9/01/13

Printtiä pöksyissä

16 109 P1091786.JPG

Valittelin viime viikolla sitkeää flunssaani ja kuvittelin jo saaneeni pöpöstä yliotteen, kun maanantaina nousi kuume, jota ehdin jo tuskailla Facebookin puolella. Kuume onneksi laski nopeasti ja tänään uskaltauduin ulos ihmisten ilmoille. Nuha vielä vaivaa, mutta toivotaan että nyt ei tarvitsisi enää sairastaa pitkään, vaikka riekuinkin jo tänään hetken ulkona ilman takkia. Aijai, mitä äitikin sanoisi. :D En minä siis muuten, mutta tarjoutui niin hyvä mahdollisuus asukuvien ottamiselle, että se oli hyödynnettävä. Kuten bloggaajat aina valittavat, niin asukuvien ottaminen näin talven pimeydessä ja kylmyydessä on ihan tuskaa, mutta pitkästä aikaa sain tänään kuvia napsittua. Kerrankin nimittäin oli kuvaaja valoisaan aikaan saatavilla, kun bloggaajakollegani Heidi Searching for the Little Black Dress -blogista jeesasi kuvaushommassa.

P1091839.JPG

Heidi on tällä hetkellä työharjoittelussa Minni f. Ronyalla, joka avasi oman pikku-liikkeen tuohon Museokadun varrelle, joten hoksasimme yhtäkkiä, että tässähän sitä ollaan päivät pitkät melkein vieretysten. Asukuvaaja löytyy siis melkein naapurista – kätevää! :) Voi siis olla, että tämän onnekkaan sattuman myötä Pupulandiassakin nähdään asukuvia tulevaisuudessa enemmän. Nyt toivon enää vähän lämpimämpiä säitä, niin ei tarvitse jäädyttää näppejään joka kerta kameran kanssa ulkona räpeltäessä.

P1091829.JPG

En olekaan tainnut ehtiä esitellä vielä näitä talven lempparipöksyjäni blogin puolella, mutta kyseessä on siis kirpparilöytö viime kesältä. Alexander McQueenin taannoisessa mallistossa nähtyjä printtileggingsejä kovasti muistuttavat H&M:n kuvioidut leggingsit maksoivat kirpparilla muistaakseni huimat kaksi euroa. Nyt talven myötä niistä on tullut mukavuudessaan suosikkihousut – plussana se, että venyvien ja vähän liukasta kangasta olevien leggareiden alle on niin helppo pukea sukkahousut tai parit. Mummot varmaan katsovat, että mimmi on lähtenyt ulos pitkissä kalsareissa, mutta siitä viis, kun itse tykkään. :D Olen tykännyt pitää leggingsejä pitkänmallisten ja väljien neuleiden ja nilkkureiden parina, ja niin tänäänkin. Ihanan helppo, mukava ja huoleton mutta silti siisti asu. Olalla keikkui viime aikojen tuttuun tapaan 2OR+BYYATin pikkulaukku ja ulos mennessä vetäisin päälle Marimekon pehmeän pörröisen villakangastakin ja kietaisin kaulaan ison huivin. 

P1091852.JPG

Kuvissa näkyvät korvikset ovat muuten myös siinä määrin uudet, etten ole ehtinyt vielä esitellä niitä. Sain jokin aika sitten valita Glitterin valikoimasta jotakin mieluisaa ja mukaan tarttuivat nämä korvkset, jotka ovatkin olleet paljon käytössä sen jälkeen. Olin alkuun varma, että en pystyisi juurikaan käyttämään näitä, koska olen vähän herkistynyt noille rihkama-korumetalleille nimenomaan korvakoruissa, mutta nämä eivät aiheuta minkäälaista ärsytystä! Positiivinen yllätys siis. :)

Kiitos vielä asukuvista Heidille!

P1091819.JPG

Printtileggingsit second hand / H&M, musta villapusero Affordable Luxury by Lindex, harmaa t-paita H&M, harmaa villahuivi H&M, korkonilkkurit Clou / Nilson, päällystakki Marimekko, korvakorut Glitter (saatu blogin kautta), huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 55)

P1091833.JPG P1091806.JPG P1091840.JPG P1091790.JPG

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Muoti

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Ilo oli minun puolellani! :) x

 • saara

  ai että on upeet housut!

  -saara

 • Millimetri

  Itsekin omistan nuo cyber-robo päntsit, mutta en olekaan pitänyt aikoihin. Kiitos muistutuksesta! =D

 • anonyymi

  Oi, onko sulla vauvamaha?? :) Vai näenkö näkyjä näissä omissa hormoneissani :p

 • Jenni

  Whaaat? :D Missä näet vauvamahan? Mahassa on tällä hetkellä ainoastaan kaksi kulhollista herkullista kasviskeittoa, joten nyt tekevät kyllä hormonit tai silmät tepposia. :D 

 • Vau mikä asu! Oli pakko tallentaa kuva inspiraatio -kansioon, että muistaa sitten asukriisin hetkellä. :) Ihanan pirtsakka, jo nuo korvikset + nuttura yhdistelmä toimii!

 • Kävelin tänään teidän kuvaussession ohi kotimatkallani. Blogisi innokkaana seuraajana, mietin hississä koko matkan, että miksen huikannut sulle, että sulla on ihana blogi! No teen sen nyt. :) Hienot kuvat myös tulivat! Etenkin kesäisin tuo sisäpiha on mitä parhain kuvaamiseen! Nimimerkillä kokemusta on paljon. ;)

 • Jenni

  Kuin myös. ;)

 • Jenni

  Kiitos! :) Nämä olivat kyllä mahtava löytö!

 • Jenni

  No tämähän tuli sitten hyvään saumaan! :) Nuo ovat tosi kiva tapa piristää talvityyliä, kun isojen takkien kanssa ei alla olevista vaatteista näy kuin ne lahkeet. ;)

 • Jenni

  Kiitos! Onpa ihana kuulla! :) Tämä asu on minullakin ollut monen mielikuvituksettoman aamun pelastaja.

 • Jenni

  Hahaa, olisit tullut huikkailemaan! Mutta voi olla, että minua näkyy siellä jatkossakin, joten ensi kerralla sitten. ;) Ja hei, myös sinulla on muuten aivan ihana blogi! <3

 • Asukuviasi on aina niin ihana käydä vilkuilemassa, kun kuvat ovat jo itsessään niin visuaalisesti kauniita ja asut on todella upeasti koottuja. :)

  Huikean upeaa uutta vuotta Jenni sinulle! <3

 • On kyllä todella upeat housut!

 • Johanna

  Ihanat housut, mutta erityisesti mun huomion varasti sun ulkotakkis! Mistä ootkaan löytänyt sen? :)

 • Millimetri

  Aivan! Talvi aika on kyllä vähän tylsä pukeutumisen kannalla. Jotenkin juuttuu samoihin vaatekappaleisiin pitkälle aikavälille, kun sama se mitä sen takin alla on, kun ei näy kuitenkaan =D Sitä koittaa sitten ulkovaatteita muuttamalla saada piristystä. Kevään korvilla sitten innostuu purkamaan vaatekaappia päällensä.

Related posts