9/01/13

Elämä on liian lyhyt rumille verkkokaupoille

3 130 plumo-shop1.jpg

Löydettyäni eilen sen iiiihanan kaulahuivikuvan, päädyin surffailemaan kuvan alkulähteille joksikin aikaa. Kyseessä on nimittäin minulle entuudestaan tuntematon verkkokauppa Plümo ja totaalisille käsityötumpeloille tai muuten vain laiskimuksille vinkiksi, että tuota huivia voi siis myös ostaa ihan valmiina, hapsuineen päivineen. Tosin en usko KENENKÄÄN olevan niin tumpelo, etteikö osaisi tuunata tuollaista itse. Mutta siis niin, jäin ajelehtimaan verkkokaupan sivuille ja ensimmäisenä huomioni kiinnittivät paitsi ihanat tuotteet, ne ihanat kuvat. Varsinaisten pelkistettyjen tuotekuvien lisäksi monista vaatteista ja tavaroista on tuollaisia ihan mielettömän tunnelmallisia ja kauniita fiiliskuvia. Kaiken kaikkiaan verkkokaupan ulkoasu viehätti ja sehän kutsuu tällaista esteetikkoa viihtymään. Elämä on liian lyhyt rumille nettisivuille ja verkkokaupoille. ;)

plumo-shop3.jpg

Tosiaankin, pidin näkemästäni ja sattuupa tuolla Plümossa olemaan vielä alennusmyyntikin meneillään. En ostanut mitään, mutta imin inspiraatiota ja visuaalista nautintoa itseeni senkin edestä. Verkkokauppa myy siis vaatteita, asusteita, kenkiä, koruja ja kaikenlaisia pieniä sisustusesineitä sekä muutamia huonekalujakin. Tyyli on sellainen boheemi chic – just the way I like it. :) Ja kaiken tämän massatuotannon aikakaudella on aika kivaa, että verkkokauppa kertoo eettisten ja ekologisten arvojen olevan sille erityisen tärkeitä, suosivansa Reilua Kauppaa ja tekevänsä yhteistyötä suoraan paikallisten tuottajien ja artesaanien kanssa ympäri maailman, tukevansa ja auttavansa heitä oman tuotannon kehittämisessä sekä tarjoavansa tuottajilleen reilun korvauksen tehdystä työstä ja vakaan toimeentulon pitkäaikaisten yhteistyösuhteiden kautta. Kaunista, eikä pelkästään siis visuaalisesti. Me likey!

plumo-shop2.jpg

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts