piristää ja näistä saa imettyä inspiraatiota ihan kaiken suhteen. Varsinkin kun bloggaat niin monipuolisesti. :) Kiitos siis blogistasi!

 • enna

  Enna, 18 nuorta vuotta, Helsinki. Minun elämäni koostuu kovin pitkälle koulusta, työstä vapaa-ajan avustajana, tanssista (siéva street dance, uusi rakkauteni, oletko kuullut tästä ihan pari vuotta sitten täällä stadissa kehittyneestä kauniista katutanssista?) ja helposti syttyvästä, kernaasti jaetusta hymystä.

  Olen kauan haaveillut että joskus kävelisit näillä kaduilla vastaan, että voisin tulla nykäisemään suurinta tyyli-idoliani hihasta! Hyvää syntymäpäivää!

 • Minä olen Vimps, 36-vuotias työkseen kirjoittava ja kenkiä rakastava tapaus, joka ei haluaisi olla yhtään nuorempi tai vanhempi kuin on – tämänhetkinen ikä ja elämä on paras.

  Oma tyyliblogini Tonnin stiflat on ollut viime kuukausina tauolla, mutta eiköhän se lisääntyvän valon myötä heräile taas henkiin.

  Ja se oma blogi löytyy täältä: http://tonninstiflat.wordpress.com/

 • Mia

  Paljon onnea, vähän myöhässä mutta sitäkin enemmän!:) Olen 20-vuotias opiskelija Kuopiosta, ja tänään olen istunut luennoilla kahdeksasta kolmeen, käynyt parturissa (sentti latvoista pois:D) ja siivonnut kämpän kouluhommien välttelemisen vuoksi. Oon tosi huono aloittamaan ikinä mitään hommia ja jätän kaikki aina viime tippaan. Paljon mukavampaa on kierrellä kaupoilla, kirppareilla, käydä kirjastossa tai laskea pulkkamäkeä. Saan kuitenkin yleensä hommat tehtyä, mutta stressin määrä kasvaa aika isoihin lukemiin.. Ehkä sitä joskus oppii, toivottavasti. :D Kuuntelen paljon klassista musiikkia, vinkkinä, Rachmaninovin toinen pianokonsertto (etenkin toinen osa) on aivan uskomattoman ihana, jos et ole sitä jo kuullut! :) Olen myös vähän ”tyttönen”, siis ihan ikänikin puolesta, mutta minusta on ihana että olet säilyttänyt tuon ominaisuuden, toivottavasti itsekin onnistun :) Olen lukenut blogiasi siitä asti kun ylipäänsä löysin blogit, ehkä viisi vuotta. Blogisi on laatua kaikin puolin, niin kuvat, tekstit, jutut kuin aiheetkin, kiitos paljon siitä! Nyt alkaa vähän ajatus takerrella kun on niin nälkä, joten taidan mennä tekemään ruokaa. :D

 • Myöhästyneet onnittelut kauniille naiselle!

  Olen Linda ja Pupulandia-holisti :) Mielestäni sinulla on uskomaton taito kirjoittaa mielenkiintoisista asioista ja lähes aina inspiroidun sinun blogistasi. Kiitos.

  Asun tällä hetkellä ulkomailla, opiskelen, tykkään elokuvista ja kukista, niin ja kiitos sinun olen myös Micheal McIntyre -fani.
  Take care!

