3/01/13

Piilopaikka kahvikupissa

6 129 piilopaikka.jpg

Olette ehkä aikaisemminkin jo huomanneet, että meikäläinen on melkoinen astiafriikki. Jaksan vouhottaa kipoista ja kupeista melkolailla loputtomiin ja himoita suunnilleen joka toista pallon päällään kantamaa astiasarjaa. :D Lemppariastiasarja ei ole vielä vaihtunut, vaan suunnitelmissa on yhä se Iittalan Sarjaton, mutta onpa silti pakko vinkata ilahduttavasta uudesta tulokkaasta kotimaisella astiarintamalla. Vaatemerkki KaksiTvån riveistä tuttu Piia Keto on nimittäin suunnitellut Arabialle aivan hurmaavan uuden astiasarjan nimeltä Piilopaikka, jonka retro-henkisessä mustavalkoprintissä seikkailevat metsän eläimet ja kasvit. Jos kaapista sattuu valmiiksi löytymään klassista Arctica-sarjaa, niin hyviä uutisia, sillä tässä on mahtava mauste tuon perinteikkään sarjan täydennykseksi, sillä Piilopaikka-kuosi koristaa noita samoja astioita. Mutta kylläpä noita astiasarjoja voi huoletta sekotella myös keskenään, vaikka muodotkaan eivät olisi ihan samat eli antaa palaa vain, jos kuosi miellyttää! Itse tuskailen lähinnä sen ikävän tosiasian kanssa, että mitkään maailman keittiönkaapit eivät riittäisi kätkemään sisuksiinsa kaikkia niitä astioita, joita minä rakastan. :D

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Koti

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Henni

  Mulla on aivan sama ongelma astioiden kanssa, on aivan liian paljon ”pakko saada” kuppeja ja kippoja. Yritin jo ehdottaa miehelleni kaunista vitriiniä olohuoneeseen johon saisi kaikki nätit astiat esille ja lisää tilaa keittiön kaappeihin.Mutta vastassa oli mieheni suuri hämmästys miksi astioita pitäisi säilyttää olohuoneessa:). Toisaalta sama säilytys ongelma näköjään alkaa tulemaan vastaan myös kenkien ja laukkujen kanssa.

 • tannttu

  Mulla tää astiahöperyys on ainoastaan mukeissa. Siis noikin, heti kun näin, että niissä on pupuja niin jotenkin tekis mieli hankkia, mutta en kyllä mitenkää voi oikeuttaa :D
  Mun kaapit on muutenkin niin sekamelskaa kaikkia eri astioita, kun on mieli vaihtunut joskus mitä halusin keräillä..

 • Näyttää kovin Marimekon siirtolapuutarha -sarjalta.

 • Nää on niin rakkautta <3 Mä jo blogissani kerroinkin et olin ihan kyyneleet silmissä kun näin nää. Näköjään astiat voi saada itkemään :D Nuo metsäaiheiset kupit tulee niiiin meille mustan ja valkoisen Teeman kanssa. Piste.

 • Marbles

  Mahtavuutta! Olen vuosikausia etsinyt juuri ”niitä” lautasia ja nyt nappasi! Arctica oli lähinnä halumaani muotoilua, mutta perusvalkoinen ilme tuntui liian tylsältä. Vihdoin opiskeluvuosien halpislautaset saavat lentää mäkeen!

Related posts