5/06/19

Afterwork-podcast: Jätskihimo, sipsiallergia ja muita mietteitä ruoasta

1 21

Kesä on herkuttelun aikaa ja tällä kertaa Afterworkin äärellä jutellaan ruoasta: mitä mieluiten kesällä herkutellaan, onko meillä ruokarajoitteita tai millainen suhde meillä on ruokaan noin ylipäänsä? Onko se ensisijaisesti ravintoa vai nautinto? Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Pingviinin kanssa.

Jos muuten et ole vielä kuullut Tuplakääk-podcastin tuoreinta jaksoa, niin vinkiksi, että siellä kuuluu eräs tuttu ääni. Pääsin nimittäin tällä viikolla lempipodcastini vieraaksi! Eli kannattaa ilman muuta kuunnella myös se – löydät myös uuden Tuplakääk-jakson tuosta alta. :)

Afterwork-podcast on muuten nykyään myös Instagramissa, joten tule ystäväksemme myös siellä. Löydät profiilimme nimellä @afterworkpodcast.

Aiemmin julkaistut AW-jaksot löydät tämän linkin takaa. Pääset myös kuuntelemaan podcastiamme esimerkiksi SpotifyniTunesinAcastin sekä muiden podcast-sovellusten kautta. :)

Photo: Lilli Salminen

Tags: , , , , ,

Categorised in: Elämä

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Hanna

    Mulla sama juttu korianterin kanssa, oon myös luullu että mun ruuassa on jotain saippuaa :D nykyään pystyn syömään korianteria, mutta ei se mikään makunautinto ole!

Related posts