 • Katja

  Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut Jenni! Olen joitakin kertoja uskaltautunut kommentoimaan, mutta tässä minusta vähän enemmän. Olen 26-vuotias Katja Lappeenrannasta, ja olen ollut blogisi lukija melkein alusta lähtien. Blogisi oli itseasiassa ensimmäinen jota aloin lukea ja jäin ihan koukkuun. :) Olen siitä asti seurannut tyyliäsi ja tykkään siitä kovasti ja muutenkin blogisi on ihanan piristävä. Itse olen aloittanut bloggaamisen ihan vasta äsken mutta se on jo vienyt mennessään. Juttujani voi seurailla osoitteessa http://shinyelements.blogspot.fi/

 • annnu

  Täällä syötteenlukijan kautta blogia lukeva 25-vuotias neitonen kommentoi ehkä ensimmäistä kertaa (mahdollisesti johonkin kilpailuun osallistunut olen). Blogistasi imen onnellista asennetta elämään ja yritän opetella sitä itsekin. Tällä hetkellä tuntuu, että jotain on opittukin. Siihen onneen mahtuu ihana mies, joka asuu meillä, kasa ihania ystäviä, mahtava työ liikuntajärjestössä ja omannäköisiä harrastuksia.

 • Matilda

  Piti nyt viimein kommentoida ja kiittää isosti! Blogistasi on saanut niin paljon hyvää mieltä ja inspiraatiota, ettet uskokaan. :D Olen täällä taustalla seuraillut lähemmäs viisi vuotta, mutta olen näköjään aika huono kommentoimaan, vaikka postauksesi ovat herättäneet useinkin mielipiteitä. Kiitos kuitenkin vielä ja paljon onnea! :)

 • minävaan :)

  Heippa :) Historiallinen kolmas kerta kun kommentoin tänne, ehkä se kolmas kerta toden sanoo tai jotain vastaavaa :D Oli vain niin hyvä mainospuhe, etten kertakaikkiaan kyennyt jättämään kommentointia välistä. Blogisi on ensimmäinen ja ainoa, jota luen, ja sitäkin ihan vahingossa :D Googlailin joskus parisen vuotta sitten muistaakseni takkeja ja yksi linkki päätyi tänne Pupulandiaan. Ihastuin takkiisi ja innostuin, että olisiko täällä muutaki inspiraationlähdettä ja noh ehkä siitä, että en ole sen jälkeen jättänyt ainoatakaan postausta lukematta kertoo jotakin :D Aina jaksan piristyä jutuistasi, kiitokset siitä :) Jotenkin kotoisaa lukea Pupulandiaa, en tosin tiedä johtuuko se höpinöistäsi vai siitä, että sinusta tulee säännöllisin väliajoin mieleen serkkuni :D Mutta jokatapauksessa spontaania myöhäissynttäripäivää ja kiitokset kuluneista vuosista ja tulevista myös (hah reilu itsekäs lopetus synttärionnittelulle)! :)

 • hh

  Onnea syntymäpäivästi johdosta, hieman myöhässä! Itse tykkään myös vetää synttäri päivät melko ”low-key” meiningillä; yleensä käyn poikaystävän tai kavereiden kanssa syömässä, en yleensä fiilistele synttäreitä kovinkaan paljoa :D

  Mutta; olen H, pian 24-vuotias tyttönen (se ON elämänasenne!) Helsingistä. Kamppailen saadakseni kauppatieteellisiä opintojani eteenpäin yliopistossa, vaikka oikeasti haluaisin olla historiantutkija tai kirjailija-toimittaja…

  En ole lainkaan muodikas, pukeudun lähinnä farkkuihin, neuleisiin ja saappaisiin, mutta rakastan kaikkea kaunista. Vaatteita, sisustusesineitä, tanssia, visuaalista taidetta. Blogissasi mua viehättää kauniit ja laadukkaat kuvat sekä ehdottomasti sun kirjoitustyyli!

 • meiju

  Olen siis Meiju 21 v Vaasasta. Oon seurannut blogiasi tiiviisti kolmen vuoden ajan, eiköhän ole korkea aika jo kommentoida :D Myöhästyneet syntymäpäivä onnittelut siis! :> Rakastan tyyliäsi ja toivon joskus saavuttavani osankin tyylikkyydestäsi, kunhan jaksan perehtyä trendien maailmaan. Vaikka kuinka vaatteista tykkäisinkin, olen vähän laiska shoppailija. Myös pohdintojasi on kiva lukea. Älä vaan lopeta! :)

 • Aino

  Paljon onnea syntymäpäiväsi johdosta, vaikkakin hieman myöhässä!

