5/01/13

Pikku-flunssa vain

10 136 DSC_0035.JPG

Olen tainnut julkaista nämä peittomonsterikuvat täällä blogissa jo aika monta kertaa, mutta ne vain kuvastavat niiiiin täydellisesti sitä oloa, kun on karmeassa flunssassa tai kuumetaudissa. Olen uudesta vuodesta lähtien kehitellyt itselleni tällaista mojovaa lenssua, joka jatkuu yhä vaan, eikä taida olla ihan heti huomenna ohi. Jostain syystä tämä kuvasarja jaksaa myös kerta toisensa jälkeen riemastuttaa ihmisiä jotenkin erityisen paljon, joten olkaapa hyvät ja vielä kerran: The Blanket Monster! ;)

Onko siellä ruudun takana joku, joka ei ollut vielä ennen tätä päivää nähnyt näitä? Otin nämä kuvat siis noin 2,5 vuotta sitten itselaukaisijalla kotona ollessani kipeänä. Olin tuolloin mukana kuuden vaatteen haasteessa ja lupasin ikuistaa asuni kuukauden jokaiselta päivältä, joten piti sitten ikuistaa todisteeksi nekin pari päivää, joiden ajalta ei ollut asukuvia jaettavaksi. :D Tuo kuuden vaatteen haaste olikin aika kiinnostava projekti, joten jos joku on onnistunut sen missaamaan, niin sivupalkista löytyvästä 6 vaatteen haaste -kategoriasta pääsee lukemaan ja katselemaan tunnelmia vuoden 2010 syyskuulta, kun osallistuin tuohon haasteeseen, jossa kuukauden ajan sai käyttää vain kuutta etukäteen valittua vaatekappaletta (poislukien päällys- ja alusvaatteet). 

DSC_0034.JPG DSC_0036.JPG

Tags: ,

Categorised in: Elämä

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • m

  Peittomonsterikuvien aikoihin taisit olla aika pitkään flunssassa (vai olikohan se joskus muulloin?) joten aloin leikkimielisesti kutsua blogiasi päässäni Pöpölandiaksi. Hah! Mutta kiitos piristyksestä, täällä taitaa nimittäin majailla samainen virus. Pikaisia paranemisia toivon niin sinne kuin tännekin. :-)

 • Jenni

  Hahahaha! :D Kiitos päivän parhaista nauruista! Peittomonsterikuvan aikoihin en ollut muistaakseni kuin pari päivää kipeänä, mutta pari kuukautta sitä ennen olin pitkään sairaana otsaontelotulehduksen takia, kun sairauden syytä ei meinattu ensin löytää. Ja vuosi takaperin siitä ehdin sairastaa sen sikainfluenssankin. Varsinainen Pöpölandia tosiaan. :D

 • Nämä kuvat oon jo useampaan kertaan nähny ja kylläpä aika menee nopeesti, ku muistan niin hyvin sen vaate haasteen ja kuinka sitä kavereiden kanssa seurattiin:)

 • Anna

  Onko nämä kuvat tosiaanki otettu niin kauan sitte? Huh ku on tullu pitkään sun elämää seurattua, mutta vieläkään ei tosiaankaan kyllästytä!

 • neesu

  Aivan ihanat noi kuvat etenki toi eka! Haha, hassu juttu mut en kyllä ennen oo noita nähnyt

 • Nuppu

  Mä myös muistan haasteen ja sen kun nää kuvat julkaisit ekan kerran! Ja edelleen naurattaa :D

 • Muistan nähneeni nämä kuvat useaan otteeseen, mutta todellakin – ne kuvaavat flunssaisen oloa ihan älyttömän hyvin!

  http://nuotinvieresta.blogspot.fi/

 • Hannuska

  mä olen vasta itseni löytänyt tänne sun blogiin, joten ensimmäistä kertaa näin nämä monsterikuvat =) ja on kiva että linkität noita vanhenpiakin juttuja luettaviksi, niitä kun on niin monelta vuodelta ettei ole tullut ihan alusta asti luettua kaikkia..
  paranemisia sinne peiton uumeniin!

 • hheidi

  Onko siitä kuuden vaatteen haasteesta tosiaan niin kauan? :o Tuntuu et ihan vasta olis ollu..

Related posts