3/01/13

Haikuja 90-luvulta

9 128 90s.jpg

On hauska välillä huomata, miten mieli muuttuu. Olen joskus nuorena paasannut, etten ymmärrä, miten sellainen kausi kuin 80-luku on voinut lipsahtaa tyylin historiaan. Ja kyllä oli ihan toinen ääni kellossa, kun 80-lukua huokuvat trendit palasivat kuvioihin joskus 10 vuotta sitten. Sen jälkeen jaksoin puolestani vakaasti uskoa ja ennen kaikkea toivoa, että 90-luku ei koskaan palaisi. Pieleen meni sekin. :D Samoja ajatuksia on ollut myös noiden aikakausien musiikista, mutta kummasti vain sisimmässä läikähtää melkoinen nostalgiaryöppy lapsuusiän hittejä kuullessa – ja kuuntelenpa noita vanhoja biisejä jopa aivan vapaaehtoisesti ja mielellänikin nykyään. Ilmeisesti sopiva aika ja etäisyys mahdollistavat uudellen innostumisen melkein mistä vain. Tämä aihe tuli mieleen eilen, kun Miika esitteli minulle innoissaan Bassolta bongaamansa biisin, jonka soundeissa syleillään häpeilemättömästi 90-lukua, vaikka kappale on julkaistu viime vuonna. Ja koukkuun jäin minäkin tuohon Erneston Reelin’-biisiin. Uppoaako teihin? 

PS. Pakko silti sanoa, että ei näitä kyseisiä starojen ysäri-lookeja kyllä ole ainakaan minulla ikävä tullut. :D

Tags: , ,

Categorised in: Elämä, Musiikki

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • N

  Satutko muuten tietämään, mikä on haiku? t. Ope

 • kyselijä

  Teit jonkin aikaa sitten postauksen, jossa kyselit lukijoiltasi värejä, jotka itse kokee vaikeiksi yhdistää. Tarkoituksena oli se, että teet näistä myöhemmin ohjeistavaa postausta tai vinkkejä värien käyttöön. Onko tää postaus mennyt multa ohi kokonaan vai onko sitä tulossa laisinkaan? :) Jos se on livahtanut ilmoille niin muistatko missä kuussa, jotta voin kaivella!

 • Jenni

  Satunpa hyvinkin. :) Mutta tässä tapauksessa haiku oli vain tuollainen leikkisä väännös haikailusta, kielellä leikittelyä siis.

 • Jenni

  Olipas hyvä, että muistuttelit. Olen tyystin unohtanut koko jutun, kun se on muistivihkossani jäänyt jonnekin kauas menneille sivuille. Otetaanpa tämä uudelleen projektiksi! :)

 • r

  moikka Jenni :) lueskelin tässä vähän noita Brysseli-postauksiasi, kun olen parin kuukauden päästä sinne suuntaamassa hetkeksi ja kirpparit kiinnostaa. Nappasinkin sieltä jo listalleni Episoden, joka onkin tuttu liike Amsterdamista ja Lontoosta, mutta vielä kaipaisin jotain ihan käytännön vinkkejä! Osaatkohan sanoa mitkä tässä artikkelissa http://www.guardian.co.uk/travel/2009/dec/29/brussels-shopping-trips-vintage mainituista putiikeista on käymisen arvoisia? Sopuhintaisia, löytyy muutakin kuin omituisia rättejä?

  ps. oot kyllä pukeutumismielessä muuttunut melkoisesti noista ajoista ;)

 • Jenni

  Moikka! Omista Bryssel-ajoistani on jo noin 6 vuotta aikaa, joten meikäläisen tiedot ja muistikuvat eivät ehkä ole enää ihan paikallaan. :D Mutta olen itse asiassa ensi viikolla menossa käymään pikavisiitillä siellä, joten katsotaan, jos jotain tarttuisi matkalta onkeen. :) Tsekkaanpa tuon sinun linkkaamasi listan vielä läpi, ja varmasti jotain juttua on tulossa sitten reissun jälkeen parin viikon sisään.

  Ja mitä pukeutumistyyliin tulee, niin huhheijaa, takuuvarmasti on tyyli muuttunut. Toisaalta, kenenpä tyyli sitä ei kuudessa vuodessa muuttuisi – etenkin kun kyse on ikävuosien 23-29 välille ajoittuvasta jaksosta. ;)

 • Voi mä olin NIIN rrrrrakastunut Nick Carteriin! :D voihan ysäri! Ystävät järjesti jokin aika sitten kolmikymppiset ysäriteemassa – näkyi paljon leviksiä, läskipohjakenkiä ja kaulapantoja… :D

  http://livinupanotch.blogspot.fi

 • Vannoutuneena ysärifaninakin pakko todeta, että nuo poolokaulukset on kyllä aika jäätäviä. :D

 • Hih :DD Oon varmaan jo kuukauden kuunnellut pelkkää ysärimusaa :D Pääasiassa Backstreet Boysia ja Spice Girlsiä, vaikka on muitaki mun musalistoille eksyny :)

Related posts