  Olen 17-vuotias lukiolaistyttö ja asun aivan naapurissasi, kadulla joskus bongaan sinut Jenni ja ihastelen eleganttia olemustasi, ehkä joskus rohkenen nykäistä hihasta! Ai niin, käydään myös samalla salilla, kauhea mikä kyylä musta paljastuukaan! :D

  Mietin mikä tekee blogistasi erilaisen ja tulin siihen tulokseen, että vaikka blogi on pitkälle muotiblogi, ei lukijalle välity pinnallista kuvaa, päinvastoin vaikutat luonnolliselta, hyvällä tavalla normaalilta ja onnelliselta ihmiseltä. Kiitos siitä!

 • Iidas

  Olen ollut muutaman päivän blogipimennossa, joten onnitteluni tulevat sinulle hieman myöhässä… Siitäkin huolimatta SUPERISTI ONNEA!! :)

  T: Kohta 24v Iida Kuopiosta :))

 • Hurjan paljon onnea sinulle Jenni! Toivottavasti ilahdutat meidät lukijasi jatkossakin, missä ikinä oletkaan tulevien vuosien aikana! Kiitos todella paljon kauniista ja hyvänmieleisestä blogista, jota olen itse ehtinyt seurata noin vuoden päivät. Minäkin kommentoin hyvin harvoin, mutta nyt erityisesti tuntui oikealta hetkeltä :)

  Toivoo Pietarista kotoisin oleva 21-vuotias Helsingissä asuva nuori nainen, joka opiskelee biotekniikkaa yliopistossa ja yrittää saada tänä vuonna kandin tehtyä.

 • karita

  Moikka! Mä olen 17 vuotias opiskelija Lahdesta, ja tällä hetkellä olen onnellinen koska olen vihdoin löytänyt oman juttuni salireenien ja ns. fitness- elämän parista ! :) Olen myös onnellinen siitä, että oon löytänyt sun blogin, vaikka siitä onkin jo parisen vuotta aikaa ! Sun jutut inspiroi ja sulla on täysin oma ote tähän hommaan, semmoinen rento ja lämminhenkinen mihin en ole vielä missään muualla törmännyt ! Joten huikean ihanaa syntymäpäivää sulle, en tiedä onko tää postaus eiliseltä, mutta jos on niin hyvää myöhästynyttä syntymäpäivää ! :) keep going girl !

 • Ilona

  Onnea Jennille!

  Toivottaa Ilona, melko pian myös synttäreitä viettävä (vuosia tulee täyteen 18), Oulusta.

 • Siiku

  Myöhäiset synttärionnittelut! Kiitos monista mukavista blogihetkistä, ihan parasta että jaksat päivitellä niin usein:)

  Piirtelyitäni löytyy osoitteesta siljamarian.blogspot.fi

 • Illu

  Heippa Jenni ja myöhästyneet synttärionnittelut!

  En ole tainnut koskaan aiemmin osallistua kommenttiosion keskusteluihin, vaikka luen blogiasi säännöllisesti. Pupulandia on mulle kyllä juuri sitä mitä olet toivonut blogisi lukijoillesi olevan: hyvän tuulen satama ja piristysruiske arjessa. Pidän erityisesti tavastasi kirjoittaa sekä blogin sisällön monipuolisuudesta. Minä en ainakaan jaksa lukea pelkistä asukuvista koostuvia blogeja, elämässä kun on paljon muutakin kuin vaatteita :)

  Lyhyesti virsi kaunis: suurkiitos!

