2/01/13

Täydellinen kukkaisyllätys

14 155 P1021689.JPG

Sain kokea tänään todella ilahduttavan yllätyksen! Tätä flunssaista, sateista ja harmaata arkeenpaluupäivää ei olisi paremmin voinut ilahduttaa. :) Olen usein maininnut kukkajutuissani tuon melkein naapurissa sijaitsevan ihanan Kukkakauppa Florannan, josta useimmiten ostan kukkia kotiamme kaunistamaan. No tänään Florannan porukka yllätti minut kyllä ihan täydellisesti, sillä kukkakaupan omistaja toi minulle tänään kotiovelle kukkalähetyksen ja kertoi, että Floranna on valinnut minut Vuoden Asiakkaaksi! :) Heillä on kuulemma ollut tällainen perinne jo useamman vuoden ajan, että vuodenvaihteessa valitaan aina Vuoden Asiakas ja nyt tämän kunnian sain osakseni minä. Perusteluiksi kerrottiin, että olen tuonut Florannaan paljon iloa sekä käynneilläni että blogikirjoituksillani ja kuvillani koko vuoden ajan. Hitsit, miten otettu olen tästä kunniasta. <3 Isot halaukset sinne Florannaan vielä, vaikka ehdin jo siinä ovensuussakin hämmentyneenä ja yllättyneenä kiitellä. On ilo olla noin ihanan yrityksen asiakas.

P1021680.JPG

Hauskaa tässä on myös se, että Florannassa taidetaan tämän reilun vuoden kestäneen asiakassuhteen jälkeen jo aika hyvin tuntea makuni kukkien suhteen, sillä minulle tehty valtava lahjakimppu on juuri minun näköiseni. :) Tuollainen ihanan luonnollisen ja itse poimitun näköinen puska, jossa on suloisesti sekaisin vähän kaikkea mahdollista. Bongasin kukkien joukosta ainakin persikan värisiä neilikoita ja vahakukkia, mutta paria en kyllä tunnista. Jos joku muu tietää tarkemmin, niin kertokaahan. Ja pakko oli napsia tästä mahtavasta kunniakimpusta kuviakin reilusti muistoksi ja teille näytille. Eikö ole hieno!

P1021673.JPG P1021692.JPG P1021681.JPG P1021679.JPG

Tags: ,

Categorised in: Elämä

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 • Kay

  Upea kimppu ja ihana yllätys sinulle, onnea! Mikään ei piristä päivää niin kuin kaunis kukkakimppu :-)

 • Ihana muistaminen kukkakaupalta. Kaunis kimppu.

 • jenya

  Ihanan talvinen ja kaunis kimppu! Oli varmasti mukava yllätys :)

 • Erika

  Oho, onpas ihanaa palvelua! Ja ihana kimppu! <3

 • Anna

  Upea kimppu ja mahtava ele! :) Go Floranna!

 • Katti

  Aivan ihana kimppu! Juuri jotakin tuollaista luonnollista ja sekalaista haluan oman hääkimppunikin olevan ensi syksynä. Kiitos näistä kuvista, onpahan hyvä lähtökohta näyttää tulevalle floristilleni. :)

  Oksat on erityisen ihanat tuossa.

 • Ihana!!! Voi vitsit, tuollaiset spontaanit yllätykset on ihan parhaita!! *katselee pystyyn kuivunutta tulppaanikimppuaan ja muistaa että tänään piti hakea uudet kukat mutta unohtui*

 • Elisa

  Jotain piikkiputkea taitaa ainakin olla, arvaat varmaan mikä kukkanen se noista on… :) Tuota tummaa leikkoa en tunne, ihan uusi tuttavuus minulle.

  Tosi kiva tapa muistaa uskollista asiakasta!

 • SM

  Voi että mun sydän sulaa.. :) Ihania tyyppejä, kerrassaan! Ja todella kaunis kimppu. Eipä olisi voineet kyllä paremmin valita vuoden asiakasta :)

 • Katsu

  Onpa hauska kimppu. Nuo tummat kukat kimpussa ovat sen nimisiä luin leucadendron, virallinen suomalainen nimi taitaa olla muistaakseni hopeapuu.. Latinalainen nimi on kuitenkin siitä se enemmän käytetty.

 • Nuppu

  Voi miten liikuttava ja ihana yllätys! Ja että oikeen kotiin tuotiin, aijai. Hei ostin tässä hiljattain ensimmäisen kirkkaan punaisen huulipunan, lupailit joku aika sitten huulipunapostausta, olisiko sellaista tulossa? :) Itse vähän vieroksun tuota räikeää väriä, mutta haluaisin oppia käyttämään sitä silloin tällöin, piristää nimittäin aivan eri tavalla ilmettä, vaikka muu meikki ja tyyli olisikin hillitty. Sinulle se ainakin sopii erinomaisesti :) Kiitos huippublogista!

 • Jenni

  No niinpä, kyllä Florannassa selvästi huolehditaan asiakkaista keskimääräistä paremmin. <3 Ja joo, juuri tänään mietinkin sitä huulipunajuttua. Pitää ottaa ehdottomasti työn alle! :)

 • Wow! Tuohan on nyt juuri sellainen, josta aiemmassa postauksessasikin puhuit – luonnollinen ja villi.
  Olisipa oman kotini lähellä tuollainen kukkakauppa, sinulla kun on aina niin kauniita leikkokukkia kuvissasi.

 • josefiina

  Kyselit postauksessasi kukkien nimiä tässä niitä nyt tulee: Oksaneilikka (jonka jo tunnistit), vahakukka, hopepuu (se tummakukka), sinipiikkiputki, eucalyptus (joka muuten tuoksuu aivan ihanalta!), villiviinin oksiakin siinä taitaa olla! Ihanaa, että joku arvostaa kukkia niin paljon, että ostaa niitä ihan vain ilahduttamaan omaa kotia!

Related posts