10/01/13

Suomen Mumford & Sons

8 102

Vaikka Euroviisut eivät oikein kiinnostakaan, niin mielestäni tuosta Uuden Musiikin Kilpailusta on tullut yllättävän varteenotettava kanava musiikkibisneksen tuoreiden tulokkaiden ponnahduslaudaksi. Ehdolla on useita hyviä biisejä, vaikka en voi niiden ihan omaan musiikkimakuuni sanoakaan uppoavan. Krista Siegfrids on esiintyjänä jotenkin ihan omaa luokkaansa ja Diandran laulunlahjoissa on aitoa kansainvälistä potentiaalia, mutta minun sydämeni sulattivat sellaiset viimeisen päälle tavallisen oloiset Rautakouran pojat. Mahtavaa akustista folk-kantri-soundia revittelevä Ilmalaivalla-biisi tuo kovasti mieleen Mumford & Sonsin ja propseja annan pojille mahtavien perinteikkäiden soittimien käyttämisestä. Kontrabasso rules! :) Tästä biisistä tulee hyvä olo ja hymy huulille. 

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Musiikki

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ally

  Ja taas mainos

 • Jenni

  Ja mitäköhän tässä mielestäsi mainostan? :D UMK:ta vai Rautakouraa? Ja miten tämä poikkeaa muista blogiin kirjoittelemistani musafiilistelyistä? Vaikeaksi menee tämä bloggaaminen, jos edes hyviä biisejä ei saa enää kehua ilman, että syytellään mainostuksesta. Rautakoura voi toki laittaa shekkiä tulemaan, jos haluaa, mutta mieluummin antaisin kyllä poikien pitää euronsa. :D

  Va oliko sittenkin vain huono päivä ja piti päästä kiukuttelemaan? Ally, tee sekä itsellesi että meille muille palvelus ja löysää pipoa. ;)

 • Karla

  Aika omituinen tulkinta. Joskus ihmetyttää, että miten nää nillittäjät voi käytännössä keksiä valittamisen aihetta ihan mistä tahansa.

  PS. Loistava biisi ja loistava bändi! Hyvä Rautakoura!

 • Tämähän olikin aika hauska! Piristi ainakin näin aamulla. :)

 • Jenni

  Tätä on viime päivät luukutettu meillä aivan innoissaan siitä lähtien, kun bongasimme biisin UMK:n ensimmäisestä lähetyksestä. Tästä ei voi kuin tulla hyvälle tuulelle. :)

 • Ais

  Ohoh, onpa hauskaa törmätä pitkästä aikaa Rautakouraan! Joskus teininä, ehkä vuoden 2005 paikkeilla, mesettelin ahkerasti erään bändin jäsenen kanssa – sainpa postiini parit bändin levytkin. En ole edes miettinyt koko yhtyettä varmaan viiteen vuoteen, mutta niin vain se on näköjään vieläkin hengissä. Hyvä niin! :)

 • Krista

  Olipa mainio perjantai aamun aloitus! Tämän ja kahvin voimalla jaksaa porskuttaa vielä yhden työpäivän :)

 • maria

  Hei! kiva, et oot tykästyny suomenkieliseen musiikkiin. :) Ainaki mulla on semmone kuva, et kuuntelet paljo enkunkielistä musaa. Mistä muista suomalaisista esiintyjistä pidät, jotka siis pääasiassa laulaa suomeks? Itelle laulujen sanat aukee paljo paremmin suomeks, ku enkuks. Englanninkielisissä biiseissä tärkeämpää on taas itse musiikki.

Related posts