 • Synttärionnea Jenni! :)

  Olen lueskellut blogiasi varmaan sen 4-5 vuotta, ja täytyy sanoa että ihanassa matkassa oon saanut olla mukana. Itse on 24-vuotias Turusta kotoisin oleva mutta Oulussa asuva opiskelijatyttönen. Pari vuotta olisi vielä jäljellä opintoja, jonka jälkeen työskentelisin mieluusti mainonnan ja markkinoinnin parissa. Inspiroidun erilaisista asioista, ja tykkään toteuttaa itseäni muun muassa musiikin, kirjoittamisen, kuvaamisen ja piirtämisen avulla :). Olen muuten itse harrastanut monta vuotta balettia, joten seurailen harrastustasi innokkaana!

 • Iipa

  Myöhästyneet onnittelut!

  Toivottelee (melkein) 23-vuotias tuleva sairaanhoitaja, joka löysi Pupulandian joskus etsiessään ohjetta sellaiseen etuhiusten ranskanlettiin. Vaikka en ikinä oppinut tekemään sitä lettiä omaan tukkaan, niin olen jäänyt ihan vakkarilukijaksi. Omatyylini on aika kaukana omastasi, mutta tykkään tavastasi kirjoittaa ja ajatella. :) Blogin kuvat on kauniita ja valoisia, itseasiassa vuosi sitten oli miehekkeen kanssa hankinnassa järkkäri ja päädyttiin Olympuksen PEN 3-kameraan, kun oltiin niin vakuuttuneita valoisista Pupulandia-kuvista. Loppukommenttina myönnän olevani pikkuisen kateellinen niistä ikkulaudoista joita on erityisesti Helsingin vanhoissa kivitaloissa. :)

 • Oujmi

  Onnittelut. Itselleni sanottiin tänään kun olin kahden itseäni vuotta nuoremman naisen kanssa kahvilla, että olenpa vanha, jo 23. Korjasin, etten ole ja täytän 23 vasta yli puolen vuoden päästä. Minusta alle 35 -vuotiaat on nuoria ja oikeastaan 45 alkaa keski-ikä. :D Mutta oma mileipiteeni tämä. Olen siis vielä opiskelij, saa nähdä montako vuotta vielä, nyt kolmatta opiskelen tuolla nykyisessä paikassa, yliopistossa.
  Tässä linkki, jos haluat, mutta luulenpa, että elämäsi on varsin kiireistä ja mielenkiintoista, että ehtisit sitä tekemään. Enpäs ole ennen mihinkään tätä linkannut.

  http://ouimi.blogspot.fi/

 • Myöhästyneet synttärionnittelut! Olen itsekin 29-vuotias naisenalku (ehkä ne seuraavat synttärit tekevät minusta aikuisen, ken tietää?), Kainuusta Oulun ja Tukholman kautta tänne Helsinginniemen etelänokkaan päätynyt, (rakennus)historiasta innostunut, tutkijanurasta haaveileva, kauneushömpästä bloggaava arkkitehti. Mietin paljon ja kaikenlaista, mutten toivo mitään vaan suunnittelen. ;) Suunnitelmat kun ovat aina askeleen lähempänä toteutumista. Mukavaa kolmekymppistymistä, luulen että sen rajapyykin toisella puolen on vain entistä kivempaa!

 • A

  Hei! Olen Turkulainen 18 vee tyttö. Olen lukenut blogiasi n. 2 vuotta ja toivon, että minusta kasvaisi kaltaisesi hieno nainen.Hyvää synttariä! ps. Itselläni täysin sama asenne synttäri juhlien suhteen, 18 vee synttäritkin kuluivat kotona villasukat jalassa ja teekuppi kädessä. Mikä olisikaan parempi tapa vanheta haha

 • Minni

  Myöhästyneet synttärionnittelut Jenni!

  Täällä kirjoittelee 23 v Espoolainen opiskelijatyttö. Blogisi löysin jo reilu kolme vuotta sitten ja sen jälkeen jäänyt vakkarilukijaksi. :) blogissasi viehättää monipuoliset jutut ja kauniit kuvat. sulla on ihanan positiivinen asenne elämään, josta yritän itsekin ottaa mallia! Omissa suunnitelmissa on tämän vuoden aikana valmistua ja löytää vakkarityö eli tavoitteita riittää! :)

 • Sini

  Moikka Jenni ja hyvää synttäriä (tosin vähän myöhään) ! En tiedä onko sun blogilla monia mun ikäisiä lukijoita, mutta itse olen yläkoulun ensimmäisellä. Joskus tuntuu, että vaikka meillä onkin aika paljon ikäeroa niin ajatukset menee ihan yhteen, ja sun postaukset on aina ihan tosi inspiroivia! Oon kommentoinut sun blogiisi ehkä nyt 2-3 kertaa :) ja jos nyt itsestäni jotain kertoisin niin vaikka, että en voi odottaa että saan oman kämppäni ja pääsen sisustamaan, ja toivoisin myös, että isona pääsisin opiskelemaan muotimarkkinoinnin alaa! :)

 • Mari

  Hieman myöhästyneet synttärionnittelut! :) Kommentoin tänne kun kirjoitit, että sana on edelleen vapaa. Ihailen blogiasi, koska ensinnäkin olet taitava kirjoittaja ja sinulla on mielipiteitä, mutta arvostan myös esteettistä silmääsi. Se on jotenkin niin ihanan herkkä, itsellä kun tuppaa usein menemään liian draamaksi. Tiedätkö, mustaa tai valkoista… ;) Sinulla on tajua eri värien eri sävyille. Sen paremmin en osaa ajatustani ilmaista. Kun tässä sana oli vapaa niin itse olen aina tohkeillut synttäreistä aivan hirveästi ja valehtelematta oma syntymäpäivä on ollut melkein vuoden tietyllä tavalla merkittävin juhlapäivä. :D Siis ainakin itselleni se on ollut joka vuosi hyvin merkittävä ja ajattelen, että oma henkilökohtainen ”uusi vuosi” alkaa aina omasta syntymäpäivästä. Muistan toki myös muiden syntymäpäivät todella tarkkaan. Tämä juontaa varmasti juurensa siitä, että olen kiinnostunut astrologiasta ja harrastanut sitä pitkään, siinä kaikki perustuu syntymäpäivään ja -aikaan. Se on aivan eri kuin lehtien viikkohoroskoopit, mutta en tässä ala saarnata siitä sen enempää. ;) Joka tapauksessa siis täytin tässä reilu pari kk sitten 30 ja vietin päivää hyvin rauhallisesti perheeni sekä kummieni kanssa. Olin tuttuun tyyliin hyvin tohkeissani synttäreistäni, mutta itse juhlapäivänä uusi vuosikymmen ei tuntunut oikein miltään. Olen tähän ikään ehtinyt kokea ja nähdä jo elämää, mutta ei se elämä tähän lopu. Olen 30 ja menossa harjoittelijaksi. Olen korkeasti koulutettu, mutta töitä on ollut vaikea löytää, lähinnä ne ovat olleet satunnaisia pätkiä siellä täällä. Minulla ei ole lapsia ja näin monta kertaa muuttanut ja maisemia vaihtanut ihminen kuin minä, niin myös ystävät ovat valitettavan usein jääneet johonkin matkan varrelle. Eikä tämän ikäinen ihminen helposti saa uusia ystäviä. Nämä kaikki ovat tosiasioita. En edelleenkään tiedä mitä tässä elämässä oikein pitäisi tehdä, mutta minua helpottaa, että ei tiedä moni minua vanhempikaan… Onhan sitä aikaa miettiä ja miten se meni se sanonta siitä, että matka on tärkein… ;) Mukavaa viimeistä vuotta parikymppisenä. Toivottavasti tuleva vuosikymmen on sinulle suotuisa ja säilytät tyttömäisen ja jotenkin herkän ja viattoman asenteesi. :)

 • Moikka Jenni!
  Miia, 23, Helsinki.

