2/01/13

Talven selviytymis-soundtrack

6 208 P7247193.JPG

Hitto vie, mikä sää! Ehkä tuo jäätävä tihku ei ole se tyypillisin talvikeli, mutta kyllä kunnon räntäsade tai vaakatasossa tupruttava lumipyry tympäisevät yhtälailla. Kokosin tänään ilmestyvän uunituoreen Trendin sivuille vinkkejä, joilla voi tuoda ripauksen kevättä ja kesää tämän pimeän talven keskelle – ja yksi näistä vinkeistä on musiikki. Niinpä tein teille Talven selviytymis-soundtrackin, joka on täynnä reippaan meneviä, lempeän rauhallisia, iloisia, kesäisiä tai jostain syystä muutoin kesästä muistuttavia biisejä. Väitän, että tuolla kaatosateessa taivaltaminen on huomattavasti siedettävämpää, jos korvanapeissa soi musiikki, jonka avulla voi sukeltaa mielikuvitusmatkalle jonnekin kesäisiin tunnelmiin.

Oma aivan ehdoton ykkösbiisini Talven selviytymis-soundtrackilla on tuo listan ykkönen eli kotimaisen DJ Slown vuonna 2006 ilmestynyt Back in L.A.-biisi, joka on lohduttanut talviani jo sieltä julkaisustaan lähtien joka vuosi. Tuon biisin voimin voi vaikka räntäsateessa visioida itsensä luksusjahdin kannelle Karibialle sateenvarjo-drinkki kädessä, turkoosin meren liplattaessa ympärillä ja palmujen huojuessa rannalla valkoisessa hiekassa. Sen mielikuvitusmatkan voimaannuttamana olen talsinut monta jäätävää työ- ja koulumatkaa säästä viis. :D Tämän myötä toivotan teille parempia talviaamuja ja -päiviä, toivottavasti listani piristää teitä yhtä paljon kuin minua! :) Ja tuon Talven selviytymis-soundtrackin pääsette lataamaan Spotifyssa TÄSTÄ!

Listan biisit:

1. DJ Slow – Back in L.A.

2. Kings of Convenience – I Don’t Know What I Can Save You From (Röyksopp Remix)

3. Conner Youngblood – Color Blind (I Swear)

4. Lykke Li – Dance, Dance, Dance

5. Empire Of The Sun – Walking On A Dream

6. Kings of Convenience – I’d Rather Dance With You

7. The American Analog Set – The Kindness Of Strangers

8. James Yuill – On Your Own

9. Van She – Idea of Happiness

10. Uusi Fantasia – Barefoot Not Naked (feat. Eirik Bøe)

11. Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home

12. Feist – Mushaboom

13. Koop & Ane Brun – Koop Island Blues

14. Tiger Lou – Oh Horatio

15. Regina – Jos et sä soita

16. M83 – Kim & Jessie

17. Me And My Army – The Only One

18. El Perro Del Mar – Change Of Heart

19. Aimee Mann – You Do

20. Norah Jones – Sunrise

Tags: ,

Categorised in: Elämä, Musiikki

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Related posts