6/01/13

Kashmirin pehmeät pipo, huivi ja hymy

3 109 P1061713.JPG

Mainitsin ohimennen jossain välissä, että Miika muisti minua yhdistetyllä joulu-synttäri-lahjakortilla kashmir-vaatteistaan tunnetun Arelalizzan putiikkiin ja päätin eilen sitten uhmata flunssaani ja lähteä lunastamaan tuota lahjaani. Mikäpä nuhanenää paremmin piristäisi kuin lämmittävä ja pehmoinen neule! Olen tähän asti käyttänyt häikäilemättömästi Miikan kashmir-pipoa, joten tuumasin, että ehkä on ostettava oma, jotta poikakaveri saisi piponsa takaisin omaan käyttöönsä. Kenties joulutontulla oli vähän tämä mielessäkin? :D Olin kuullut huhua, että Arelalizzalle olisi tulossa kaksivärisiä kääntöpipoja, joten ne kiinnostivat ihan erityisesti. Ja kappas, kun liikkeestä löyty vielä ihastuttava vaaleanharmaan ja tuollaiseen neon-sävyyn vivahtavan sitruunankeltaisen yhdistelmä, meikätyttö oli täysin myyty. Tässähän on yhdessä paketissa kaksi ihan erilaista pipoa, tai useampikin, jos joskus haluaa käyttää tuota vielä jotenkin reuna käännettynä. ;) Ja ihanan pipan kaveriksi otin sitten vielä tuollaisen kolmivärisen kaulahuivin, jossa on samaa harmaata ja keltaista sekä vielä mausteena tuollaista luonnonvaaleaa beigeä. Kyllä nyt kelpaa hymyillä, meikittömästä nuhanaamasta viis! :)

PS. Pakko vinkata vielä siitäkin, että eilisellä visiitilläni huomasin, että Arelalizzan liikkeessä Katajanokalla on muuten meneillään ALE. Nyt on siis aika hyvä hetki tehdä kashmir-löytöjä hiukan normaalia edullisemmin! Laadukkaat kashmir-vaatteet kun tuppaavat normaalihinnoin olemaan melko tyyriitä. :)

P1061732.JPG

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Muoti

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  • Hottentotti

    Onpas ne kivannäköiset =) Varmasti lämpimät ja pehmoiset. Toivottavasti flunssa hellittää pian!

  • Tosi hyvännäköiset! Ihanat värit ja sopii sulle upeasti.

  • Siis eikö ole kertakaikkiaan ihana pipo! Hymy tulee huulille, sillä haaveilin tosta piposta koko kevään ja kesän. Ei tullut hankittua itselle, mutta olen onnellinen että tuo ihana pipo on löytänyt omistajansa :)

Related posts