  Olen pysynyt sinun ja blogiasi matkassa pitkälti sieltä blogin syntysijoilta alkaen! :) On ollut hauska nähdä, mitä kaikkea sinulle on siinä ajassa tapahtunut. Ja toisaalta, taidan itsekin olla muuttunut melkoisesti siitä päivästä kun blogiasi aloin lukea :)
  On vain yhden käden sormilla laskettava määrä blogeja, joita seuraan säännöllisesti – ja pupulandia on yksi niistä :)

  http://kleinemiia.blogspot.fi

 • Höh, ja ne myöhästyneet synttärionnitteluthan tipahtivat tuosta alusta pois. Onnea siis hirmuisesti!! :)

 • Karita

  On pitänyt jo aikaisemmin laittaa kommenttia, esim. silloin kun laitoit postauksen rahan käytöstä. En vain ole saanut aikaiseksi.

  Siinä postauksessa oli mielestäni hyviä pointteja ja on hienoa, että on tuollainen asenne, että osaa arvostaa rahaa. Tällaiset postaukset ovat hyviä muistutuksia siitä, että ei kaikkea tarvitse ostaa.

  Tuntuu siltä, että monet blogit vain yllyttävät kuluttamaan ja luovat ehkä nuoremmille lukijoille paineita omistaa yhä enemmän kaikkea, jopa sellaista mitä eivät itse ehkä edes tarvitse. Sellainen ei mielestäni ole hyvä suunta. Kaikessa pitäisi säilyttää kohtuus.

  Mielestäni sinun blogissasi on hienoa juuri se, että ajattelet asioita eri näkökulmista, käsittelet eri aiheita ja suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin asioihin. Jatka samaan malliin:)

 • P

  Olen turkulainen tyttönen, joka on lueskellut blogiasi pari vuotta-se oli rakkautta ensisilmäyksellä.). Itse olen 30v. Olen aina ollut huono juhlimaan synttäreitä, en tiedä miksi. Ihailen ihmisiä, jotka ilman muuta juhlistaa merkkipäiväänsä. Täyttäessäni 29 sain äkillisen inspiksen ja kutsuin ystäviä luokseni…En varmaan koskaan ole tehnyt niin. Ajattelin varmaan jo sillon, että kolmekymppiset voiki sitten jättää juhlimatta. 30v. päivänä halusin mennä kuitenkin mieheni kanssa syömään kakkua johonkin. Ihan mukavaa…mutta olen miettinyt paljon sitä mihin viittasit myös, että lataan älyttömästi odotuksia johonkin ja sitte ne ei varmasti täyty. Opeteltavaa elemässä siis vielä riittää..:).
  Ihailen sinua; tyyliäsi, ajatuksiasi…ja rakastan yli kaiken nykyistä kotikaupunkiani Turkua. Jos Turku ei ole sinulle kovin tuttu, suosittelen lämpimästi kesä- (tai miksei talvikin) päivän viettoa täällä ja tutustumista kaupunkiin. Ja näin puhuu suurimman osan elämäänsä vantaalla sekä helsingissä asunut tyttö:).

 • Oikein paljon onnea! Toivottavasti uusi ikävuosi tuo tullessaan mahtavia asioita!

  Olen seurannut blogiasi kaikessa hiljaisuudessa hmm..kauan! Pupulandia oli ensimmäisiä blogeja joita koskaan aloin lukemaan. Muistan kun alkuaikoina näytit mielestäni hämmentävän paljon nuorelta versiolta minun ensimmäisen ja toisen luokan keski-ikäisestä opettajasta, mutta enää se ei onneksi häiritse :D
  Blogisi on ihana ja laadukas, luen juttujasi aina ajan kanssa, enkä vain ohimennen vilaisten.
  Olen 25-vuotias opiskelija Helsingistä.

Related posts